Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

FaustVIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh no to ciesze sie ze jestem taki wazny w tej sytuacji :PP i mi to jest obojetne z jakim bd teamem wazne zeby sie dobrze bawic itp ... a tak ten to chcialbym dojsc do finalu i grac przeciwko "najlepszym" :PP

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie ważne, żeby team ogarniał i grał uczciwie. Naturalną rzeczą jest, że chciałbym zgarnąć tego 30 dniowego golda, ale znając mojego farta to będę lamić jak psita;> Da się odpalić cheaty jak gra jest włączona? Jeśli nie, to superowo. Każdy będzie grał uczciwie bo faust sprawdzi. Jeśli się da - to dupa, bo można szybko ściągnąć i odpalić;/

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

kiedys sie dalo jak byly w exe .. a teraz w d3d jak sa to sie juz tak nie da trzeba odpalic hacka a potem gre wiec bedzie czysto sie grac mam taka nadzieje (niech faust nadzoruje do samego wejsca na rooma) bo inczej pojda przewaly ..

Opublikowano

Ja bym zrobił tak : Gracze od góry do dołu sprawdzani na TW, jeśli czyści, faust włącza im ręcznie grę oni się logują i sprawdza następnego. Co jakiś czas niech wchodzi na wr ogarniać czy jakiś cwaniak nie uciekł szybko z rooma syfów włączyć ;). Ja osobiście używam parę programów które poprawią mi grę, a mianowicie CCleaner i GameBooster, jeszcze zwiększam priorytet procesora na warrocka, i chodzi mi płynnie ;)

Opublikowano

Game xp? Hmm, pomyślę, zobaczę i ściągnę. Może jeszcze bardziej poprawi się jakość gry, Faust myślisz nad wsadzeniem Kaczu do mojego teama^^?

Opublikowano

Team 4

Saseq

RimCimCIm

Dawid00(coś tam)

pixel 9

moj team prosze o kontakt

gg 5665048

@upupupup

Mowione bylo tylko K2 colt M24 MP5 piesci Medic Kit itd Podstawowe bronie nie ma ze jakis kon wezmie sobie m60 np i bedzie ciural all >.<

bo tak to bezsensu maja byc wyrownane szanse chyba ze Faust sie domagac bedzie ...

Opublikowano

A więc wylosowałem juz drużyny a oto ich składy

Team 1 :

InfinityNight

kamezoswp

Apahe1

Kaczu9

Team 2

CrunkAintDead

Prone

lolas552233

x Dragon x

Team 3

Sir.AKK624

Fax

Boyaka

Faust VIII

Team 4

Saseq

RimCimCIm

Dawid00(coś tam)

pixel 9

Mecz pomiędzy team 1 a team 2 odbędzie się 23.08 o godz. 18:00 server EU East room podam w dzień rozgrywek

Mecz pomiędzy team 3 a team 4 odbędzie się 23.08 o godz 18:30 server EU East room podam w dzień rozgrywek

FInał odbędzie się 23.08 o godz. 19:00 server EU East room podam w dzień rozgrywek

Zasady turnieju :

Gramy do 3 lub 5 zwyciestw (jeszcze to ustalimy)

Zakaz używania hacków oraz innych programów wspomagających grę

Używamy tylko podstawowe bronie

Dostępne sloty na bronie 1-4

Kazdy uczestnik musi posiadac program teamviewer 5 Download : http://www.teamviewe...load/index.aspx

Zakaz używania bugów (błedów w grze)

Wszystkich uczestników prosze aby stawili sie o 17:30 na serwer to teamvier'a który podam w dzień rozgrywek w tym temacie. Będzie to inspekcja aby nikt nieurzywał hacków.

Niezałatwiam kanałów Ts jest ich wystarczająco dużo na internecie.

Jeżeli ktoś niemoże wziaść udziału w konkursie proszę o wysłanie prywatnej wiadomości do mnie.

Również proszę kogoś z team 1 lub team 2 o zrobienie screen'a tak zwanego "game results" aby niedoszło do oszustw.

No myślę że wyjasniłem wszystkie wątpliwości.

Pamętajcie aby sprawdzić forum 23.08 około godziny 16:00 na informacje związane z serwerami do teamviewera oraz room'a w którym odbędzie się konkurs !

Wszystko jasne kolego, no to niech mój team szykuje się na wygraną :D:D:D

Opublikowano

Team 4

Saseq

RimCimCIm

Dawid00(coś tam)

pixel 9

moj team prosze o kontakt

gg 5665048

@upupupup

Mowione bylo tylko K2 colt M24 MP5 piesci Medic Kit itd Podstawowe bronie nie ma ze jakis kon wezmie sobie m60 np i bedzie ciural all >.<

bo tak to bezsensu maja byc wyrownane szanse chyba ze Faust sie domagac bedzie ...

wiesz, tak to nie ma. Bronie dozwolone to bronie f2p (free to play) czyli te bronie za które nie musisz płacić kasy realnej. Chcesz to graj mp5 i coltem, ale możesz też berettami i k1. Czy k1 i beretty są na premkę? Nie. Więc wszystko to CO NIE JEST na premkę , dozwolone.

Opublikowano

no wlasnie ... co ty kolego czytac nie umiesz ? nie jakeis m60 tylko k1 ... wiem ze jest lepsze od m60 no ale coz ... tak jak z kazda bronia bez skilla jestes nikim ...

Opublikowano

to ja mam urwa retiala na m60 i co moge sobie z nim hasac >.> ?

Podstawowe bronie to roznica od broni f2p przeczytaj co napisal ja osobiscie wolal bym bronie f2p .

Opublikowano

ech i co, będziesz dobijał z colta? to bez sens jest grać podstawówkami, o wiele lepiej grać broniami f2p WSZYSTKIMI JAKIMI CHCEMY. Czyli każdy będzie miał równe szanse bo zagra swoją ulubioną bronią f2p, na każdej lidze tak jest. jak z colta dobijać? to będzie żałosny event, bo nie da się podstawowymi nawet na 1.8+ wyrobić. f2p da się na 2.5+. Ustal ,że można ich używać. Jak ktoś chce grać z lamerskimi podstawówkami, niech gra! Jego sprawa, ale jak ktoś zainwestuje te 3,5k (większość ma jakąś bron i tak kupioną, więc nie trzeba się martwić) to gra będzie na o wiele wyższym poziomie. F2p bronie!

Budowniczy
Opublikowano

Ej panowie, panowie....

Najlepiej żeby można było grać byle jaką bronią famas, Mp7a1 itp, po prostu to jest konkurs, każdy chce wygrać i chce grać jak najlepszą bronią i wy w tym utrudniacie ;/ Ej Boże boże...

Jak już mamy grać to grajmy normalnymi broniami czyli podstawowe dla różnych postaci, Nie z inte shopu.

Ja mogę zrobić room bo mam Super Master wykupiony....

Pzdr

Opublikowano

Ej panowie, panowie....

Najlepiej żeby można było grać byle jaką bronią famas, Mp7a1 itp, po prostu to jest konkurs, każdy chce wygrać i chce grać jak najlepszą bronią i wy w tym utrudniacie ;/ Ej Boże boże...

Jak już mamy grać to grajmy normalnymi broniami czyli podstawowe dla różnych postaci, Nie z inte shopu.

Ja mogę zrobić room bo mam Super Master wykupiony....

Pzdr

ech, po prostu ZAKAZANE są bronie na premke : famas/mp7/g36 i inne. DOZWOLONE SLOTY to 1 2 3 4. NIE MA WIĘC FLASHY etc. ale podstawówki? no choleera, podstawowe bronie to syf, dobijaj sobie coltem tak tak. Grajmy normalnie 1-4 sloty ale FREE TO PLAY czyli bronie za które nie trzeba płacic kasy w realu. k1/ak/m4/drum/g36c/uzi i takie tam. Na codzien nikt prawie nie gra podstawówkami, to najgorszy syf z all broni. Jedyne sensowne rozwiązanie tak jak mówiłem, bronie f2p-.-

Opublikowano

i ja popieram crunka ... bo nie mam zamiaru biegac z coltem na snipie ... o nie nie ... jak tak ma byc to na mysle nad wypisaniem sie ... dziekuje ...

bo mp5 spoko dobrze sie gra ale colt o nie ... tym napewno nie bd gral ..

Budowniczy
Opublikowano

Gdzie wy macie rozum? Gdzie grać podstawowymi brońmi to trzeba być hardkorem. Ci co nie mają lepszych broni to mają problem bo ich nie stać na premke.

A w ogóle jak sie obsługuje ten program TeamViewer?? Zainstalowałem go i chyba trzeba podać identyfikator i hasło partnerowi i co i on mi sprawdza czy mam jakiegoś hacka czy coś? A trzeba sie na tym rejestrować czy nie?

Opublikowano

Gdzie wy macie rozum? Gdzie grać podstawowymi brońmi to trzeba być hardkorem. Ci co nie mają lepszych broni to mają problem bo ich nie stać na premke.

A w ogóle jak sie obsługuje ten program TeamViewer?? Zainstalowałem go i chyba trzeba podać identyfikator i hasło partnerowi i co i on mi sprawdza czy mam jakiegoś hacka czy coś? A trzeba sie na tym rejestrować czy nie?

Ty taki tępy jesteś czy udajesz? f2p = bronie za darmo, NIE NA PREMKE. do diabła, powtarzam to po raz enty-.- Każdy może mieć broń f2p bez względu na to czy ma premke czy nie, podstawówki to syf. K1 na przykład, ak m4 to nie podstawówki . to f2p. dlatego chciałbym wprowadzić poprawkę do zasad : BRONIE F2P (NIE NA PREMKE, POWTARZAM. ) booosh

Budowniczy
Opublikowano

To ja ma wykupione bronie Mp7a1, CXstrome i do tego medibox'y i co nie będę mógł grać nimi ?? OMG

Opublikowano

KURWA MAC!!!

SLOTY:

1-tak

2-tak

3-tak

4-tak

BRONIE:

ItemShop-tak

Premium Bronie-nie -.-

G1- NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POSTACIE:

ENGINIER - NIE POTRZEBNY ;/

MEDIC - TAK

SNIPER - TAK ;/

ASSAULT - TAK

HEAVY CWEL - TAK

CZY ALL ZROZUMIAŁO??

@DOWN

OFICIALNIE JA BYM WYCOFAŁ PAN/A-/-IĄ Z TEGO KONKURSU

-NIE PODOBA SIĘ??

-TA....

-TO WY*IERDA*AJ!!!!!!!!!!!!

3x DOWN??? BEZ SENSOWNY POST

HMM JESLI UWAZASZ ZE MAM URAZ TO SIE MYLISZ 2 OSOBY?? TY I TWOJE 2 KONTO MOZE?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...