Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

FaustVIII

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc tak widzę żę drużyny sie nieformuja więc bedą losowe.

Osoby w konkursie :

x Dragon x

CrunkAintDead.

InfinityNight

Sir.AKK624

RimCimCim

kamezoswp

fax

pixel9

Apahe1

Saseq

lolas552233

Kaczu9

I ja oczywiscie :P

pozostało 6 wolnych miejsc :P

Mowię jeszcze raz 0 hackerów będzie jeżeli jakimś cudem hacker rozwali konkurs zostanie on powtórzony ! .

Każdy uczestnik musi posiadać program teamviever 5

Download : http://www.teamviewer.com/pl/download/index.aspx

Scana nie daję bo to oficjalna strona programu :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ja też chciałbym się zapisać

Nick : bori56 , lv : 15 , kd : 1.14

Obojętne mi to gdzie dojdę , ważne żeby była zabawa :P

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Dziękuję za rozpatrzenie i wykorzystanie mojego pomysłu z team viewerem. Wejdź na komputer uczestnika, sprawdz w menadzerze czy coś jest podejrzane, zapytaj co to . Jeśli nie ma wyjaśnienia od razu zamykaj. Sprawdz pulpit i podejrzane foldery z debilnymi nazwami ;). Ręcznie włącz warrocka, jak już się ktoś zaloguje na konto to nie ma bata chyba żeby podczas gry coś włączył. A podczas rooma jeśli wyjdzie szydło że ktoś ma gpsa/etc to po roomie radziłbym sprawdzić mu komputer ponownie. To jest forum troszkę dla no skilli, tu siedzą głownie cheaterzy. Nic do tego forum nie mam, ciekawe informacje szybkie odpowiedzi ale cheaterów jak nienawidziłem tak nienawidzę. ;)

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

Ech, double ponieważ chcę coś powiedzieć o czymś innym niż tw. Mianowicie ts, ogarnij jakiś server. Podaj go na przykład w niedzielę, żeby każdy ogarnął obsługę na czas meczu. Na tsie łatwiej też wytłumaczyć niektórym osobom obsługę tw, wiem że jest ona prosta ale ktoś może mieć problem. Ja bym Ci radził już powolutku całą sytuacje ogarniać żeby w trakcie meczu nie było żadnych niedociągnięć etc.

Opublikowano

ja mam malo postow ale chcialbym sie zapisac skype kheos69 gg : 22542962 mam 38 lvl k/d 1.47 jezeli ktos bezdzie uwazal ze mam hacki albo cos z miejsca mozemy grac gb nie ma dla mnie problemu (podstawa to dobra zabawa)

i nie patrzcie zbyt na k/d bo gram w to od bety : )

Opublikowano

A więc tak widzę żę drużyny sie nieformuja więc bedą losowe.

Osoby w konkursie :

x Dragon x

CrunkAintDead.

InfinityNight

Sir.AKK624

RimCimCim

kamezoswp

fax

pixel9

Apahe1

I ja oczywiscie :P

pozostało 6 wolnych miejsc :P

Mowię jeszcze raz 0 hackerów będzie jeżeli jakimś cudem hacker rozwali konkurs zostanie on powtórzony ! .

Każdy uczestnik musi posiadać program teamviever 5

Download : http://www.teamviewe...load/index.aspx

Scana nie daję bo to oficjalna strona programu :P

I good. najlepiej losowo :) .

Opublikowano

Strasznie mnie ciekawi jakich będę miał współplayerów i w której drużynie będę, osobiście dodam że lepiej wsadzić mnie do derbów bo będę warczeć.;< Ułożenie terenu sprawia, że mogę dohoopać się do bazy niu w kilka sekund :)

//preferowana taktyka : Rushuj i morduj ;)

Opublikowano

Strasznie mnie ciekawi jakich będę miał współplayerów i w której drużynie będę, osobiście dodam że lepiej wsadzić mnie do derbów bo będę warczeć.;< Ułożenie terenu sprawia, że mogę dohoopać się do bazy niu w kilka sekund :)

//preferowana taktyka : Rushuj i morduj ;)

Popieram Taktyke I Jezeli Byl bym Z Toba W Teamie To Bysmy Sie Mogli Niezle Zgrac

Jezeli Mnie Przyjmiecie

Opublikowano

Ts czy skype proszę aby drużyny sobie załatwiały same (wkońcu to przywilej dla was)

PRZYPOMINAM ABY WZIĄŚĆ UDZIAŁ W KONKURSIE POTRZEBNY JEST PROGRAM TEAMVIEVER

Dane serwera teamviera podam jutro a room w którym odbęda się zaowdy podam w dzień konkursu rano !

POZOSTAŁY JUZ TYLKO 3 WOLNE MIEJSCA !!!

@down tak wezmę bo chcę juz dzisiaj wylosowac drużyny :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ts czy skype proszę aby drużyny sobie załatwiały same (wkońcu to przywilej dla was)

PRZYPOMINAM ABY WZIĄŚĆ UDZIAŁ W KONKURSIE POTRZEBNY JEST PROGRAM TEAMVIEVER

Dane serwera teamviera podam jutro a room w którym odbęda się zaowdy podam w dzień konkursu rano !

POZOSTAŁY JUZ TYLKO 3 WOLNE MIEJSCA !!!

Faust To Mnie Tez Wezmiesz ? Choc Mam Malo Postow ?

jezeli Bd W konkursie To Moja Druzyna Moze Wbic Do Mnie Na TS

Opublikowano

Lepiej na tsa wbić, skype laguje na 4 osoby pingi około 180 a tego byście nie chcieli. Więc ts, znajdzcie jakieś servery mało zaludnione, ja się w tym nie orientuję;o

Opublikowano

hej faust uwzgledniasz mnie na konkurs ? wtedy jedna druzyna na ts wbija na spokojnie do mnie bo wszystkich was nie pomiesci bo slotow braknie xD ale jeden team na spokojnie moze byc

Opublikowano

hej faust uwzgledniasz mnie na konkurs ? wtedy jedna druzyna na ts wbija na spokojnie do mnie bo wszystkich was nie pomiesci bo slotow braknie xD ale jeden team na spokojnie moze byc

No to twój team wbije na tsa, jak się okaże kto z kim będzie. Bo w końcu nie chcemy żeby przeciwnicy wiedzieli co my w tym momencie mówimy/robimy ;>. Bardzo ciekawi mnie ile dzieci będzie próbowało wbić się z gpsem i oszukać tw, faust głupi nie jest i ogarnie temat ;). jeszcze ciekawy jestem jaki team dostanę do gry, mam nadzieję że w miarę ogarnięty. Chcę mieć równe szanse xD

Aha i faust, tak w niedziele mógłbyś już w temacie podać adresy na TS, squady teamowe itp. Może przez noc koledzy z wylosowanych teamów zapoznaliby się ze sobą, żeby potem nie było nie potrzebnej nieśmiałości i utrudnień jeśli chodzi o komunikację między graczami. I z góry mówię, żebyście nie wstydzili się głosów bo to paranoja. Każdy przechodzi mutację w swoim czasię <lol> żeby tylko była dobra komunikacja, bez tego przegrana murowana. Yh, i napisz jeszcze bardzo stanowczo zasady, że 1-4 sloty tylko free2play.

Opublikowano

Chyba tam już pisał, że Cię bierze. Tylko nas w bambo nie rób z tym tsem bo potem czat będzie, a tego team by nie chciał xD.

(chyba, że będziesz w przeciwnym teamie to bardzo chętnie własnoręcznie rozPIEERRRR [dzielenie] bym wam te servery ts i byście pisali xD)

Opublikowano

rozumiem ze jak bd Sloty all zapelnione to dasz znac kto z kim w teamie tylko wiesz ogarnij to zeby byly w miare wyrownane szanse a nie np ze w jednym teamie bedzie samych pro playerow a w 2 same lamy :| wymieszaj w miare sprawiedliwie ;)

Opublikowano

rozumiem ze jak bd Sloty all zapelnione to dasz znac kto z kim w teamie tylko wiesz ogarnij to zeby byly w miare wyrownane szanse a nie np ze w jednym teamie bedzie samych pro playerow a w 2 same lamy :| wymieszaj w miare sprawiedliwie ;)

mi to pasuje team pr0 playerow nagroda gwarantowana xDD

Opublikowano

Mówię że drużyny będą losowe więc to będzie chyba normalne że 1 drużyna będzie lepsza od 2 :P

Crunk masz bardzo dużó darmowych serwerów TS na necie :P

Jeszcze 2 miejsca są więc znaleść kogoś :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale trzeba by znaleźć takiego tsa że każdy team na tym samym siedzi, tylko na różnych pokojach a fauscik sobie chodzi i sprawdza ogarniecie etc. Bo wątpie że w celu komunikacji chce mu sie zapisywać ip kazdego serva i logac/wchodzic etc :P. Dajemy na jakis jeden , tylko rozne roomy;)

Opublikowano

to moze zrobi sie pokoj na multi-ts.com.pl tak mozna miec kanal z 3 podkanalami wiec bylo by akurat

np :

Team 1

Team 2

Team 3

i Glowny Kanal Tam Faust By Mial CA Na Kanale Zebrala By Sie Ekipa Zmienia Ilosc Slotow Danego Podkanalu Na 0 i Nikt Nie Wejdzie Podsluchwiac Co Wy NA To ?

Opublikowano

to moze zrobi sie pokoj na multi-ts.com.pl tak mozna miec kanal z 3 podkanalami wiec bylo by akurat

np :

Team 1

Team 2

Team 3

i Glowny Kanal Tam Faust By Mial CA Na Kanale Zebrala By Sie Ekipa Zmienia Ilosc Slotow Danego Podkanalu Na 0 i Nikt Nie Wejdzie Podsluchwiac Co Wy NA To ?

Uczysz się niemieckiego? Bo tam chyba rzeczowniki z wielkiej, dużo capital letters używasz // offtop ;x

//topic Nie wiem o co chodzi, nie ogarniam tsa ale chodzi głównie o to, żeby był 1 kanał na TS'ie a 4 roomy, bo to będzie wyglądało mniej więcej tak jak on pisał : Team 1 VS Team 2 , Team 3 VS Team 4 . załóżmy że wygrały teamy 2 i 4, więc potem jest finał Team 2 VS Team 4. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...