Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nowy Em2 Na Hs3

kawas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podejrzewam że wiele osób będzie miało problem z instalacją easymetin 2 (najnowsza wersja wydana dzisiaj 20 września 2010)

Działa na Windows xp

Jeśli ma windows Vista lub windows 7 uruchom bota jako administrator!

1. Przeinstalowujemy metin2 PL

-usuwamy starą grę

-Włączamy Instalacje

-Instalujemy na dysk w dowolnym folderze

Link do gry metin2 w wersji PL:

http://metin2.pl/main/download

2. Patchujemy go do najnowszej wersji

-Włączamy metina

-Klikamy na rozpocznij grę

-Czekamy aż się spatchuje (do czasu samoczynnego uruchomienia się gry)

3. Ściągamy EasyMetin2

-Link:

http://www.megaupload.com/?d=UUUDIQNG

-Skan:

https://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=7bde3046c2a52d0f2635e03d3399e01c-1284967063

-Mirror:

http://www.speedyshare.com/files/24329318/EM2PL.rar

-Skan:

https://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=f203b37bc3e15a746e70acb3ec3bd14a-1284967103

-Zawartość wypakowujemy

-Włączmy easyMetin2

-Jeśli nie mam konta to je zakładamy

-Jeśli posiadamy już konto logujemy się do em2

4. Klikamy na Start Nowa gra i wybieramy położenie pliku metin2client.bin w folderze z grą

5. Po uruchomieniu się gry logujemy się na konto i wybieramy postać

6. Ustawiamy bota tak jak nam się podoba (wszystko po polsku)

Działający dmg hack an HS3:

http://www.mpcforum.pl/topic/175136-update-dmg-skillhack/

Dmg hack testowany razem z botem i działa perfekcyjnie bez żadnych obejść.

Zalety nowego em2:

-Działa s25

-Widać eq

-Działa DMG hack

-Bez obejść

-Nie kicka

-Działa ponowne łączenie/logowanie

-Działający FB (kupuje robale/papke, zabija ryby i używa drobne ryby ale dopiero kiedy skończy nam się normalna przynęta)

-Wbudowany WH

-Opcja moblock/auto lurowanie (przyciąganie potworków)

-Auto potowanie

-Auto pickup

-Auto kupowanie potków jeśli się skończą (ustalamy jakie i ile)

-Auto sell itemków (sprzedaje itemki, zostawia ulepszacze, medale, marmury itp oraz można zaznaczyć żeby zostawiał itemki z bonami)

Nie testowałem jeszcze kamermoda czy też innych multihacków!

Mam nadzieję że nie będzie spamu na forum i że każdy zrozumie jak zainstalować EM2 a jest to bardzo proste dzięki temu że działa on bez instalacji obejścia.

Nie jestem twórcą ani em2 and dmg hacka ja po-prostu wstawiłęm obydwa hacki w jeden temat i opisałem proces instalacji easymetin2.

Jeśli powtarzasz tuta kilka razy z kolei i tb nie działa to znaczy ze twoi rodzice dali łapówkę twoim nauczycielom w podstawówce i robią tak do dzisiaj

Nie logujemy się na moje konto tylko używamy własnego!!!

Po włączeniu bota są moje dane do logowania nie używamy ich tylko zakładamy własne konto!

Oczywiście polecam farmeworka 3.5 jeśli metin2 się wyłącza lub cały czas jest wczytywanie gry

Proszę o nie spamowanie mi na poczcie!

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi sie metek nie chce spatchowac... co zrobić jest torentowanie 0kb/s i po pewnym czasie wyskakuje ze nie laczy z ich serverem

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Mam pytanie. Dałoby radę zrobić samego fishbota z tego? Bo mi Easymetin i tak nie działa.

Chcesz coś? Jeżeli nie to nie zawracaj dupy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

wskazuje metin2client.bin i pisze ze to tylko do metin 2 p l.... Nawet telewizory najlepszych marek przysparzają czasami problemów. Jakie są najczęstsze awarie? To między innymi uszkodzony piksel, linie i szumy, niedziałający pilot lub niespodziewane wyłączanie się telewizora. Jeśli któryś z wymienionych problemów dotyczy Państwa urządzenia, skontaktujcie się ze specjalistami od naprawa telewizorów Wrocław z firmy Sir Local. Zapewniamy użycie oryginalnych części zamiennych oraz gwarantujemy szybkie i skuteczne naprawy. Zajmujemy się sprzętem wszystkich marek, między innymi: Samsung, LG, Sony, Philips, Grundig, Funai, Sharp, Daewoo, Thomson, Panasonic oraz wielu innych.  naprawimy Twój telewizor szybko, tanio i skutecznie. Dzieciaki zepsuły sprzęt. Pan z Sir Local już w trakcie rozmowy telefonicznej wyjaśnił żonie, co może zrobić sama. Spróbowała, ale problem okazał się poważniejszy. Fachowiec przyjechał jeszcze tego samego dnia i wszystko naprawił. Spośród firm zajmujących się naprawą telewizorów i sprzętu RTV można na pewno polecić Sir Local. Są dyspozycyjni, więc nie trzeba brać wolnego w pracy. Bardzo konkretnie nazywają problem i od razu podają cenę za usługę. Sir Local specjalizuje się w fachowej pomocy w przypadku usterek sprzętu domowego, w tym telewizorów. Współpracujemy tylko z najlepszymi fachowcami, którzy profesjonalnie naprawią zepsuty telewizor, doradzą, jakie części kupić i zaproponują korzystne ceny. Naprawiamy sprzęt rtv, telewizory kineskopowe, LCD, plazmowe i inne. Firma Serwis LCD zajmuje sie naprawą telewizorów LCD, LED, Plazma, kineskopowe, CRT. Prowadzimy serwis telewizorów takich firm jak: Samsung, LG, Panasonic, Sony, Philips, Sharp, Hitachi. Naprawiamy monitory komputerowe LCD, LED wszystkich rozmiarów i marek. Między innymi zajmujemy się wymianą zbitych lub uszkodzonych matryc, naprawą matryc, naprawą zasilaczy, inwerterów. Nasza firma posiada stały dostęp do części, co pozwala nam na szybką oraz profesjonalną naprawę telewizora. Zapoznaj się z naszą ofertą. Przebieg wykonania zlecenia, naprawy telewizora: Umówienie terminu i godziny przyjazdu serwisanta. Przyjazd serwisanta do klienta i wykonanie sprawdzenia sprzętu. Bezpłatna wycena kosztów naprawy w ramach wykonywanej usługi. Przed wykonaniem naprawy konsultujemy cenę i przebieg wykonania usługi. Po akceptacji klienta przystępujemy do wykonania usługi. Na wykonaną usługę udzielamy trzy miesięcznej gwarancji. Rachunek wystawiamy tylko na żądanie klienta. W przypadku rezygnacji z usługi klient ponosi koszty sprawdzenia sprzętu  Posiadamy duże doświadczenie w naprawach telewizorów gdyż prowadzimy serwis! Podejmiemy się naprawy każdego telewizora na terenie okolic. Nasza firma działa wyjazdowo do klienta, więc nie trzeba nigdzie zawozić zepsutego sprzętu, wystarczy zadzwonić, a my przyjedziemy o dogodnej dla Państwa porze. Solidne usługi z wieloletnim doświadczeniem. Wykonujemy naprawy pogwarancyjne wszystkich marek telewizorów LCD, LED oraz Plazma. Posiadamy duży zasób podzespołów oraz oprzyrządowanie niezbędne do wykonania szybkich i profesjonalnych napraw. Większość usług wykonywanych jest w domu u klienta co skraca czas naprawy i obniża koszty usługi.  Zajmujemy się także wymianą matryc w telewizorach LCD oraz LED. W ofercie posiadamy matryce o rozmiarach takich jak 26", 32", 37", 40", 42", 46", 47", 50", 52", 55". Cena matrycy zależy od wielkości oraz rodzaju matrycy, przykładowa cena matrycy HD-Ready 32" z montażem wynosi 450 PLN. Wymiany matryc dokonujemy wyłącznie w serwisie, nie prowadzimy sprzadaży matryc bez montażu. Wykonujemy naprawy pogwarancyjne wszystkich marek monitorów LCD oraz LED. Od strony technicznej zajmujemy się naprawą oraz modernizacją komputerów. Do naszych usług należą także konfiguracja internetu, instalacja systemu, skanowanie antywirusowe oraz zabezpieczenie systemu. Naprawiamy sprzęt audio-video m.in amplitunery, odtwarzacze DVD, Blu-Ray, kina domowe.  

przeinstaluj i spatchuj metina.
Opublikowano

To co da się z niego jakoś wyciągnąć tylko fishbota? Jeżeli nie to mógłby ktoś komu działa ten easymetin wrzucić na rapidshare albo coś innego swój folder z metinem?

Chcesz coś? Jeżeli nie to nie zawracaj dupy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

właśnie po to w bocie jest opcja automatycznego logowania.

Jak kicknie to bot się sam zaloguje od nowa.

Opublikowano

Ej a widać eq?

Tak widać eq i jest to napisane w pierwszym poście

Opublikowano

kwas zobacz mój post na 1 stronie

Nie testowałem em2 na windows 7 ani nie jest jego twórcą więc nie jestem w stanie pomóc.

Em2 działa na windows xp

Opublikowano

znowu tak pisze ... kawas 11 help ;//

znowu tak pisze czyli jak?

Nie pamiętam jaki każdy miał problem :-)

@UP możesz mieć nawet najstarszego i go spatchować

@2x Up uwzględniłem to w pierwszym poście. masz +

Opublikowano

nie testowałem żadnego mh.

Wszytko jest napisane w pierwszym poście.

Wystarczy tylko przeczytać a nie co chwile zadawać pytania, na które odpowiedzi są już podane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...