Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

FaustVIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc wylosowałem juz drużyny a oto ich składy

Team 1 :

InfinityNight

kamezoswp

Apahe1

Kaczu9

Team 2

CrunkAintDead

Prone

lolas552233

x Dragon x

Team 3

Sir.AKK624

Fax

Boyaka

Faust VIII

Team 4

Saseq

RimCimCIm

Dawid00(coś tam)

pixel 9

Mecz pomiędzy team 1 a team 2 odbędzie się 23.08 o godz. 18:00 server EU East room podam w dzień rozgrywek

Mecz pomiędzy team 3 a team 4 odbędzie się 23.08 o godz 18:30 server EU East room podam w dzień rozgrywek

FInał odbędzie się 23.08 o godz. 19:00 server EU East room podam w dzień rozgrywek

Zasady turnieju :

Gramy do 3 lub 5 zwyciestw (jeszcze to ustalimy)

Zakaz używania hacków oraz innych programów wspomagających grę

Używamy tylko podstawowe bronie

Dostępne sloty na bronie 1-4

Kazdy uczestnik musi posiadac program teamviewer 5 Download : http://www.teamviewer.com/pl/download/index.aspx

Zakaz używania bugów (błedów w grze)

Wszystkich uczestników prosze aby stawili sie o 17:30 na serwer to teamvier'a który podam w dzień rozgrywek w tym temacie. Będzie to inspekcja aby nikt nieurzywał hacków.

Niezałatwiam kanałów Ts jest ich wystarczająco dużo na internecie.

Jeżeli ktoś niemoże wziaść udziału w konkursie proszę o wysłanie prywatnej wiadomości do mnie.

Również proszę kogoś z team 1 lub team 2 o zrobienie screen'a tak zwanego "game results" aby niedoszło do oszustw.

No myślę że wyjasniłem wszystkie wątpliwości.

Pamętajcie aby sprawdzić forum 23.08 około godziny 16:00 na informacje związane z serwerami do teamviewera oraz room'a w którym odbędzie się konkurs !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Apeluję do Was żebyście w czasie trwania tego konkursu nie kręcili ani nie używali gpsa bo to będzie już żałosna paranoja. Zapisuję się, lvl 45 kd 1.73 nicku nie podam z powodów bezpieczeństwa, wal na pw lub skype "polakpotezny" tam dam Ci wszystkie potrzebne szczegóły. mhm jeśli chodzi o team, chce mnie ktoś ?;x (skype/pw.)

//o, przykładowo proponuję zagranie tego konkursu na lidze gameback z antycheatem zwanym AZEREUS, założenie konta nie trwa długo a każdy będzie miał pewność, że gra toczy się uczciwie. Bo każdy może coś ściągnąć, wbić na konkurs i z dziecinną łatwością wygrać nagrodę, oczywiście nie uczciwie -.-

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

Faust, wypowiadaj się częściej i precyzyjniej w tym temacie. Może jakiś server ts na czas gier w celu komunikacji? Bo tak na czacie to trochu siara;>. I ogarnij jakoś temat żeby cheaterów nie było, bo tak to świeża lamka wbija gps i wygrywa cały konkurs:). Wiem, że to forum o cheatach ale trzeba skilla pokazać -.-

Opublikowano

Więc tak cheaterów na 100% niebędzie więc sie o to niebójcie.

Mowiłem dogadujcie sie na forum żeby stworzyc drużyny albo możemy zrobic drużyny losowe.

TS kanał mam załatwic :P a co mało ich jest na necie ?

Oraz przypominam że rozgrywki odbędą sie w ten sposób

Team 1 vs Team 2 o godz . 13:00

Team 3 vs team 4 o godz. 13:20

Finał o godz. 13:40

Farek : wiem że mam 3 posty ale chodzi mi w tym o to żeby dzieci które tylko tutaj ściagają cheaty weszły zobaczyły że jest konkurs odrazu sie zapisywaly. :P

Bo tak to by niebyło miejsca dla tych "postmakerow" :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja też się zapisuje 28lvl ae0akmi.To może ty koda007 i CrunkAintDead. będziemy w jednym team i odrazu mowie że będę grał medem

Ściągnij skype i pisz do polakpotezny, download i robienie konta 7 minut a w komunikacji bardzo pomaga, nie będziemy tutaj zasyfiać Faustowi tematu, niech ludzie piszą. Ale proszę Was jeszcze raz, żeby to było bez cheatów. Co do uczciwości meczu, mam 2 propozycje.

-Konto na GB i tam gramy, antycheata się nie da oszukać więc.. ;)

-Ściągacie teamvievera i Faust kilka minut przed meczem sprawdza nas w menadzerze zadan czy nie mamy czegos odpalonego, jak to podejrzane to niech karze nam to zamknąć, sprawdza pulpit czy nie ma cheatów i zaczynamy grę, bo z cheatami to pierwszy lepszy baran wygrywa;)

Opublikowano

Więc tak cheaterów na 100% niebędzie więc sie o to niebójcie.

Mowiłem dogadujcie sie na forum żeby stworzyc drużyny albo możemy zrobic drużyny losowe.

TS kanał mam załatwic :P a co mało ich jest na necie ?

Oraz przypominam że rozgrywki odbędą sie w ten sposób

Team 1 vs Team 2 o godz . 13:00

Team 3 vs team 4 o godz. 13:20

Finał o godz. 13:40

WIELKIE sorry za double ale trzeba się komunikować, edita można przeoczyć ;) Faust pomyśl nad GB lub TeamViewerem To cheaterów na 100% nie będzie i szczerze mówiąc domyślam się wyniku haha :D

Opublikowano

FaustVIII Ty sam masz tylo 3 posty ^^

Boże, nie liczy się ilość, ale jakość... On organizuje konkurs więc on może..

a42612f26.gif

Opublikowano

Ja tu nicku nie podam, bo zaraz się zacznie płacz od dzieci, że nie gram uczciwie bo mam konto na mpc, no w każdym razie piszcie na skype polakpotezny w celu lepszej organizacji, bo to najważniejsze. ;) Ja jeszcze jako urozmaicenie tego eventu proponuję zorganizowanie (już po khali) kilku meczy 1-1 khyber corner, tak o dla zabawy bez żadnych nagród. Jak już się ekipa zbiera to trzeba korzystać w pełni;)

Opublikowano

LoL ... cheaterow nie bedzie .... Fajnie ze to forum jest o hackach, dla cheaterow glownie .. :P ale ok ... ja tezchcem ;p moj Nick sharker2 ratio miale lvl chyba 4 ale spox ^^ mialem jeszcze 54 lvl tylko sell na allegro poszedl ^^ a ratio mam male bo ostatnio sami nooby graja na unl.ammo ...

Zbieram +

Opublikowano

Walka cheatarzy & cheaterzy xD będzie jadka ;p

WON, nie będzie cheaterów, każdy cheater to osoba totalnie zlamiona przez los, której nic się nie udaje i niczego nie osiąga w grze uczciwie. Chcesz używać cheatów na tym konkursie? Nie, teamviewer zrobi swoje i jak cheat zostanie wykryty to organizator pomyśli co dalej ;). Ten konkurs powinien być pokazem skilla, a nie dzieci neo z kd 0.30 które patrzą się po ścianach , strzelają nim zobaczą i grają na 9,00+ na cqc przeciwko teamowi 50+ lvl.

Opublikowano

Ooo, też możesz film zrobić na youtuba z konkursu i potem go wstawić, niezły pomysł. Ale stawiaj priorytet na dzieci neo w wieku lat 10-12. Które za wszelką cenę będą próbowały się wbić z cheatami, team view to jednak obowiązek, cóż ja nie mam nic do ukrycia ;)

Opublikowano

ja chetnie dolacze kto ze mna niech napisze ratio 0.89 ale jestem ogulnie dobry a czasem bardzo lvl mam 16 wiem ze mam za malo postow ale prosze o przyjesciu do konkursu ile ten konkurs trwa??

file:///C:/Documents%20and%20Settings/KUBA/Pulpit/placek1224_5_1.png

Opublikowano

mam 16lvl ratio 0.89 bo dalem sie nabrac na 100killi wiem ze mam za malo postow ale prosze o przyjecie do konkursu

file:///C:/Documents%20and%20Settings/KUBA/Pulpit/placek1224_5_1.png

Opublikowano

@up , nie . Chyba faust wyraźnie powiedział 20+ postów. Dzieci ściągną cheata, 0 postów wbiją na temat i potem jest burdel że 0.30 owni każdego.

Do fausta : ogarniasz coś powoli, myślisz nad tym czy coś? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...