Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

FaustVIII

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

ja pierdole ... ty downa masz ? czy czytac nie umiesz sory.. ale denerwuja mnie takie debile..

raport!!

Róbcie co chcecie i tak połowa ludzi będzie grała brońmi za premki bo to jest bezsens żeby nie można było grać lepszymi broniami :O

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie każdy będzie kupował premke tylko do tego eventa - jest powiedziane, f2p, jeśli nie chcesz grać to nikt Cię nie zmusza.

Opublikowano

ogarnij sie bo sie zachowujesz jak kompletny kid jakis , jakbys czytac nie potrafil no ja wale poprostu zal ... na tym forum moze jest ze 2 normalne osoby bez urazu dzieci .. ty do nich nie nalezysz ...

to do faxa...

Opublikowano

Zasady są proste więc trzeba sie do nich dostosować

Tutaj chodzi o skill a nie o bronie, niezapominajcie że wasi przeciwnicy też będą mieli bronie podstawowe więc w czym problem jak takie z was hardcory ?

fax identyfikator podam rano zrobi on połaczenie dzięki któremu będe mógł zobaczyć czy nieużywasz wspomagaczy

@N1ghtmare : dzięki za pomoc w opanowywaniu agresji użytkowników :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

o ja cie pie*dole Jakie dzieci ogarnijcie sie Fasut Ewidetnie powiedzial podstawki a dzieci zaczynaja plakac proponuje je#nac zasade Jesli Ktos Uzyje jakies innej broni lub slota podczas konkursu caly team odpada hmm ? napewno to cos da :)

Opublikowano

Bronie na premium to już coś innego, trzeba wydać kasę w rl żeby tego użyć. I te bronie są o wiele lepsze, więc broni na premium NIE WOLNO używać. Bronie z item shopu to co innego, każdego konto ma jakąś liczbę dinarów i każdy gracz ma jakąś ulubioną broń NIE NA PREMIUM. Po co grać nędznym coltem i mp5 skoro można kupić k1 i mp5k? Gracze z premium są faworyzowani, prawda. Ale bronie z item shopu? Wszystkie są bardzo podobne, nie trzeba mieć kasy w realu, tylko grać powyżej tygodnia żeby nabić ten 6 lvl i masz. Jak używałby ktoś broni na premkę, to zrozumiały płacz by był "ta, ty masz famasa. on jest lepszy i łatwiej zabić, gdybym ja miał premkę..." a jak grasz broniami f2p, to co będzie? "taa , ty masz kałacha. on za dobry" Na pierwszy płacz nie ma odpowiedzi, gracz wydaje pieniądze na co zechce, nie koniecznie na grę. Ale na drugi płacz, jest odpowiedź "mogłeś też kupić kałacha :)". Z broniami f2p każdy będzie miał równe szanse, tym bardziej że najlepsze bronie są na lvl 1 i 6. Granie podstawówkami to bez sens, wygra najżałośniejszy team chodzących w kupie smerfów. Czemu? Ano, dobij sobie z colta;) Gracz umiejętnie ucieka podchodzi drugi i gdzie tu skill? Z samą k1 i mp5k jestem pewien że będę wybijać prawie całe teamy ;(

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

KURWA MAC!!!

SLOTY:

1-tak

2-tak

3-tak

4-tak

BRONIE:

ItemShop-tak

Premium Bronie-nie -.-

G1- NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POSTACIE:

ENGINIER - NIE POTRZEBNY ;/

MEDIC - TAK

SNIPER - TAK ;/

ASSAULT - TAK

HEAVY CWEL - TAK

CZY ALL ZROZUMIAŁO??

@DOWN

OFICIALNIE JA BYM WYCOFAŁ PAN/A-/-IĄ Z TEGO KONKURSU

-NIE PODOBA SIĘ??

-TA....

-TO WY*IERDA*AJ!!!!!!!!!!!!

3x DOWN??? BEZ SENSOWNY POST

HMM JESLI UWAZASZ ZE MAM URAZ TO SIE MYLISZ 2 OSOBY?? TY I TWOJE 2 KONTO MOZE?

Jeden zrozumiał, niech Cię Bóg błogosławi ;). Co do mateusza, to rzeczywiście bez zbędnych wyzwisk OSTRO nie ogarniasz. Połowa ludzi będzie grała p2p? połowa wyleci ;) Bo widzę , że to forum jest złożone z takich pro ogarniaczy jak ty ze "skillem" wyrobionym na cheatach od tygodnia którzy średnio ogarniają co to p2p/f2p. Dla niektórych f2p to m60 (o_O) , dla niektórych podstawówki. Otóż rozpracujmy ten skrót, f2p = free2play. GRAJ ZA DARMO, czy premka jest za darmo? (mówię ogólnie, bo zaraz dzieci z playspana przyjdą ze zdaniem "tag jezt za darmo daj pasy itp to ci zrobje bo ómjem ale wam nie powiem gupki )" Czyli wychodzi na to (bardzo zaskakujące dla "pro gejmerów" z mpc) że O DZIWO f2p to każda broń która nie wymaga zakupu konta premium. Wiem, że i tak nie zrozumiałeś/liście ale może jedna dobra dusza ogarnęła temat i nie będzie spamować "f2p? aa to znaczy ze moge moje m60 wyjąć? super!:)" porażka

//double, sorry :P nie będę robił edita - giganta bo przeczyta go maxymalnie 2/20 osób;P

Opublikowano

wes wlasnie widac ze jestes dzieckiem ktory nie ma skilla ."Z samą k1 i mp5k jestem pewien że będę wybijać prawie całe teamy ;(" to co mp5 I colt duzo gorsze ? Jestes zalosny tyle ci powiem

Edit up zalosny jestes to byla ironia z m60>.> to raz a 2 Poczytaj 1 strone Co napisal napisal Dozwolone Bronie f2p czy tez bronie Podstawowe >.<

Opublikowano

Piszecie że jesteście takie koksy to pokażcie to używając podstawowych broni.

TAK JAK MÓWIŁEM BĘDĄ ich używac wszyscy albo polecą dyskwalifikacje.

Więcej infromacji o około 16:30

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bezsensowna klutnia ... tylko wku*wiacie reszte ... kazdy postapi tak jak ma postapic a z tego co pamietam to w 1 poscie faust pisal cos o zasadach esl i o f2p a nie o standardach ; )

i powiedzcie czy macie jakis ts juz ?

Opublikowano

a co z tym kto gdzie gra derban - niu

osobiscie bym zrobil tak :

np team1 vs team2

2x po 3 rundy kazdy pojedynek

gdy remis -.- znow 3 wins

zeby kazdy mial takie same szanse

Opublikowano

wes wlasnie widac ze jestes dzieckiem ktory nie ma skilla ."Z samą k1 i mp5k jestem pewien że będę wybijać prawie całe teamy ;(" to co mp5 I colt duzo gorsze ? Jestes zalosny tyle ci powiem

Edit up zalosny jestes to byla ironia z m60>.> to raz a 2 Poczytaj 1 strone Co napisal napisal Dozwolone Bronie f2p czy tez bronie Podstawowe >.<

zapraszam na 1-1 zobaczymy czy mam skilla, liga game back czekam. możesz wyzwać w każdej chwili, zasady f2p takie jakie są khyber corner. Tak, colt i mp5 to jest syfiaste gówno a k1 i mp5k to najlepszy zestaw jaki może być, lepszy od famasa ;) (jak masz skilla, ty go nie masz. btw najs k/d :))

Opublikowano

bezsensowna klutnia ... tylko wku*wiacie reszte ... kazdy postapi tak jak ma postapic a z tego co pamietam to w 1 poscie faust pisal cos o zasadach esl i o f2p a nie o standardach ; )

i powiedzcie czy macie jakis ts juz ?

dokladnie tak pisal, nie mam tsa bo po co nam? 90% uzytkownikow tutaj to dzieci neo z cheatami co mają po 12 lat i jak usłyszą głos to od razu "ee nie mam mikro kurde zepsuło się" zalosne ;)

Opublikowano

noo k1 lepsze od famasa jak sie ogarnie nie wiem czy pisalem to juz czy nie ale mniejsza :PP crunk w pelni cie popieram :PP i jak chcesz to ja moge z toba 4funz agrac 1v1 xD bo gb nie ogaraniam za bardzo :PP

Opublikowano

Chyba na każdej lidze zasady są f2p, a nie nędzne podstawówki którymi nikt nie gra. Każdy ma swoją broń ulubioną z arsenału f2p. Jakby były podstawówki to skilla by się nie pokazywało bo im więcej na jednego tym lepiej, porażka. Dobijajcie sobie coltem, f2p to jedyne sensowne wyjscie. Na f2p można grać k1 i mp5k, lub po prostu podstawówkami jak ktoś się chce okazać "hardcorem". w sumie powiem wam że nabicie k1 i mp5k ratia 2.5+ na cqc uznawane jest jako hardcore, a wy się będziecie z podstawówkami pier**ielić ? Z f2p każdy ma TAKIE SAME szanse, można wybrać bron jaką kto chce, ale f2p. I nie można płakać, że ak47 nub bo też można kałacha sobie sprawić -.-. Podstawówki to syf którym nikt nie gra, 99,9% graczy którzy nie mają premium i są aktywni, mają wykupioną jakąś 2 slotówkę, bo dobij sobie cwaniaczku z nędznego colta który zabija 8 strzałami. pozdro& poćwiczcie. Ano chyba że ktoś jest takim skillem i na starcie wydał swoje dinary, potem płacze że nie ma na k1, to tia ;)

Opublikowano

noo k1 lepsze od famasa jak sie ogarnie nie wiem czy pisalem to juz czy nie ale mniejsza :PP crunk w pelni cie popieram :PP i jak chcesz to ja moge z toba 4funz agrac 1v1 xD bo gb nie ogaraniam za bardzo :PP

wiesz co , też gb średnio ogarniam. wiem że trzeba azera mieć i ogarniam jak przyjąć wyzwanie, co do jednego programu to muszę poczytać ale generalnie to łatwe do ogarnięcia. Możemy spykać 1-1 Khyber corner tam jestem nawet dobry. A co do tematu to bez jaj, f2p jest fajniejsze od podstawówek bo KAŻDY ma na koncie troche dinarow i nawet jezeli nie ma premki to chyba ma swoją ulubioną bron którą się kupuje w isie, po co grać podstawówkami? porazka na calej linii

Opublikowano

esl gb... f2p zawsze i jakby ktos byl neo kidem i nie zauwazy; kazdy biega z k1 i mp5k czasem desert .. ale to mniejsza a z coltem sie biega tylko jak sie nie ma dinarow i skonczy sie drugi slot albo sie wchodzi do gry po dlugiej nieobecnosci i wtedy sie nie ma nic ale to jest max 1 dzien bo potem juz desert jest i po chwili m4a1 czy k1 ... i to jest tyle ... crunk a ts to najwyzej my mozemy siedziec we 2 ... i walic reszte xDD jak bedzie tak jak mowisz : )

Opublikowano

rozumiem z podstawowek mp5 .. z tym dzis biegalem na enginerze jak ammo rzucalem bo k1 gold sie skonczylo .. no ale colt nie wchodzi w gre ... i khbyer corner yhh nie nawidzE :PP

sorki za double

Opublikowano

esl gb... f2p zawsze i jakby ktos byl neo kidem i nie zauwazy; kazdy biega z k1 i mp5k czasem desert .. ale to mniejsza a z coltem sie biega tylko jak sie nie ma dinarow i skonczy sie drugi slot albo sie wchodzi do gry po dlugiej nieobecnosci i wtedy sie nie ma nic ale to jest max 1 dzien bo potem juz desert jest i po chwili m4a1 czy k1 ... i to jest tyle ... crunk a ts to najwyzej my mozemy siedziec we 2 ... i walic reszte xDD jak bedzie tak jak mowisz : )

można, raczej nie będziesz piszczec xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...