Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Plk] Xangelbot 2.7 - Działa Na Patchu 4.1

andrzejt17

Skorzystasz?  

716 użytkowników zagłosowało

1. 1. Skorzystasz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byly sobie 3 konta na FB przez cala noc i do poludnia caly czas ON.. zaraz po tym BAN ^^ a bylo ponad 40 malzy .... ;/

Opublikowano

BABCIU Ten ANDRZEJT JEST JEDWABISTY KOCHAM CIE !!! BEDZIE MIAL CO MOJ BOT ROBIC GDY W SCHOOLE JESTEM :)) JUZ 3 RYBA i MALZ XDD Sry Za Capsa Jak nie wolno

518831445005751729602.png

Opublikowano

Bot działał do..... dzisiaj. Chyba uaktualnili grę albo coś innego zrobili, bo jak wgram patcha 4.1 to nie mogę się w ogóle zalogować na serwer. Wywala komunikat, że błąd połączenia z serwerem i zamiast "CH1 NORM/BUSY" to mam same kropki. A bez patcha bot nie działa.

Ma ktoś jakiś pomysł?

OK. Poradziłem sobie.

A więc tak:

1. Trzeba ściągnąć plik pack.rar z tego tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/204992-tutdlnie-dziala-ci-serwer-na-easy-metin2-nowy-patch-na-niedzialajace-serwery-zajrzyj-tutaj/

2. Następnie zainstalować patch 4.1 a następnie podmienić pliki locale_de.addr i locale_pl.addr w folderze pack w głównym folderze metina.

Opublikowano

moze mi ktos napisac jak sie to uruchamia? mam wlaczonego metka stoi wedkarz z wedka w wodzie minimalizuje wlaczam pokazuje sie to o metin2 fenster wciskam ok i nic sie nie dzieje. proszę o pomoc, sory za błędy

u mnie wygląda to tak: robie wszystko ok pojawaia sie ten komunikat metin2 fenster, powiekszam metina i pokazuje sie drugi kjomunikat i nic sie nie dzieje, probowalem 3 roznych fish botow, żaden nie działa, cały czas jest to samo, czy trzeba mieć do tego jakieś obejścia na metina, jakieś patche? nie używam żadnego frameworka, ani easy metina, mam czysciutkiego metka z ich strony, POMOCY daje minusy plusy i piatki kto co woli

:)

Opublikowano

Witam

Mi to troszku ten fisch bot nie śmiga , ale znając życie robie coś źle dlatego proszę aby ktoś napisał do mnie na gg : 684804 o dokładną instrukcję :)

Korzystam z easy ;p

Jest to dla mnie dosyć ważne ;p

Opublikowano

Siemka! Mam problem, pytanie.

Otóż czy jest możliwość, aby ten fishbot nie kolidował z EasyMetin2 ? Bo easymetin2 mi nie działa gdy zainstaluję patcha, a z kolei bez patcha nie działa fishbot.

Czy może lepiej korzystać z tego fishbota dostępnego w Easymetin2?

Pozdrawiam

PS. Proszę o odpowiedź

Opublikowano

Andrzeju jest taka sprawa ;p

Możesz przerobić tego patcha aby znowu działał po tej aktualizacji bo niestety nie działa ;/

I jeszcze tak a propo patcha 4.3 to nie widać itemków ;/

sygna1.png
Opublikowano

Andrzeju jest taka sprawa ;p

Możesz przerobić tego patcha aby znowu działał po tej aktualizacji bo niestety nie działa ;/

I jeszcze tak a propo patcha 4.3 to nie widać itemków ;/

........

sygna1.png
Opublikowano

Jak odpalam przez patcha 4.1 metka to jak się ładuję gra to zamiast się ukazać wyłącza mi się metek help!

Szukam fishbota na priva Kingworld moze ma ktos jakiegos fb ktory tam dziala prosze o odpowiedz

Po pierwsze masz starego metina bez HS3 dlatego Ci się wyłącza więc go zaktualizuj i będzie git

Po drugie na priwach działają nawet najstarsze fichboty więc nie wiem po co te zapytanie skoro można np. ściągnąć babelfishbota czy jak to się zwie

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

w easy działa i od Erpley jakoś tak NIE ODKOPUJ TEMATÓW :P (do wszystkich tych którzy pisali od wczoraj)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Mam problem już dosyć długo boce na tym fb i działało aż do niedawna! Zrobiłem to co wcześniej pan/pani @Ramalama poradził/a i działało ale niedawno chciałem włączyć bota i pięknie ładnie ładuję się wybieram postać ląduję się gra i bach wszystko się wyłącza i nie działa ;/ co jest z tym wie ktoś może ? Jeszcze około tydzień temu mi wszystko działało. Odrazu mówię robiłem reinstalacje!

"Lepsze jest stado baranów prowadzone przez lwa,

niż stado lwów prowadzone przez barana!''

~Napoleon Bonaparte~

Pomogłem? Kliknij

11kl93q.png

Opublikowano

Jak zainstalowalem gre spatchowalem i storrentowalem zainstalowalem patcha 4.1 wlaczam laduje sie metin jak dochodzi pasek do konca to sie wylacza help. i nie mowcie ze przez hs3 bo mam zainstalowanego -.-

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Siadł komp!!!lol :( dzieki bardzo za wirusa szmato zarazony wirus andzrejku

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Opublikowano

Jak zainstalowalem gre spatchowalem i storrentowalem zainstalowalem patcha 4.1 wlaczam laduje sie metin jak dochodzi pasek do konca to sie wylacza help. i nie mowcie ze przez hs3 bo mam zainstalowanego -.-

musisz nowego metin2client załatwic ja ci zaraz zuploaduje

tu masz uploada mojego z clientem http://www.megaupload.com/?d=B9I12QCT

graphic.png

Opublikowano

Mam takie nubskie pytanie;p

Jak mam wędkę +4 to czas wynosi 2650 i w xangelbocie jest takie coś: Wyciąg wędkę po: i Zanurz wędkę po:

I tu moje pytanie. W tych 2 okienkach mam wpisać 2650 dla wędki +4 czy tylko w jednym okienku jak tak to, w którym?

Nigdy nie używałem takiego FB dlatego te pytanie;/

A co do bota to śmiga +

wyciaganie ustaw na 2650 a zanurzanie ustaw (jeżeli masz woja lub sure) na 5000

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...