Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prośby, Problemy, Pytania

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem ze wogle mi sie nie wlancza wtf? taki patch cos takiego sie robi w step 5.10 i takie tam i nie odpala

33902.png

Nowicjusz
Opublikowano

Ja mam takie pytanie do was, jak uruchomić widoczność krwi w grze? Kolega mi mówił że to jakoś da się włączyć i nie można być w grze, gdzieś w plikach, ale nie wiem dokładnie gdzie choć szukałem plików typu Bloods etc. I nic nie znalazłem, stawiam plusy za pomoc!

Z góry dzięki i pozdrawiam. Michał. ;)

5295716_7_32.png

Opublikowano

Logujesz sie po prawej stronie na gorze ekranu masz ustawienia rozdzielczosc itpl pod rozdzielczoscia masz ustawienia grafiki wybierasz Custom i i zaznaczasz pole Blood.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, miał bym do was taką małą prośbę. Mógł by mi ktoś wrzucić folder z orginalnymi Kill Markami ? Albo jeżeli takowego nie posiadacie, z jakimiś fajnymi :] Dam +

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odchodze od zmysłów... Mam 5k ZP i zastanawiam się czy wydać na ak47- Camo czy wydać na BlackMarket ( mój kumpel ostatnio za zp wygrał 2 rzeczy).... Proszę o pomoc, oczywiście lecą plusy. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

prosiłbym kogokolwiek kto umie robic punkty na PlaySpan o pomoc w zronieniu punktów podam ID i hasło ponieważ nie umiem tego zrobic a tutki niewiele pomagaja byłbym bardzo wdzięczny.

PS.Potrzebuje tylko 400Up , z góry dziękuje. 400 punktów potrzebne mi na wymiane na 40k GP

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy włączam CrossFire ładuje się HGWC i nic.. po naładowaniu okno się zamyka ..

Nie wiem co robić.. Odinstalowałem i instalowałem , pobierałem.. Próbowałem również włączyć jako Admin

Nie wiem już co robić !? Pomóżcie

6735253_2_1.png

24382.jpg

4ctv4egtc1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie pytanie...

Jak załączyć cheata jeżeli wczoraj mi system zeżarło po restarcie kompa i jak włączam cheaty ( dodaje do injectora wszystko ok ) klikając np. insert to mi wyskakuje błąd z x trapem albo po prostu nie działaja funkcje...Co zrobić?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Witam mam taki problem. Przed chwilą u kolegi zainstalowałem CFa. Wszystko się dobrze zpatchowało, i wlg. Ale pojawia się błąd podczas logawnia. Passy wpisuje na 100% dobrze. Uruchamiam go jako admin i biore zgodność z xp.

Co zrobić?

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Po prostu, pojawia się, że niby źle wpisałem ID lub Hasło. Wejdz na CF, wpisz błędne passy, i zobaczysz jaki w tedy błąd wyskakuje :)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem.

Ściągnąłem sobie fajne marks'y i nie wiem, jak je poprawnie wkleić. Mam badge i przez to oprócz tych fajnych marks'ów wyświetlają mi się także "znaczki" z badga.

Może trzeba wyłączyć jakoś w grze te "badgesy" ? Jeśli tak to powiedz mi ktoś, jak je wyłączyć?

Może komuś pomoże SS'ik:

http://img219.imageshack.us/i/crossfiredoublehead.png/

Jeśli ktoś może mi pomóc, proszę pisać pod spodem, lub na PW.

Za pomoc będzie 5*

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam kolejne pytanie.

Czy jest jakaś taka paczka GP za SMS'a ? Bo nie opłaca się trochę kupować ZP sms'em za 30zł, aby wymienić je na marne 40k GP... Jeśli taka istnieje to proszę o link, gdzie mógłbym takie zakupić.

Podobno istnieją - tak mówił kolega, tylko "nie mógł ich znaleźć, ale kiedyś widział".

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Kolejne pytanie.

Jak kupię sobie za ZP reset K/D, to czy heady też mi się zresetują ? Jeśli tak, to czy będę miał ribbonsa tego a 5000 headów ? Czy on zniknie?

@EDIT:

I jeszcze też takie pytanie.

Kupiłem reset K/D i W/L za BP. Ile trzeba czekać na zresetowanie ? To się samo zresetuje, czy trzeba to jakoś ręcznie zrobić ?? + za pomoc.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem a mianowicie dzisiaj od rana robiłem free zp, zmieniałem ip na angielskie, wszystko było ok , zp doszły, lecz gdy teraz chcę zagrać w crossfire wywala mi błąd: Crossfire patcher v5 Patcher is already running. Wcześniej pamiętam że też miałem ten problem, lecz jakoś włączyłem CF, nie wiem co wtedy zrobiłem :) . Próbowałem też zainstalować na nowo CF ale to samo. Liczę na pomoc z góry dzięki.

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem a mianowicie dzisiaj od rana robiłem free zp, zmieniałem ip na angielskie, wszystko było ok , zp doszły, lecz gdy teraz chcę zagrać w crossfire wywala mi błąd: Crossfire patcher v5 Patcher is already running. Wcześniej pamiętam że też miałem ten problem, lecz jakoś włączyłem CF, nie wiem co wtedy zrobiłem :) . Próbowałem też zainstalować na nowo CF ale to samo. Liczę na pomoc z góry dzięki.

Uruchom komputer ponownie. Włącz CF'a raz. Potem nic nie powinno się pojawić. Włącz Stan Wstrzymania i gdy gra zacznie się ładować a komputer wyłączać naciśnij przycisk odpowiedzialny za włączanie komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...