Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prośby, Problemy, Pytania

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem

niedawno sciaglem crossfire i gdy włączam lauchera. włącza się pobiera nowa wersja i nic...

możliwe ze czegoś brakuje ;(

prosze o pomoc

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam małe pytanie...

Czy już nie można robić nowych kont w CF ? Zrobiłem nowe... i wyskakuje że do 3 yy jakiegoś miesiąca...

Więc jak to jest ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pytanie lepiej grać na USA czy EU (od 0)? bo wiem że z USA sa problemy (a to serwer a to instalacja gry) a z kolei EU jest niedorobione czy to prawda?

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

mam pytanie lepiej grać na USA czy EU (od 0)? bo wiem że z USA sa problemy (a to serwer a to instalacja gry) a z kolei EU jest niedorobione czy to prawda?

To prawda,że w EU jest wiele niedorobionych rzeczy np.mało broni w IT albo RP(coś jak ZP) tyle że nie można za nią nic kupić,ale za to większość broni jest od 1. levela,albo od levela mniej niż w CF NA,poza tym w EU gra coraz więcej ludzi i sądze ,że będą ulepszać tą grę ;)

Celem wojny nie jest zginąć za swoją ojczyznę, tylko sprawić by tamci sku*wiele zginęli za swoją.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj zacząłem przygodę z crossfire.

Mam zamiar zakupić jakąś konkretną broń.

Na kumpla koncie pograłem m60 i stwierdziłem że nie jestem w stanie jej opanować.

Bardzo mi się podoba Ruger MINI-14 oraz Scar Heavy. Dużo dobrego słyszałem też o SG552, ta broń też mi pasuje bo ma jak sami wiecie fajną dodatkową funkcje (przybliża) :)

Nie mam pojęcia jaką broń mam wybrać... DORADŹCIE! ;D

Prosiłbym o podanie wad/zalet tych broni :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na początek najlepsze jest m4.We wszystkich FPS'ach jest dobra xD.Jak wbijesz staff sereganta radze kupic coś z tego: XM8,AK47,AUG-A,ewentualnie G36.

Celem wojny nie jest zginąć za swoją ojczyznę, tylko sprawić by tamci sku*wiele zginęli za swoją.

Opublikowano

Mam problem z grą crossfire .

po zalogowaniu się muszę szybko wejść w jakiś room bo inaczej będzie tak :nowyobrazmapabitowa5.png

i tak przez co najmniej 10minut potem wyskakuje error -.-

a jak uda mi się zagrać to po skończonej rundzie nie pokazuje mi ile mam expa, kill/ded, i nie mogę wybrać innego roomu bo dzieje się tak samo jak wyżej (10minut i potem error) musze wyłączyć i włączyć cf'a

W czasie gry nie mogę pisać z graczami ale oni widzą to co ja pisze ;/

Proszę o pomoc bo naprawdę chciałbym pograć w cf'a kupiłem konto a teraz przez takie coś ma się zmarnować -.-

P.S : robiłem już reinstal gry i nic nie dało oraz format kompa

Opublikowano

@2 up

Może masz za wolny internet lub komputer jak mówisz,że nie możesz pisać z graczami,ale oni widzą co ty piszesz.Ja jak mam lagi to tak mi się robi.

@up

qbz lepsze

1398258449-U383457.png

Opublikowano

QBZ Oczywiście.

Czemu?

Scar to OP broń... aż za bardzo OP.

Dlatego inni także jej nie lubią, poza tym nie nauczysz się nią grać tylko

się pogorszysz, ale jak?

Owszem, według mnie po np. 1 miesiącu grania samym SL'em myślę że trudniej będzie ci się zabrać do takiej przykładowo m4a1 :)

QBZ Lepsza, efektywniejsza.

sygnatura1j.png

userbarcopy.png

Opublikowano

Witam szukam przyjaciela w CF EU "do expa" czyli na jakimś serwie 2 osobowym robimy np poo 100 killi . 100 killi ja i 100 killi on i w ten sposob dostaje sie ok .20k GP i 530 expa :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

TYLKO CF !!!!

pomogłem ? LIKE :>

brawo yeti

Opublikowano

Witam! Jestem nowy. Dzisiaj zainstalowałem CF i odrazu problemy :/ Gra uruchamia się normalnie wpisuje login, hasło i wyskakuje okno z napisem This service is not available on your region czy coś w tym stylu. Co mam robić a może źle pobrałem albo się źle zarejestrowałem. POMOCY ! ! !

Internet:

Netia Download - 6878 k/s Upload - 409 k/s

PC:

Windows XP, SP3, x32 bit, Procesor: AMD Athlon 64 Processor 3500+ 2.21 GHz, 960 MB RAM, Karta graficzna zintegrowana NVIDIA GeForce 6100

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...