Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nowy Em2 Na Hs3

kawas11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAster shoter > Masz PAtcha 4.3 od Andrzeja ?

I jaki system ?

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam go juz od dawna ... mam pytanie ten metinclientbin ma miec 926kb? bo w poprzednich wersjach dzialajacy mial 893 a ten 926 nie dzialal.

usun metka zainstaluj jeszcze raz spatchuj ztorrentuj nie instaluj patcha od andrzeja ani zadnych innych

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

A ja mam inny problem otóż wszystko zrobiłem tak jak należy i na wiele innych sposobów to kiedy wezmę "start nowy gra" włącza się ładnie metin jest lista wyboru serwera ale ja nic nie mogę zrobić i po chwili metin się wyłącza. Jeśli ktoś wie o co chodzi niech napiszę będę bardzo wdzięczny dodam jeszcze iż stare EM chodziły jak ta lala i nie było żadnych problemów oraz to że mam Windowsa XP

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

U mnie łanie śmiga sam EM2 ale jak dodaje do niego jeszcze dmg zaczynają się problemy gdyż pojawia się błąd postać wraca sama do miasta i EM2 żąda ponownego uruchomienia gry

Opublikowano

mi tez wszystko dziala jedyny problem mialem z kickami i autologinem zaznaczylem w em2 opcje autologinu i odtamtej pory mnie nie kicka wszystko ok zobaczymy jak bedzie dzialal

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

pento i inni ktorym wylacza sie metek zapraszam tutaj V

http://www.mpcforum.pl/topic/210773-tutem2-zamyka-sie-i-zostaje-sam-pulpit/

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Nie można nic ustawić by wyrzucał drobne/farby itp ? Szkoda ze nie ma ze jak zabije cie ktos to sam wstaje i to co ustawiasz papke i robaki mam rozumiec ze to co ma kupic ? Bdb easy metin szkoda tylko ze chyba idzie wlaczyc tylko 3 EM i ze jest on na 10 dni ;/

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

BOT SMIGA ALE MAM 2 PYTANIA KIEDY LOWIE RACZEJ KIEDY CHCE LOWIC NIE MOGE BO WYSWIETLA MI SIE BLAD NIE MOZESZ TUTAJ LOWIC I NIE WEIM CO ZROBIC ZCHODZE Z POMOSTU NIC NIE DAJE A 2 PYTANIE JAK URUCHOMIX TE CALE HACKI DMG KAMERAMOD ITD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kicklo mnie po 16 minutach ale sam zalogowal poradzi mi ktos cos na te kicki ?? dodam ze nie wywala mnie do windows'a tylko wylogowuje z gry do momentu wyboru serwera

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Podejrzewam że wiele osób będzie miało problem z instalacją easymetin 2 (najnowsza wersja wydana dzisiaj 20 września 2010)

Działa na Windows xp

Jeśli ma windows Vista lub windows 7 uruchom bota jako administrator!

1. Przeinstalowujemy metin2 PL

-usuwamy starą grę

-Włączamy Instalacje

-Instalujemy na dysk w dowolnym folderze

Link do gry metin2 w wersji PL:

http://metin2.pl/main/download

2. Patchujemy go do najnowszej wersji

-Włączamy metina

-Klikamy na rozpocznij grę

-Czekamy aż się spatchuje (do czasu samoczynnego uruchomienia się gry)

3. Ściągamy EasyMetin2

-Link:

http://www.megaupload.com/?d=UUUDIQNG

-Skan:

https://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=7bde3046c2a52d0f2635e03d3399e01c-1284967063

-Mirror:

http://www.speedyshare.com/files/24329318/EM2PL.rar

-Skan:

https://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=f203b37bc3e15a746e70acb3ec3bd14a-1284967103

-Zawartość wypakowujemy

-Włączmy easyMetin2

-Jeśli nie mam konta to je zakładamy

-Jeśli posiadamy już konto logujemy się do em2

4. Klikamy na Start Nowa gra i wybieramy położenie pliku metin2client.bin w folderze z grą

5. Po uruchomieniu się gry logujemy się na konto i wybieramy postać

6. Ustawiamy bota tak jak nam się podoba (wszystko po polsku)

Działający dmg hack an HS3:

http://www.mpcforum.pl/topic/175136-update-dmg-skillhack/

Dmg hack testowany razem z botem i działa perfekcyjnie bez żadnych obejść.

Zalety nowego em2:

-Działa s25

-Widać eq

-Działa DMG hack

-Bez obejść

-Nie kicka

-Działa ponowne łączenie/logowanie

-Działający FB (kupuje robale/papke, zabija ryby i używa drobne ryby ale dopiero kiedy skończy nam się normalna przynęta)

-Wbudowany WH

-Opcja moblock/auto lurowanie (przyciąganie potworków)

-Auto potowanie

-Auto pickup

-Auto kupowanie potków jeśli się skończą (ustalamy jakie i ile)

-Auto sell itemków (sprzedaje itemki, zostawia ulepszacze, medale, marmury itp oraz można zaznaczyć żeby zostawiał itemki z bonami)

Nie testowałem jeszcze kamermoda czy też innych multihacków!

Mam nadzieję że nie będzie spamu na forum i że każdy zrozumie jak zainstalować EM2 a jest to bardzo proste dzięki temu że działa on bez instalacji obejścia.

Nie jestem twórcą ani em2 and dmg hacka ja po-prostu wstawiłęm obydwa hacki w jeden temat i opisałem proces instalacji easymetin2.

Jeśli powtarzasz tuta kilka razy z kolei i tb nie działa to znaczy ze twoi rodzice dali łapówkę twoim nauczycielom w podstawówce i robią tak do dzisiaj

Nie logujemy się na moje konto tylko używamy własnego!!!

Po włączeniu bota są moje dane do logowania nie używamy ich tylko zakładamy własne konto!

Proszę o nie spamowanie mi na poczcie!

działa

Opublikowano

Z tej Werjsi Em2 zawsze bedzie kickac co jakis czas wiec prosze sie przyzwyczaic ;] nie ma na to lekarstwa. niektorych rzadziej a innych czesciej . wydaje mi sie ze zalezy to takze od sily internetu .

refy RMCF

Opublikowano

Z tej Werjsi Em2 zawsze bedzie kickac co jakis czas wiec prosze sie przyzwyczaic ;] nie ma na to lekarstwa. niektorych rzadziej a innych czesciej . wydaje mi sie ze zalezy to takze od sily internetu .

Od sily internetu powiadasz .. Hmm w takim razie mnie bedzie kickac co te 15 min bo mam neta z play moze gdybym lecial tylko na jednym metku byloby lepiej. Ale w sumie jest opcja autologinu wiec te kicki nie sa az tak uciazliwe

Pozdro

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Help jak włączam bota to wyskakuje taki błąd w tłumaczeniu ,, Bot nie spełnia oczekiwań'' czy jakoś tam mianowicie wyskakuje okienko i pisze to co napisałem l Tak lun Nie jest jak się bierze Tak to wyłancza całego metina a jak się bierze Nie to zostawia tak że włączyć bota niemożna HELP!!!!!!! za pomoc + i 5!!!!!

Opublikowano

Help jak włączam bota to wyskakuje taki błąd w tłumaczeniu ,, Bot nie spełnia oczekiwań'' czy jakoś tam mianowicie wyskakuje okienko i pisze to co napisałem l Tak lun Nie jest jak się bierze Tak to wyłancza całego metina a jak się bierze Nie to zostawia tak że włączyć bota niemożna HELP!!!!!!! za pomoc + i 5!!!!!

a przy logowaniu logujesz się na własne konto?

Jeśli nie to załóż własne i się zaloguj

Opublikowano

A czy da sie jakos ustawic zeby nizbieral drobnych ryb ???

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

Opublikowano

Pomóżcie bo jak chce użyć fish bota to jestem koło wody i pisze ze nie mozna tu łowić ;// wchodziłem nawet na dno jeziora. może to przez wbudowany wallhack?? jezeli tak to jak to wylaczyc będą ++++ lub --- jak kto woli

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

Pozdro od Beezee.

Działa dobijam 30 i zarobie wreszcie na małżach.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Warning:bot failure please restart your char uruchamiam ponownie i nic to samo dalej wiesz co mam zrobic?

ja miałem to samo ale okazało się że to przez dmg. Bez dmg już tego błędu nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...