Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prośby, Problemy, Pytania

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały, a zarazem ogromny problem. Przedstawię go w taki sposób ...

Mój kolega pożyczył mi na Pendrivie instalkę oryginalnego CrossFire'a. Gdy go dostałem, od razu na kompa, i radocha że pójdzie. Wkładam Pendrive'a, odpalam instalkę, wszystko OK, pasek dochodzi tak do 20-30 % instalacji, i nagle komputer się zacina, nic nie da się zrobić, oprócz zresetowania komputera. Pomocy ! Co robić ?!

Proszę udzielić informacji na forum pod numerem gg : 7514561.

Z góry mówię, że za każdą podpowiedź daję + ;) !

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Napisałem ten temat, aby nie było zbytniego bałaganu w dziale.

Tutaj możecie przedstawiać swoje prośby, opisywać swoje problemy i pytać o co tylko chcecie.

Pozdrawiam :)

Witam. Mam mały, a zarazem ogromny problem. Przedstawię go w taki sposób ...

Mój kolega pożyczył mi na Pendrivie instalkę oryginalnego CrossFire'a. Gdy go dostałem, od razu na kompa, i radocha że pójdzie. Wkładam Pendrive'a, odpalam instalkę, wszystko OK, pasek dochodzi tak do 20-30 % instalacji, i nagle komputer się zacina, nic nie da się zrobić, oprócz zresetowania komputera. Pomocy ! Co robić ?!

Proszę udzielić informacji na forum pod numerem gg : 7514561.

Z góry mówię, że za każdą podpowiedź daję + ;) !

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

Opublikowano

siemka. jak w temacie prosba :=

Szukam Wall hacka i nie mogę znaleźć na tym forum

Mògl by ktoś Dac ??

dziękuje z gòry

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Witam,Otoz jakies 2-3 miesiące temu gralem w CF potem wywalilem,dzisiaj zainstalowalem i nie dziala Włączam gre , start game laduje sie HGW i a jak sie zaladowalo nic juz sie nie pokazuje,jak wczesniej gralem mialem Internet explorer 8,i zmodywikowanwgo Win Xp,wiec to nie od tego nie dziala,PROSZE O POMOC<DZIEKUJE

Opublikowano

Witam.

Proszę o pomoc ponieważ ściągnąłem USA hack'a.

Gdy go włączam wszystko jest w porządku .

Gaszę stronki i włączam cf przez bypassa .

Po zalogowaniu wciskam F12 i nic

Proszę o pomoc będą + .

Daj - ;)

xDDD

Opublikowano

Witam,Otoz jakies 2-3 miesiące temu gralem w CF potem wywalilem,dzisiaj zainstalowalem i nie dziala Włączam gre , start game laduje sie HGW i a jak sie zaladowalo nic juz sie nie pokazuje,jak wczesniej gralem mialem Internet explorer 8,i zmodywikowanwgo Win Xp,wiec to nie od tego nie dziala,PROSZE O POMOC<DZIEKUJE

Opublikowano

Powiedzcie mi na czym polega MVP czy coś takiego kiedy to można dostać.Zawsze się zastanawiam i nie mogę się zkminić.

aLPLZw3.jpg

Opublikowano

siema. bo mam taki problem z usa hack. . wszystko jest ok wylaczam te stronki. wlaczam cf i wszystko pieknie . wlaczam sobie rundke i f12 i pokazuje sie to okno. ale ja nie wiem o co tam lata . macie jakies objasnienia ? tam mam cos po chinsku czy chust wie po jakiemu :P pomocy ;p

Opublikowano

Mam ten sam problem o co w tym chodzi ??? może ktoś wreszcie pomoże nie??? PLissskaaaaa.... :)

xD
Opublikowano

Mam do was 2 pytania :

1.Mam duży ping ~100-~200 a czasami więcej a mam neta 3Mb/s (radiówkę) - czemu ? (jak gram np. w WoW to mam ping 50-80 .... ale w CS też wielki ping )

2.Coś słyszałem o darmowych ZP używając amerykańsiego proxy czy coś... Nie pamiętam ... istnieje coś takiego ?

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

1.Powyłączaj programy używające łącze internetowe to zmniejszy ping . Graj na serwerach UK są one nadawane z Europy i dzięki temu jest mniejszy ping

2.Są free ZP na forum jest dużo tematów tego typu poszperaj bo teraz muszę iśc jeśli nie dasz rady to ci pomoge jutro

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Siema przechwilą sciagnąłem crossfire i jak daje start game to mi sie wyśfietla taki bład : "Patch Client is already running"

co robić ??

Zdjęcie +18 :P

Opublikowano

Wejdz w Menedżera Zadań kliknij zakładkę Procesy i znajdz proces crossfire.exe wyłącz go i uruchom ponownie gre. Będzie działac ponieważ toja gra była włączona w procesach i nie mogła się uruchomic ponownie , jest to pewien rodziaj systemu anty farmerskiego.

10480218_2_35.png
Opublikowano

witam mam pytanie, dostalem bana na 7 dni i zalogowalem sie i PISZE ze do 12/19/3:00 pm no i czas minol i? dalej mam konto zablokowane pomocy?

dobra odbanowali

Opublikowano

Powiedzcie mi na czym polega MVP czy coś takiego kiedy to można dostać.Zawsze się zastanawiam i nie mogę się zkminić.

MVP to jest ,,najbardziej widowiskowy zolniez,, czlyli jak najwiencej kills na raz...

Opublikowano

Zaczynam swoją przygodę z CF i mam 2, może proste pytania.

1. Czy można kupić broń na określony czas? (tydzień, 2 tygodnie). Jeśli tak, to jak.

2. Jak zrobić double jumpa? (wysoki skok)

Opublikowano

Siemanko . Mam taki problem bo jak włancza sie crossfire to jak jest taka biała tabelka gdzie pisze Step 1-10 ( chyba HGW) to jak sie załaduje to nic sie nie dzieje . Prosze o odp. (dam plusika

99800720607547059748.png

98375958394926005973.png

83992135218316364961.jpg

22075780010782263093.jpg

70395351467475757410.jpg

67634441989967537269.png

Zbieram minusiki -

Opublikowano

mam ogromny problem. mam klan a chc go usunac i przejsc do klanu brata . tylko ze nie moge go usunac poiewaz am trzeba wpisac odpowiedz na pytanie a ja tego nie pamietam :( i email tez nie wiem jaki jest :( . Prosze oszybko odpowiedz . oczywiscie daje + lub minus jak kto woli.

Opublikowano

Witajcie!

Otoz mam taki problem z wlaczeniem CrossFire :/

Klikam CrossFire.exe laduje sie to wszystko i jest glowny ekran i nagle wyskakuje takie cos :

screenhunter01dec291804.jpg

Klikam ok i gra sie wylancza :(

Dodam , ze uzywam program o nazwie Game Booster ,ktory podobno zwieksza fpsy.

Prosze POMOZCIE!

Ten kto pomoze dostanie 5 i limit plusow :)

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...