Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zagrać na Alteriwnet.

MrMusH!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej mam pytanie jak robie se alterIWnet na Cod Mw2 to jak mam Updating alterIWnet i toleci niej wiecej 300KB/s to normalka czy cos zle zrobilem ;p? przeciez to bedzie trwalo ze 45 minut ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ej mam pytanie jak robie se alterIWnet na Cod Mw2 to jak mam Updating alterIWnet i toleci niej wiecej 300KB/s to normalka czy cos zle zrobilem ;p? przeciez to bedzie trwalo ze 45 minut ;/

Wszystko dobrze jutro będzie TUT bo już jest na YouTube ale się przetwarza po updatingu wyskoczy ci okej naciskasz przepisujesz taki tekst okej i włącza się gra ;)

Opublikowano

Wszystko dobrze jutro będzie TUT bo już jest na YouTube ale się przetwarza po updatingu wyskoczy ci okej naciskasz przepisujesz taki tekst okej i włącza się gra ;)

oki dzieki ale mam drugi proble opisany ponizej ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder. taki errormi teraz wysakuje kurcze dalczego ja jednego nie ma jest drugi ? :(

Dzisiaj to nie na moją głowę jutro pokombinujemy lub zwróci się do mnie na gadu jest w moim opisie profilu :)

Opublikowano

a mi w folderze boostarp nie zrobilo sie iw4mp.exe -.- to co teraz?

fwlogo.png

Zagrajmy razem na Fantastic World!

Planowany nick: EsieQ

Planowana klasa:Dagger

Planowany kraj:Chunjo

Planowany cel:Miło spędzić czas i być proO

Serwer ruszy wkrótce! Więcej informacji w temacie!

Opublikowano

a mi w folderze boostarp nie zrobilo sie iw4mp.exe -.- to co teraz?

Kliknij w głównym na iw4mp.exe i zobacz co się stanie potem się zastanowimy ;)

Opublikowano

Nie juz nic poradzilem sobie ^^ wystarczylo od nowa wszystko zrobic xDD

fwlogo.png

Zagrajmy razem na Fantastic World!

Planowany nick: EsieQ

Planowana klasa:Dagger

Planowany kraj:Chunjo

Planowany cel:Miło spędzić czas i być proO

Serwer ruszy wkrótce! Więcej informacji w temacie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem co się dzieje zrobiłem wszystko tak jak jest napisane.I jak włączam grę to mi wyskakuje taki komunikat cytyje "Nom-English MW2 language files have been detected.This may cause problems with connecting to servers.Only English games versions are officially sypported by alterIWnet."

Klikam ok i wyskakuje mi kolejny komunikat o treści "Could not connect to the configured server (server.alteriw.net).Possibly you've misconfigured alerIWnet.ini, or this server is actually down"

No i klikam znów ok.Uruchamia się gra no i czasami się od razu zawiesi się komp, a czasami jak kliknę "Graj" to alterIWnet bardzo długo czeka na połączenie z serverem że się nie mogę doczekać.Proszę pomóżcie bo nie mam pojęcia co robić a chcę sobie pograć w multi.

Ps.Tylko bez spamu kup se orginał.

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje zrobiłem wszystko tak jak jest napisane.I jak włączam grę to mi wyskakuje taki komunikat cytyje "Nom-English MW2 language files have been detected.This may cause problems with connecting to servers.Only English games versions are officially sypported by alterIWnet."

Klikam ok i wyskakuje mi kolejny komunikat o treści "Could not connect to the configured server (server.alteriw.net).Possibly you've misconfigured alerIWnet.ini, or this server is actually down"

No i klikam znów ok.Uruchamia się gra no i czasami się od razu zawiesi się komp, a czasami jak kliknę "Graj" to alterIWnet bardzo długo czeka na połączenie z serverem że się nie mogę doczekać.Proszę pomóżcie bo nie mam pojęcia co robić a chcę sobie pograć w multi.

Ps.Tylko bez spamu kup se orginał.

Serwer matchmakingowy padl, trzeba czekac az go odpala.

Opublikowano

heh ... to mam farta , dostalem dzisiaj bana na steam ... i bym pogral na alter ... myslicie ze to moze duzo potrwac (np na pare miesiecy naprawia ) czy tak jutro ?

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano

heh ... to mam farta , dostalem dzisiaj bana na steam ... i bym pogral na alter ... myslicie ze to moze duzo potrwac (np na pare miesiecy naprawia ) czy tak jutro ?

Tego nikt nie wie ale zaraz spróbuje coś zdziałać :D

Edit:Z tego co wiem coś im się zepsuło i mają problemy bo dużo osób chce postawić swoje servery takie jak alter :/

Opublikowano

10.Otwieramy iw4mp w moim przypadku robi się folder bootstrap .

11.Wchodzimy w folder bootstrap klikamy iw4mp wracamy i w głównym katalogu klikamy iw4mp.

WTF ??

Mimo prób nie udało mi sie odpalić iw4mp (wywala błąd niezwiązany z alter tylko stystemem i iw4) robiłem 2 razy i nic ;/

DAJ

delete.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, ale potrzebuje plik ''code_pre_gfx_mp.ff'', ponieważ mam problem z włączeniem wyskakuje mi te Aktualizacje i wszystko git, a w pewnym momencie mam błąd podczas późniejszego ładowania.

Proszę o wrzucenia pliku lub o pisemną pomoc.

Pozdrawiam StoProcent

Opublikowano

tak pokreconego tlumaczenia instrucji nie widzialem czlowieku czy ty to robisz specjalnie ja podam instrukcje w kilku punktach bardzo przejrzystą

sciagamy;

DLCs Repository (961 MB)

Move_Stimulus.exe (54,5 KB) -

Patch 3 (small) -

1 nastepnie kopiujemy pliki gry na inny dysk

2 otwieramy DLCs (zone i main podmieniamy)

3 mowe stimulus kopiujemy i wlaczamy

4 nastepnie patch rozpakowac w folderze gry,ustawic nick w grze wlaczyc iw4mp sciagnie sie kilka plikow,przepisac kod o antycheat i mozna grac...

latwiej chyba nie mozna i po co tak kombinowac...

rc3nf9.jpg

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...