Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Plk] Xangelbot 2.7 - Działa Na Patchu 4.1

andrzejt17

Skorzystasz?  

716 użytkowników zagłosowało

1. 1. Skorzystasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram na Serwandesie. Pobrałem wszystko itd. Ale nie mogę się połaczyc z Serwandes. Na innych serwarach działa, a na serwandes akurat nie. Wie ktoś o co chodzi i jak to naprawic?

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, pobrałem Twojego xAngelBota 2.7, ale on nie działa na Serwandes (serwerze na którym akurat gram). Pisze, że błąd podczas łączenia z serwerem. Wiesz może w czym jest problem?(na innych serwerach działa, nie dziala tylko na serwandes i elares chyba). Z góry dziękuję za odp.

Opublikowano

Witam Andrzeju. Mam problem z Angel Bot v2.7. Wszystko było ok do dzisiejszego południa, wróciłem z pracy i zastalem na monitorze blad wygladajacy tak ,,?????????? ??????" po czym uruchomilem jeszcze raz wcisnalem F6 i znow to samo... Teraz nawet nie zarzuci wedki tylko od razu ten blad :( Mogę prosic o pomoc? Będę wdzieczny :) I DAM PLUSIKA nie pierwszego :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzej pomocy !!!

Po wczorajszej aktualizacji nie widzi paru serwerów , jak to naprawić ?????

POMOCY !!!!

Reinstal metina.

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

I wie ktoś już może jak naprawić ten problem z s16?

http://www.mpcforum.pl/topic/195381-tut-my-patch-dla-nie-dzialajacych-serwow/

Znalazłem dzisiaj ten temat na forum. Powinno pomóc ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie ;D ale mam problem... sciągnołem najnowsze Easy właczam AngelBota przez Easy i jak jestem nad woda to pisze ze nie moge tu lowaic ryb wylaczam AngelBota to tak samo. A na normalnym Metku w tym miejscu mogę.

To dlatego ze Easy ma walkhacka i jezeli wlaczasz przez niego to ryb nie polowisz:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mi juz nie dziala bo jakis blad wyskjakuje nawet jak zrobie reinstal.Komuś chiociaz łowi?

840_metin2.pngDasz plusa a się odwdzięczę tym samym
Opublikowano

mam problem wlaczylem fb wyskoczylo okienko zaznaczylem tam ze ma zabijac rybki i to 2 po tem wlaczylem f6 i wyskakuje error "?? ?? " << cos takiego takie 2 okna co mam zrobic??

Opublikowano

Dziękuje ci Andrzej tegu szukałem ;] aaaaa i sprawdzone na Win xp pro sp 1 net framework 1.0 ;]

PROSZE O --------- NIE + --------!!!!

03787903160817287822.png

Drogi userze jeśli mogę ci pomóc, a na pewno się postaram pisz PW ;]

albo gg które jest w moim O Mnie ;>

Moja siostra nago 18+!!

Opublikowano

Cześć! Mam do was wielką prośbe, czy mógłby ktoś wrzucic na rapida albo na jakas inna stronke metina juz zainstalowane i z patchowanego gotowego do xAB tyle ze folder zmienic na .rar i wrzucic. Bardzo was prosze mi cos sie z windowsem dzieje, a nie mam zeby format zrobić. Mam nadzieje, że ktoś mi pomożę:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam problem wlaczylem fb wyskoczylo okienko zaznaczylem tam ze ma zabijac rybki i to 2 po tem wlaczylem f6 i wyskakuje error "?? ?? " << cos takiego takie 2 okna co mam zrobic??

PROSZE PW lub na GG : 10238043

Opublikowano
beztytuulii.png <<<<<<< wyskakuje mi taki blad pomocy!!!! wczesniej bylo wszystko ok ale od paru dni jak wlaczam spathowanego metka (path1.4) i wyskakuje mi takie cos:(
840_metin2.pngDasz plusa a się odwdzięczę tym samym
Opublikowano

Mi wszystko śmiga easymetin2 + fish bot = $$$

Ja to zrobiłem tak wrzucilem moda kamera pl www.metin2mod.pl każdy chyba to zna

wlaczylem metqa pozniej bota i lowie ile chuj juz chyba 2 dzien kompa mam wloczonego

Ps. Duża szansa na bana bo duzo ludzi chodzi i robią demka albo coś innego ja dostalem ale , dostalem unbana po miechu

Opublikowano

nie wiem co jest nie tak zainstalowałem i włącza sie do wyboru postaci wybieram postać ladowanie dojdzie do polowy i sie wywala bez zadnego bledu ani nic moze ktos wstawi spakowanego metka z obejsciem i innymi dodatkami ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...