Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nowy Em2 Na Hs3

kawas11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie wyskoczyło coś takiego tylko raz

beztytuuzzzzzz.png

Poza tym jak mam uruchomione 3 procesy, okna menu EM2 głupieją jestem na jednej postaci a pokazuje mi się okienko EM2 z drugiej i trzeciej, jeszcze auto login tez nie działa poprawnie ponieważ czasami jak wyskoczy nie może się ponownie zalogować, cały czas wyskakuje błąd logowania dopiero jak się kliknie samemu zaloguje. Generalnie jest to trochę irytujące ale można to przecierpieć.

@EDIT

Jeszcze raz przy uruchamianiu wyskoczyło mi ostrzeżenie HS "Detect Speed Hack"

Opublikowano

A w EM2 jesteście zalogowani na swoje konto czy np na MPCuser lub na kwas11 ??

Musicie być zalogowani na swoje konto...

Mi wszystko pięknie działa FB, auto login itd...

buusaga.jpg

Opublikowano

No i mi jak zwykle nie działa ..

Włączam Easy Metina klikam rozpocznij grę ...

Włącza się metin ale nie można wybrać serwera bo się zacięło i czekam 1 min i wywala do Pulpitu ;(

Co jest nie tak?

PS: jestem zalogowany na swoim koncie w EM ...

Opublikowano

Ja jestem na kwas11 a co to za różnica? : p

Jest roznica zrob swoje konto na em2 i wtedy powinno byc ok

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

a ja dalej mam problem z kickami po 13 minutach mnie kicka na jednej postaci ktora expi lecz 2 moja postac ustawiona na fb kicka moze raz na 2-1.5 godziny

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Ja już plusika dałem za bota, ale mój kumpel ma pewien problem gdy naciska na ikonę Easymetina to na początku nic nie ma, a później na pasku koło skype,gg itp, ale jak nacisnie na easy to i tak się nie maksymalizuje. Wiecie o co może chodzić? Ma on windows 7. Aha i o co chodzi z tym jezeli pojawi się coś takiego: restart your char. To się samo zrobi po jakimś czasie jak np na noc zostawie?

Chcesz coś? Jeżeli nie to nie zawracaj dupy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Troche bezsensu ta opcja autologowania bo gdy kicknie do wyobru serwera i CH to postac sie nie loguje automatycznie narazie 1 raz mi sie tak zalogowal i dalej lowil a przewaznie nic nie chce zrobic trzeba sie samemu zalogowac mam ustawione przy postaci w EM opcja automatycznego logowania .

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Do autora pokłony, tylko.

Zna ktoś metodę, na kicki?

Co jakieś 5 minut mnie wyrzuca, a autologowanie nie działa.

Hę??

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

Co robic? mam metka 2010 ztorentowanego bez zadnych patchy jak wlanczam to zwiecha i sie wylancza a potem jakies okno i pisze cos tam hack Shield speed hack.. reinstalowalem go juz 2 razy co robic..

Opublikowano

Co robic? mam metka 2010 ztorentowanego bez zadnych patchy jak wlanczam to zwiecha i sie wylancza a potem jakies okno i pisze cos tam hack Shield speed hack.. reinstalowalem go juz 2 razy co robic..

Mam podobna sytuacje. Gdy odpalam metka normalnie to smiga elegancko. Gdy odpalam przez easy metina to gdy uruchomi sie okno gry dostaje zawieszki, i po okolo 40s wyłacza sie sama i wraca do Windowsa. Mam najnowszego metka z strony metin2.pl spatchowanego storrentowanego nie mam zadnych obejsc od andrzejt17 . Dodam jeszcze iz poprzednie wersje działały bez zarzutu. CO MAM ZROBIC POMOZCIE!?

Opublikowano

Gdy się zaloguję do EM2 i kliknę start nowa gra po wybraniu lokalizacji wyskakuje : Ta wersja jest tylko dla metin2.pl co to ma być?

przeinstaluje i ztorrentuj metina

Opublikowano

Nadal mam ten sam problem... nic co robię nie pomaga ...

Wchodzę z metinem bez torrenta(ob ładuje siędo 37% i stoi) i po włączeni em2 któy jest wklejony do folderu metina czystego bez dmg bez kamer morda itd wchodzi do gry chwile stoi i do pulpitu wywala....

Ma ktoś już na to rozwiązanie ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...