Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

FaustVIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uczysz się niemieckiego? Bo tam chyba rzeczowniki z wielkiej, dużo capital letters używasz // offtop ;x

//topic Nie wiem o co chodzi, nie ogarniam tsa ale chodzi głównie o to, żeby był 1 kanał na TS'ie a 4 roomy, bo to będzie wyglądało mniej więcej tak jak on pisał : Team 1 VS Team 2 , Team 3 VS Team 4 . załóżmy że wygrały teamy 2 i 4, więc potem jest finał Team 2 VS Team 4. :)

niemieckiego sie ucze ale go nienawidze xD a duzej literki zawsze uzywam bo jest ladniej xD

i tak chodzi mi o to ze bedzie 4 pokoje razem

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niemieckiego sie ucze ale go nienawidze xD a duzej literki zawsze uzywam bo jest ladniej xD

i tak chodzi mi o to ze bedzie 4 pokoje razem

takie same zdanie mam o tym języku, używaj interpunkcji, ortografii, dobrej składni, polskich znaków to już w ogóle będzie lux i kozacko :D (Nie mówię, że nie używasz :P)

Co do tematu, to proszę żeby się faust częściej wypowiadał bo ja zawiesiłem ciskanie nubków na wr od godziny 13 do teraz, na rzecz tematu. Jak widzicie jestem w nim tak aktywny że dostałem się już do top użytkowników <lol> o_O

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

takie same zdanie mam o tym języku, używaj interpunkcji, ortografii, dobrej składni, polskich znaków to już w ogóle będzie lux i kozacko :D (Nie mówię, że nie używasz :P)

Co do tematu, to proszę żeby się faust częściej wypowiadał bo ja zawiesiłem ciskanie nubków na wr od godziny 13 do teraz, na rzecz tematu. Jak widzicie jestem w nim tak aktywny że dostałem się już do top użytkowników <lol> o_O

no wlasnie faust wypowiadaj sie coo i jak ... bo to wkoncu ty organizujesz a nie my :PP

Opublikowano

hej jak jest jakies miejsce jeszcze to mogloby byc cos takiego ze kumpla z clanu zapisze ? tylko ze on by musialbyc ze mna w teamie :P

sorry za double

aha i bede mial lvl 38/39 bo za chwile wbije :P

Opublikowano

Faust, mógłbyś nam podać jakiś zarys, przebieg tego konkursu? Kiedy będą teamy, kiedy podasz adres, kiedy wystartuje, jacy ludzie biorą udział. Wiem że niektóre z tych już pisałeś, ale umieść to w jednym poście jako ogólną informację dla uczestników, na pewno ułatwi sprawę;)

Opublikowano

Jesli jeszcze można info mam w syngdze.

lnsetrion_4_0.png

Nie gram i nie grałem nigdy na wspomagaczach!

Nawet nie lookam na tematy ze wspomagaczami.

Jestem tu aby pomagać innym userom!

Opublikowano

no to jezeli dla kumpla jest slot to ten no przyjdzie jeden albo drugi ale musze miec pewnosc ze bede z nim ... bo jak nie to on nie gra xD i na przeciw niemu tez nie gram :PP

Opublikowano

A więc wylosowałem juz drużyny a oto ich składy

Team 1 :

InfinityNight

kamezoswp

Apahe1

Kaczu9

Team 2

CrunkAintDead

Prone

lolas552233

x Dragon x

Team 3

Sir.AKK624

Fax

Boyaka

Faust VIII

Team 4

Saseq

RimCimCIm

Dawid00(coś tam)

pixel 9

Mecz pomiędzy team 1 a team 2 odbędzie się 23.08 o godz. 18:00 server EU East room podam w dzień rozgrywek

Mecz pomiędzy team 3 a team 4 odbędzie się 23.08 o godz 18:30 server EU East room podam w dzień rozgrywek

FInał odbędzie się 23.08 o godz. 19:00 server EU East room podam w dzień rozgrywek

Zasady turnieju :

Gramy do 3 lub 5 zwyciestw (jeszcze to ustalimy)

Zakaz używania hacków oraz innych programów wspomagających grę

Używamy tylko podstawowe bronie

Dostępne sloty na bronie 1-4

Kazdy uczestnik musi posiadac program teamviewer 5 Download : http://www.teamviewer.com/pl/download/index.aspx

Zakaz używania bugów (błedów w grze)

Wszystkich uczestników prosze aby stawili sie o 17:30 na serwer to teamvier'a który podam w dzień rozgrywek w tym temacie. Będzie to inspekcja aby nikt nieurzywał hacków.

Niezałatwiam kanałów Ts jest ich wystarczająco dużo na internecie.

Jeżeli ktoś niemoże wziaść udziału w konkursie proszę o wysłanie prywatnej wiadomości do mnie.

Również proszę kogoś z team 1 lub team 2 o zrobienie screen'a tak zwanego "game results" aby niedoszło do oszustw.

No myślę że wyjasniłem wszystkie wątpliwości.

Pamętajcie aby sprawdzić forum 23.08 około godziny 16:00 na informacje związane z serwerami do teamviewera oraz room'a w którym odbędzie się konkurs !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hej a czy jest mozliwosc zebym uzywal g36c_drum gold ? z 8 slotu ? wtedy bym nie uzywal 3 ... a i czy k1 gold wchodzi w gre ? bo przesada zebym zwykle kupywal xDD bo dmg maja te bronie takie same jak te normalne w item shopie ... (kurde chcialem byc z crunk w teamie bo on chyba cos ogarnia hehe)

Opublikowano

Nagroda jest :P i Ci co biorą udział wiedzą jaka

Teamviewer to jest program przez który mogę zobaczyć czy niemasz hacków na kompie.

Tak jak mowilem w temacie DOSTEPNE SĄ TYLKO BRONIE PODSTAWOWE, a broni podstawowych chyba nietrzeba kupować :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hej a czy jest mozliwosc zebym uzywal g36c_drum gold ? z 8 slotu ? wtedy bym nie uzywal 3 ... a i czy k1 gold wchodzi w gre ? bo przesada zebym zwykle kupywal xDD bo dmg maja te bronie takie same jak te normalne w item shopie ... (kurde chcialem byc z crunk w teamie bo on chyba cos ogarnia hehe)

Grając w tą grę 1,5 roku wybijam ratio 2.5+ na explosivach samą ka jedynką ;). Ze wszystkich podań o występ w konkursie, właśnie Twoje i prone wydawały mi się sensowne, ze wszystkich. Dlatego dziękuję, że przynajmniej prona daliście mi do teama, 1.90 ratio z tego co widzę ogarnia, według mnie (nie obrażajcie się , to tylko moje zdanie) team 1 ma największe szanse, czemu? hm, Infinity ratio niskie, ale lvl wysoki więc tego skilla ma. Kheos(kaczu) ogarniasz na 100% :) , kamezos tak samo, ratio nie najgorze a apahe ma 1.60. Więc co to za fair team? lvle takie średnie ale kd całkiem przyzwoite. Team numer 2 w którym ja jestem, hmm tu będzie ciężko czuję że Prone ogarnia, ja osobiście w siebie wierze, że nie dam dupy, dragon też się nie wydaje cienki, no i ehh lolas niski lvl kd masakryjnie niskie, głownie z Prone musimy wszystko ogarniać. Team 1 nawet jeśli przybierze gównianą strategię , ma lepsze szanse bo lepszych ludzi. Ja bym był za tym, żeby lolasa z naszego teama zamienic za kaczu z teama numer 1, tak będzie lepiej i będą wyrównane szanse. A tak? Szanse minimalne , ciężki start

Co do teamów 3 i 4, chciałbym żeby wygrał 4, czemu? Ponieważ boyaka (lil-beebee) to zwykły cheater, po deadzie będąc z nim w jednym teamie widziałem jak nadupia po ścianach, nie widząc kolesia. Albo celuje dokładnie w ściane, podbija tam na kuckach i jest koleś. Mam super słuchawki, słyszę o wiele więcej niż inni, raz na marien zrollał się ze spota normalnie, nie zabrało mu to dmg. Podbiegł szybko do katakumb i celując po scianach zabil kolesia ;) Na moje "gps" odpowiedział słuch więc generalnie śmisznie -.-

ae0akmi tak samo, jestem w bardzo pro clanie złożonym w 100% z anglików, tylko ja polak , ten clan nigdy nie wyzywa od cheaterów ale jednak ae0 stawia wielkie wątpliwości. no cóź, mam nadzieję że pomysł z tw nie nawali, nie mogę się doczekać jutrzejszego wydarzenia, pozdrawiam Crunk`

Opublikowano

Nagroda jest :P i Ci co biorą udział wiedzą jaka

Teamviewer to jest program przez który mogę zobaczyć czy niemasz hacków na kompie.

Tak jak mowilem w temacie DOSTEPNE SĄ TYLKO BRONIE PODSTAWOWE, a broni podstawowych chyba nietrzeba kupować :P

wiesz co, w zasadach esl/gb chodzi chyba o bronie f2p, czyli famasom/g36 i innym broniom za g1 mówimy stop, na ligach. Sloty 1-4 czyli przykładowo medic 1.Pięsci/m7 (m7 za dinary więc można)

2.Mp5k/beretta_m93 czy cos/beretty/colt/desert i inne bronie

3.k1?

4. wiadomo, armata :D heh, medic kit.

//zaraz bo nie zajarzyłem, pisałeś że w niedzielę o 13.00 a teraz z tekstem że 23.08 (poniedzialek) ok 18? zrób w niedzielę, skręca mnie na myśl o tym konkursie, nie mogę się doczekać ;x. poza tym o 18 to już skill odchodzi, dawaj 16/17 xD Ale pierw, co na to inni i sam zalozyciel tematu?

Opublikowano

no crunk dzieki za to i jezeli faust sie zgodzi to nie ma problemu ja moge przejsc do twojego teamu nawet chcialem byc z toba bo widzialem ze ty tu sie rozpisywales i to nie byly glupie odpowiedzi i uwazam ze ogarniasz i to ostro .. wiec ten wszystko zalezy od fausta i tak zeby nie bylo mi warrock nie wiadomo z jakich przyczyn ostro tnie ... (bc2 , 0 scin a warrock..) no i dlatego ja otwieram gre przez High Priority zeby nie bylo... to nie jest zaden wspomagacz skilla ... tylko mi przy tym o wiele mniej tnie no to tyle :P

Opublikowano

Po 1 konkurs jest pojutrze :P

Mówiłem że drużyny bedą losowe i takie są i takie zostane (uważam że jest to uczciwe :P

Weż pod uwage że ja mam ratio 1.36 a zazwyczaj mam 2x więcej killów niz deadów :P

Poprostu szkoda mi kasy na kill/death reset a dupne ratio jest dlatego że grałem tym kontem jak byłem noobem :P

I tak zmieniłem godzinę konkursu ponieważ jutro idę na impre i chyba do 18 powinienem wytrzeżwieć :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dobrze ze zmieniles godzine bo juz napewno nie bd spal xDD bo takto na 13 mialbym problem z wstaniem bo zazwyczaj o 14-15 sie budze xD no ale mniejsza dobrze ze przesunoles i szkoda ze to nie bedzie zwyklymi bronmi f2p .. bo mp5 czy k2 to nie za bardzo lubie musze caly dzien jutro z tym grac zeby sie przyzwyczaic : /

Opublikowano

Ja tam famasem na cqc cioram na 3.00+ a k1 2.5+ i mi to w zupełności starcza, jak zobaczyłem swoje konto i dzienne staty na www.yoursigs.org to aż się dziwnie poczułem xD. Ogólnie do k1 jestem przyzwyczajony, i nawet spoko idzie f2p, ale z bezpłatnego arsenału sensowne jest TYLKO k1, m4 i kałach ;x

Faust, porównaj sobie team 1 z teamem 2. W jedynce wszyscy ogarniacze a w 2 jak narazie 2,5 osób jest :/ Jakbyś mógł podmienić lolka za kaczu to bym był wdzięczny, na prawdę bardzo o to proszę ;) Szanse byłyby dokładnie takie same w teamach 1-2. Co do teamów 3-4 to tak jak pisałem team 3 ma "skillera" u siebie więc win będzie pewny, chyba że team view nie nawali to wszystko jest możliwe. Naprawdę rozpatrz to co napisałem i tego kaczu do mojego teama walnij :P. Może za dużo gadałem i wydałem się bardziej ogarnięty niż jestem i chciałeś żebym sam ogarniał 4 osoby? haha xD. Gram na 2.40+ zawsze, średnia ratia z 21 dni to 2.50 więc to tak przeciętnie jest, bo gram tylko na cqc. jeszcze raz Cię proszę o drobną zmianę w teamie JEDEN i DWA:(

Opublikowano

Jesli jeszcze można info mam w syngdze.

23 lvl lnsertion kd 1.90 mhm, szukam na clan systemie i jest 63 lvl z kd 1.96 także wtf?

// jedyna ogarniająca osoba z mojego 4 osobowego teama okazała się fake? win w kieszeni, cholewa.

//2. ech instynktownie wpisałem lnsertion bo tak mi się wydawało najsensowniej i chyba widziałem nick w grze, błąd jednej literki, człowieczek isnieje :) jednak znów naciskam, dajcie mi kheosa do teama a to wygram

Opublikowano

nie fake ... http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=Player&nickname=lnsetrion

///

to ja taki pro jestem ? ze tak ci bd przeszkadzal w wygranej czy cos ? nie wychwalaj moich mozliwosci za nadto bo moze skonczyc sie to tylko glupia wpadka xD nie no cos tam ogarne tak mi sie wydaje :PP

jesteś wygadany, a gadasz z sensem. to według mnie jedna z cech człowieka inteligentnego;) Jak jesteś baranem wiadomo, nie ogarniasz sytuacji chodząc w ściane etc (jeśli chodzi o wr). Po roku/dwóch gry grasz na nie więcej niż 1.00. A jak jesteś inteligentny to będziesz ogarniał sytuacje, wiedzieć jak zabić, będziesz umiał rozpoznać przeciwnika zaskoczyć go i zajść. Dlatego chciałbym mieć Ciebie w teamie, myślę że nawet Ja, Ty i prone byśmy wygrali przeciwko 4 osobowej drużynie i to na lajcie;). Mam nadzieję , że faust ogarnie temat i zauważy że z góry to team 1 ma większe szanse, wystarczy Ciebie przenieść do nas a sytuacja diametralnie się zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...