Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

FaustVIII

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ty kurwa czytac nie umiesz ktos napisal kurwa mac ja pierdole

ja tylko sie pytam dlaczego Khali a nie inna mapa

i ktos powiedzial ze marien poniewaz to podstawowa zjebana mapa ;]

-.-

ja pierdole kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa omg

coraaz wiecej ci*uli na tym forum

@

te twoje 39 postow to all w tym teamcie chyba nie?

@down

ta, zaraz bedzie ze odwołali a kolo 1 odszedl

na 100% jescz ektos nie przyjdzie i w pizdu -.-

@beda team 1 full 4 vs 2 -.-

@down 2x

1ciul ??? tak to ty?

2ts nie mam nie bede sciagal

3mam zjebane gnaizdo ;/

Opublikowano

kurwa ktos sobie powiedzial ze marien ale i tak chuj bo bedzie khali ja pierdole co za niedorozwiniete dziecko ... i ja ciul ? chodz na ts... i tak moje posty wite tu ... bo przypadkiem wbilem na to forum i ten event zobaczylem ... boze dzieci neo ... ratunku...

Opublikowano

Kiedy bd to info. Bo spam się duży zrobił . Temat już dawno powinien być zamknięty....

Won spamerze, nie masz pojęcia o temacie i chyba nie jesteś uczestnikiem więc? o_O

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

Faust zapisz s3mfire wiecej info skype ratchet1212

Kij z tym, że ma 2 posty. Weź go, mój kolega z rl można zaufać xD

Opublikowano

lol ogarnijcie sie wbilscie na tym temaci po 30 postow >.> i dobrze mowi ze jestescie nie ogarnieci koles napisal czarno na bialy Podstawki to ci draza 30 postow byle by cos pisac "nie nie nie nie bd gral coltem aaaaaa nie mam skila potrzebuje mp5k aaaaaaaaaaaaaaa nie ogarniam aaaaaaaa chce bronie f2p aaaaaaaaaa"

Opublikowano

lol ogarnijcie sie wbilscie na tym temaci po 30 postow >.> i dobrze mowi ze jestescie nie ogarnieci koles napisal czarno na bialy Podstawki to ci draza 30 postow byle by cos pisac "nie nie nie nie bd gral colte aaaaaa nie mam skila potrzebuje mp5k aaaaaaaaaaaaaaa nie ogarniam aaaaaaaa chce pronie f2p aaaaaaaaaa"

broniami f2p pokazuje się skilla, otępiały. ^^

Opublikowano

lol ogarnijcie sie wbilscie na tym temaci po 30 postow >.> i dobrze mowi ze jestescie nie ogarnieci koles napisal czarno na bialy Podstawki to ci draza 30 postow byle by cos pisac "nie nie nie nie bd gral coltem aaaaaa nie mam skila potrzebuje mp5k aaaaaaaaaaaaaaa nie ogarniam aaaaaaaa chce bronie f2p aaaaaaaaaa"

nie mamy skila ? a moze szanowny pan wielki pr0 k0x zagra 1v1 ? czy to pan skill na publicu ? hmm ?

Opublikowano

nieee, czasami brakuje mi siły na takich 12 latków, łap linka. coś dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo7n0

Opublikowano

z przyjemnoscia zmuce ci dupsko i pokarze ci ze nie masz skilla >.>

}

jebany cwaniaku s1.net-speak.pl:4470 za 10 min czekam i rob konto na gb kurwa pierdolona hackerska ...

ponioslo mnie... ale czekam

Opublikowano

z przyjemnoscia zmuce ci dupsko i pokarze ci ze nie masz skilla >.>

pokażę* pokatarzać to ty możesz w chusteczkę podczas przeziębienia ;). ze mną też weźmiesz 1-1 po konkursie khyber corner f2p. ? ;((

Opublikowano

po 1 to bylo do ciebie po 2 leje na te warny po 3 s1.net-speak.pl:4470 po 4 1v1 po konkursie

12 letnie dziecko mpc. .. na ts nie wejdziesz nie ? mikro pewnie sie zepsulo albo nie masz ... zalosny jestes ...

Opublikowano

Kaczu9: warn za spamowanie i obrazę.

Proszę o wypowiadanie się na temat, a za wywoływanie kłótni polęcą warny.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...