Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5[Pl][Dedyk]

SpeedMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 309
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Każdy na tym forum tylko mówi że nie straszy.......

heh...zaczynam się już bać powoli....

to sie kur boj ... baranie ... jestes zjebanym dzieciakiem ... i zuj jaja pedale ;]

pozdrow mame ;].. od kochanka; ]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer mi się nie podoba. Panuje tam wielki burdel. Co krok ktoś kogoś wyzywa. Kowal pali wszystko na +1. Wszystkie potrzebne rzeczy do grania w IS. To samo jak PL tylko większy exp.

To wszystko ; )

paranoiamt2.jpg
Opublikowano

Mam problem z klientem , jeżeli chce pobrać klienta to wyskakuje mi że muszę czekać 184 minuty na pobranie ?

OCB ? Może ktoś podać tego klienta na innej stronie do download.

2611663905.png

Opublikowano

Witam!!!To ja KarasBM piszcie na gg (Tylko kumple) 25865125 mam siec na Ventrilo kupilem na miesiac dam wam haslo itp pogadamy sobie.Tylko kumple pisac ;pp

Opublikowano

jak dla mnie to ten serwer jest nudny ;p

wole na yitianie pograc ^ ^

okleja.png

Zastanów się zanim napiszesz post.

Moja postać na PL'u. :

- Ninja Dagger - s10 - 55lv i rośnie :)

Doceń moją pracę jaką włożyłem w napisanie postu i nagrodż to +'em , jedno kliknięcie a tak bardzo mnie ucieszy.

Pasjonat
Opublikowano

Mógłby ktoś dać link do Gotowego Clienta albo do clienta 2008 bo ze strony Metin5 nie dam rady pobrać za mały transfer.

Z góry THX

Opublikowano

Witam. Serwer się sypie, to jest fakt. Na początku miał swój klimacik, no właśnie na początku teraz serwer to jedno wielkie gówno, w 100% postawiony pod zyski. Na metin5 wszystko opiera się o IS, hackerzy ^^ Ludzie jacy hackerzy, na stronie jest tyle banalnych błędów, że byle gówniarz znający podstawy sql i php może bez żadnego większego problemu pobawić się kosztem naszego wspaniałego teamu. Osobiście odradzam gry na serwerze.

Zapraszam na serwer, który będzie nosił nazwę FantasticWorld jest to druga odsłona serwera TheNextLand, nowe mapy, nowe bronie, nowe zbroje oraz biżuteria, potwory i działające wierzchowce. Serwer będzie ONLINE na dniach.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

WoW, nie brałem się już za to aż tydzień... Jesteście żałośni, adi mówi, że zabezpieczyliście serwer, nie chce nic z tym robić po pierwsze jesteście konkurencją i chce was pokonać uczciwie, a po drugie już mi się to znudziło;] Serwer nie jest w ogóle zabezpieczony, byle 5-cio latek znający troszkę podstawy html'u i sql zrobiłby z wami porządek.

PS: Jak komuś zależy to na stronie jest SQL Injection;]

235761444056892195480.gif

Opublikowano

zmieńcie item shop . - . - bo tera all w hwangach i pro eq = . =

Jakoś mało to męskie, jak facet chodzi w body!

Opublikowano

PRo TEAM nie pomagaja banuja za nic expie sobie w atlantydzie loguje mnie i ban byly jzu takei 3 przypadki widac kurwa Gm sie nudzi forum tez macie w dupie widze

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano
Serwer trochę lipny. Hackerów pełno na każdym spocie , GM jak siedzi to nawet nie patrzy na zgłoszenia tylko napisze kilka zdań i wychodzi.

nie prawda.Banuje hackerow caly czas.

cooltext466395138.gif
Opublikowano

taa banujesz hakerow chyba tych co fer graja ... i potem masz ale bo ci sie na serw wlamuja

-zmienie team

- zmiencie is

a najlepiej wypierdolcie serw w pizdu oddaj kase ludziom i gitara bo tylko neta zasmiecasz tym gownem

85717998364074106058.png
Opublikowano

Hmm.. Klikam Postac I Wybiera Mi Ja , I Nagle Loga...

Robie reklamy serwerow pisac na gg ; 18353757

50 postów [V]

100 postów [V]

150 postów [V]

200 postów [V]

250 postów [X]

300 postów [X]

350 postów [X]

400 postów [X]

450 postów [X]

500 postów [X]

Prosze Zdejmijcie Mi 10% ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...