Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoLogin

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Witam wszystkich, jestem na forum od dłuższego czasu i często pojawiają się tematy związane z auto-loginem do ECsro. Często podawane są auto-loginy w które trzeba podawać loginy i hasła, z reguły są to bezpieczne ale w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe. Znalazłem na internecie prosty i przejrzysty auto-login do ECsro, wystukuje on nam po prostu Entery, jego główną zaletą jest to że działa nawet gdy przeglądamy internet lub wykonujemy jakąś inną czynność na komputerze. Programik napisał " lodzik " Ale koniec gadania i przejdźmy do rzeczy. ;)

Link do programu:

Klick.

Link do skana:

Klick.

Screen:

screenzv2.png

Minus:

Jest jeden drobny minus i wspomnę lepiej o tym, podczas używania nie naciskajcie klawisza " alt " gdyż może dojść do zgaśnięcia monitora czy innych dziwnych sytuacji. :P

Wykryto jakiś obiekt ale jest w 100% nie groźny, nie chcesz nie pobieraj. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano
Ta sam z niego kozystam juz od dobrych paru miesiecy. Ale jego wadą jest to ze jak nacisniemy alt to odrazu komp zaczyna wariowac ;P

Trafne spostrzeżenia, zapomniałem dopisać tego. Z początku też nie wiedziałem co się dzieje bo po naciśnięciu alta musiałem kompa resetować.

@edit: Opis zaktualizowany.

Admin Cienia
Opublikowano

W moim przypadku występowało " zgaśniecie " monitora, nic nie mogę z tym zrobić przyczym muszę resnąć kompa.

Opublikowano

lepiej używać cheat engine bo on przyspiesza tylko jeden proces a ten programik przysciesza całego kompa

Warszawa Cargo

Admin Cienia
Opublikowano
lepiej używać cheat engine bo on przyspiesza tylko jeden proces a ten programik przysciesza całego kompa

To jest tylko złudzenie, on nic nie przyspiesza. A ten kto by się znał na przyspieszaniu kompa i wie na czym to polega to za nic nie powiedziałby że ten program przyspiesza kompa. :)

Admin Cienia
Opublikowano
nie mogę ściągnąć:/ macie iny link?

Działa.. Spróbuj teraz.

Opis: updated. 03.02.09

• 4 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano
jak to dziala? gdzie sie ustawia passy itp?

Nigdzie nie podajesz, włączasz ECsro/ECsro fembria, logujesz się normalnie i to służy jaki klikacz entera, możesz dodatkowo zminimalizować klienta.

Opublikowano

jak by mi zgasl monitor to bym sie nie zdziwil bo sam gasnie co jakis czas...;p

pisze No Signal i sie wlaczy ^^

Opublikowano

Minimalizowanie za pomoca ikony okienka(to miedzy alt i ctrl)?:P (alt+esc nie radze xD) spoko programik^^

144.jpg
Admin Cienia
Opublikowano

Gdy naciśniesz alt przy używaniu tego, monitor zaczyna wariować, ^^ ale jeśli zdążysz nacisnąć "stop" zanim się wyłączy, to wszystko wróci do normy. ;)

Opublikowano
Gdy naciśniesz alt przy używaniu tego, monitor zaczyna wariować, ^^ ale jeśli zdążysz nacisnąć "stop" zanim się wyłączy, to wszystko wróci do normy. ;)
Ja miałem taką akcję że kliknąłem 2 razy alt i zgasł obraz ale po chwili się pojawił ;).

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

Jakbyś odpalił na isro to by ci konto zblokowało na 10min. ;]

Opublikowano

Forumowicze, proszę was, nie spamujcie, po co 10 osób pisze, że jak nacisną alt to komputer wariuje? Przecież jeżeli jedna osoba to napisała, to należy przyjąć wiadomość i nie powtarzać tego, co piszą inni :) . Proponuje zamknąć temat. Dziękuje :P

Pozdrawiam

FatalAngel-ECSRO.png

11wfyx0.jpg

Opublikowano

auto-login dziala na ecsro

nie dziala na iSro

nie klikaj alt

mozesz zmanimilizowac gre

dziala na 2 silkach ;d mi dziala ;p

/close :))

@down

ehh, no ok ;p

b577e893e102f.png

Admin Cienia
Opublikowano

@up: Nie zamykaj mi tu tematu, napisałem go po to żeby korzystali z tego co podałem i w razie jakichś problemów niech napiszą tu zamiast tworzyć 10 tematów. ;)

Opublikowano
@up: Nie zamykaj mi tu tematu, napisałem go po to żeby korzystali z tego co podałem i w razie jakichś problemów niech napiszą tu zamiast tworzyć 10 tematów. ;)

Potwierdzam to :)

---------------------------

potwierdzam spam

warN

425fad2fa206f03e.png
Opublikowano

Pytanko?

Jak to wogle dziala, wszedlem do sro wpisalem passy zminimalizowalem sro klikam start i juz?

Gdy wchodze spowrotem w sro to nic nie wdze zeby mi klikal nic nie pisze zadne connecting to server lub traffic, zupelnie nic, moze cos zle robie minimalizuje sro tym "okienkowym" klawiszem obok alta..

Mam viste 64-bitowa ;]

Need help

sharingan1s.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...