Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prośby, Problemy, Pytania

Piomal16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde ludzie odpowiecie mi wreszcie czy będziecie sie wcinać innymi pytaniami??? :/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie otóż chciałbym zmienić swój adres email lecz zapomniałem pytania zabezpieczającego, czy da się jakoś odzyskać te pytanie w Technical Support? gdzie mam napisać na stronie z8 pomocy pls

Opublikowano

MAM PYTANIE JAK ZDOBYWA SIĘ PKT DLA KLANU . TYLKO ZE JAK SIE WBIJE 500EXPA TO IDZIE 1 PKT DLA KLANU CZY JAKOŚ INACZEJ JESZCZE ZA ODPOWIEDZ BĘDĘ WDZIĘCZNY

Opublikowano

MaM dylemat co kupic czy xm8 czy tar21 :P:P:P:P:P:P:P:P:P

XM8 Bardziej Polecam ale TAR21 wcale nie gorsze

Nie pisz post pod postem używaj opcji ''edytuj''

I za to niestety raporcik :(

userbarwb.png

Opublikowano

paszal się odezwał nabijacz postów który nikomu nie pomaga...Punkty dla klanu nabija się poprzez zdobyte te 500 exp+ oraz poprzez mecze klanowe...:)

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Teraz moje pytanie.

Czy lepiej kupić AWM (bo nie mam snajperki) czy Scara Light ? Obecnie mam Type89 ale potrzebuję czegoś mocniejszego :) W mecze snajperskie gram dość często głównie Prison :)

Opublikowano

mam 2 pytania jak mozna wejsc do skrzynki podczas gry i jeszcze jedno jak skakac nie dotykajac sie ziemi wiele razy widzialem te triki ale nigdy nie udalo mi sie tego wykonac prosze o szybka odpowiedz :)

Opublikowano

@2Up Jak wolisz snajpić to kupc AWM, jak wolisz iść "na rambo" kup scara. Ja bym najpierw scara kupił.

@Up

http://www.mpcforum.pl/topic/204119-tutglitche/

Opublikowano

kamizelke chyba tylko za zp lub na black market niewiem za bardzo ale zp na gp mozesz wymienic tylko w taki sposob ze kupujesz za iles tam zp 20k gp to jest jedyna mozliwosc takie cos robi sie na stronce z8games

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Mam problem zapomnialem dawno temu hasła do konta i tez niepamietam na jakiego e-maila dalem to konto mialem jedno haslo a ono teraz nie dziala nick z gry SnajperPolak , ID tez pamietam ale dzialajace haslo nie dziala teraz , proboje kazde jakie mialem i nic niech ktos pomoze bo niechce robic nowego konta z ratio powyzej 2,0 z AWM i DGL

userbarwb.png

Opublikowano

Nie da się odzyskać tego konta bo ja tez mialem konto ktore mi teraz nie wchodzi a to dlatego ze dawno nie grales i dane sa usuniete z serwera no i trzeba robic nowe niestety :( :(

Opublikowano

Nie da się odzyskać tego konta bo ja tez mialem konto ktore mi teraz nie wchodzi a to dlatego ze dawno nie grales i dane sa usuniete z serwera no i trzeba robic nowe niestety :( :(

ale mi sie tak z dnia na dzien zrobilo

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...