Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prośby, Problemy, Pytania

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to trudno , juz i tak tego konta niechce ktos mi najlepsze zhakował i nick mi zmienił , tyle że hasło i e-maila też zdążył , ja chyba z CrossFire kończe co mam jakieś konto [o ile mam jeszcze] to je rozdam

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Czemu pisze mi "blad z polaczeniem " [wszystkie gry MMORPG mi dzialaja a gry MMOFPS nie , czemu ?] Pisze mi z mam 100,0mb/s

To wina Internetu na 50%

7451251_4_1.png

9709696_4_1.png

Opublikowano

Kupony można zdobyć z GP i ZP Crates.

Żeby sprawdzić ich ilość, należy wejść w Black Market, później Owned Crates i na dole mamy pokazane ile ich jest.

Kupony można wymieniać na bardzo ciekawe bronie.

Opublikowano

tam skad to pobrales musi byc download i jeszcze kilka plikow do tego i nastepnie to wgrywasz i podmieniasz w XXXXX\CrossFire\rez\UI/UI_Login

i tam to podmien na wszystkie pliki

xD prosze o +

86eHsn.jpg

graphic.png

Opublikowano

tam skad to pobrales musi byc download i jeszcze kilka plikow do tego i nastepnie to wgrywasz i podmieniasz w XXXXX\CrossFire\rez\UI/UI_Login

i tam to podmien na wszystkie pliki

xD prosze o +

tam skad to pobrales musi byc download i jeszcze kilka plikow do tego i <tego nie rozumiem, jak cos to podaj linki wtedy bedzie +

nastepnie to wgrywasz i podmieniasz w XXXXX\CrossFire\rez\UI/UI_Login<to juz wiedziałem

5855478_1_30.png

7fa4c603ef174c139976667ab5d77920.0.gif

4682b1288ec4436ca841347230e17cd3.0.gif

Opublikowano

Niewiem czemu ciągle podczas gry wyskakuje mi Disconnected due to Incorrect player/map info a 5 sekund później disconnected i gra się wyłącza...

Opublikowano

Niewiem czemu ciągle podczas gry wyskakuje mi Disconnected due to Incorrect player/map info a 5 sekund później disconnected i gra się wyłącza...

Usuń hacki i bypassa, mam program który usuwa to gówno ale wam nie dam wole żebyście ściagali od nowa śmierdzący hackerzy.

Potem ściągnij CF'a i reinstall.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...