Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nowy Em2 Na Hs3

kawas11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usun folde rmetin2 z program files odinstaluj pierw i wtedy usun. i zainstaluj ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

@up masz do wyboru Yes i no klikasz yes i już działa jeśli nie zrób nowe konto w bocie ;d

@topic

Ładnie wszystko działa ale FB mi nie działa jak chce łowić ryby to za każdym razem pisze że nie może tutaj łowić stoję normalnie w wodzie i tak tak pisze czy na moście też tak jest jak ktoś wie ock niech pomoże ;d

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

mam błąd gdy wpisuje passy metek sie wyłacza a czasami nawet nie zdąże wpisac i juz sie wyłącza

ps nie wiem czy to pomoze ale mam to samo z cs jak wchodze na serwa to im craschuje

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@marihuana

Jaki System ? (Xp,vista, 7 ?)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Mam dalej błąd, ma sie postac pojawic i kick do pulpitu...

Zainstalowalem wszystko co potrzeba NetFramework i nadal dupa..

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

@Andrzej13

A próbowałeś odnowa metka instalować, patchować i torrentować???

Juz pisalem, ściąłem od nowa metina, spatchowalem, storrentowalem i nic ..

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

ja mam problem z kickami bo stoi juz ok 1h i wywalilo mnie z 3 razy jest jakas funkcja autologinu ??

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Hmm....

Zainstalowałem na nowo (z 5 raz) zakutalizowałem (torrentem nie bo nie działa )

Wkleiłem tam folder em2pl odpalam wpisuje passy robie odpal metina czasami zaliczy metin2clien.bin czasami nie robię żeby odpaliło grę chce wpisać passy i się wyłącza ...

Jeszcze tego nie rozgryzłem bo dopiero wróciłem z treningu ale postaram się coś z tym zrobić bo moi kumple chcą botować ;p chyba że ktoś już to zrobił ??

Opublikowano

tak to ladnie tylko te kicki i autologowanie niedziala moze ktos cos poradzic ???

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

To zrób tak.

Cytat 23 punkt [FAQ] Easymetin2 na globalne serwery

• Przede wszystkim opcja autologowania musi być włączona (Punkt 10) Dodatkowo, jeśli metin jest zminimalizowany bot zaloguje się dopiero po aktywowaniu okna gry. Co zrobić, żeby bot działał i można było pracować przy komputerze? Wystarczy uruchomić grę w oknie (800x600) i wysunąć ją poza pulpit do tego stopnia, żeby było widać tylko kawałek belki okna. Bot będzie się bez problemu logował.

Śmieszny Filmik Śmieszny filmik :P

(L) EveR

Opublikowano

panfil widze ze Ty tu cos pomgasz moglbys mi pomoc? instaluje metina pozniej torrent , metin sam sie wlacza wylaczam go pozniej torrenta wylaczam i wlaczam em2 passy wpisuje normalnie sie wlacza , ale okno metina jest tak jakby zlagowane nie da sie na nic kliknac i po 30 sek wyrzzuca mnie do pulpitu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...