Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prośby, Problemy, Pytania

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem to co pisałeś qulpak14 i teraz wyskakuje mi inne okienko: Your client is old version Re-install the latest version game client. Ja to rozumiem tak że mam pobrać na nowo crossfire?? albo na nowo zainstalować gre tyle że jak zainstaluje na nowo to chyba znów będzie ten błąd. Spróbuje po szkole.

Opublikowano

Musisz ściągnąć najnowszą, oficjalną wersję clienta CrossFire ze strony

www.z8games.com

Ok ściągnę, z tego co wiem to narazie posiadma 1058, ale to chyba sie powinno samo patchować ...

Dalej to samo...

Opublikowano

Jak masz zmienione IP na angielskie, to zmień na standardowe.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Mam Polskie ale to chyba i tak nic by nie dało.

Spróbuję jeszcze od brata kompa przerzucić na mojego kompa CF'a bo jemu działa, zobaczę czy to wina CF czy czegoś innego

Opublikowano

Mam Polskie ale to chyba i tak nic by nie dało.

Spróbuję jeszcze od brata kompa przerzucić na mojego kompa CF'a bo jemu działa, zobaczę czy to wina CF czy czegoś innego

Jako, że jest to mój pierwszy post chciałbym wszystkich serdecznie powitać :) A co do pytania kolegi Matika to ja znam rozwiązanie tego problemu. A więc tak, włacz raz CF, nic Ci nie wyskoczy, potem dajesz prawy CTRL+ALT+Delete, lub lewy CTRL+SHIFT+ESC i wchodzimy do menedżera, tam dajemy procesy. Interesują nas tylko te nazwy: wszystko co związane ze słowem crossfire, czyli patchery itp oraz najważniejsze pliki svchost.exe. Nie wiem czy zauważyłeś, ale gdy wyłączamy komputer CF zaczyna się ładować. Dzieje się tak dlatego, ponieważ zamykają się wszystkie procesy w menedżerze. Aby rozwiązać problem należy wyłączyć któryś z plików svchos.exe, jest ich chyba 6 czy 5... Jeden odpowiada blokowaniu włączania się CF. Usuwaj jeden sprawdź czy działa, jeśli nie, usuń następny powtarzamy tą czynność. Jeśli usuniemy właściwy CF się włączy i będziemy mogli norm grać. Później napiszę jak zrobić by nie trzeba było za każdym włączeniu kompa usuwać tych plików, bo teraz nie mam czasu.

pozdro Roman

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Witam..Mam problem iż kupilem dzisiaj zp okolo godziny 15:30 i mie nie doszly na konto.. Kupywalem przez mopay.. Telefonem. Pisalo Zakup Zostal Udany wiecie.. Cos w tym stylu.. Doladowywalem Zp na przegladarce Google Chrome.. Czy jest mozliwosc zeby mi jeszcze przyszly? ;>

Opublikowano

Witam,mam pytanie czy wiedzieliście ,że w tutorialu jest taki fajny pokoik ze zdjęciami [chciałem wrzucić zdjęcie ale nie wiem jak ;p :(]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam parę głupich pytań mianowicie:

-Co jest lepsze Tar, Xm8, czy może SCAR Light?

-Co jest lepsze na MM i HM RPK czy M60?

-Co to jest Ribonns?

-Czy jest jakiś sposób jak szybciej wylosować Berrettę

-Proszę o działający hack do Crossfire

Opublikowano

1. Jak dla mnie najlepsze z tego wszystkiego jest Xm8.

2. RPK zwykłe jest lepsze od zwykłego m60. M60-Adv jest najlepsze na MM i HM.

3. JEst to odznaka. Za x ilość odnzak (ribbonsów) dostajesz różne nagrody.

4. Nie, nie ma takiego sposobu.

5. Na 1 stronie jest działający hack od Savida.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

...5. Na 1 stronie jest działający hack od Savida.

Właśnie nie mogę go odpalić Mam system windows 7 Ultimate próbowałem przez injectory : Perx , Ninja i ten co był w paczce (Jest napisane injection failed)

Opublikowano

Witam

Mam problem z grą CrossFire. Nie mogę wejść do gry ponieważ kiedy klikam ikonęCrossFire i daję start wyskakuje mi failed to load local version. Proszę o pomoc jeśli ktoś umie. mój system to XP

Opublikowano

dokładnie mój kuzyn też ma XP z tego samego roku i jakoś gra normalnie a ja nie mogę może mi ktoś pomóż proszę mam nogę w gipsie i nie mam w co grac:(

Opublikowano

Siemka. TO bardzo pilne więc proszę o konkretną odpowiedź :)

Mam zamiar kupić ZP przez Paysefcard. No i u mnie w miescie jest do kupienia podobno za 10zł i za 50zł.

Więc zamierzam kupić 4x10zł =40zł i doładować te kody na z8. Czy jak doładuję to dostanę 10k ZP ? Czy ile?

I czy to działa normalnie?

I tam na z8 jest napisane ze wpisac kody i obok Hasło jakies. Skąd te hasło?

++++

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Witam.Mam problem z CF iż jak pachtuje mi się CF to po paru minutach wyskakuje mi błąd (failed to download patch file) jeśli wie ktoś jak rozwiązać ten problem przez 2tygodnie daje + na konto lub - jak kto woli....Jeśli zna ktoś na moje pytanie odpowiedz kieruj się na Pw : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...