Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Plk] Xangelbot 2.7 - Działa Na Patchu 4.1

andrzejt17

Skorzystasz?  

716 użytkowników zagłosowało

1. 1. Skorzystasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej lecą +++++ piękna robota :)

przez nocke 9 małży :)

sygnakropson.png

30u9yc0.png

Premium User597.gif

Zbieram -

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, przedstawiam wam moją edycję xAngelBota. Działa ona na najnowszym patchu 4.1 do EasyMetin2. Ta wersja jest ładnie poprawiona przez twórcę nie crashuje się jak 2.6. Jest w 100% spolszczona przeze mnie oraz dostosowana do Mt2PL.

Jeśli ktoś chce jej używać a ma metina z HackShieldem niech zainstaluje patcha 4.1 i będzie śmigał bez problemu.

• xAngelBot 2.7 PL

Download: http://www.megaupload.com/?d=4T0TUDHC
Mirror 1: http://hostuje.net/file.php?id=a2e0b26fee2a74f5c458bd5d351de147
Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/e78d67859d6563184a505651c38e15ca107f4a56ea3ef3442ebf2cfdcbcf91b9-1280184387

• Patch 4.1 dla Metin2

Download: http://www.megaupload.com/?d=DX04ITX8
Mirror 1: http://hostuje.net/file.php?id=ec54efb13cba163849faa4073dbaabb1 
Skan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/764e9b909bbce43bd3119e75d09b30a17a7187e3f9867cc8fa3ee003fde3dac8-1280184562

Kilka cennych info:

• Dla problematyków z patchem, dokładną instrukcję instalacji znajdziecie tutaj w punkcie 22.

• Jeżeli wyskakuje Ci błąd ze znakami zapytania to zainstaluj patcha 4.1 jeszcze raz, do skutku, aż dobrze zainstalujesz...

• Pamiętaj, ze xAB wymaga Frameworka.

• Pamiętaj, że xAB nie uruchamia się przez EasyMetin2.

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bot działa elegancko lecz od pewnego czasu na laptopie (Windows Vista) gdy mam uruchomionych dwa metiny czyli dwa botki (każdy na innym serwie) po jakimś czasie jeden z nich się wyłącza i wyskakują znaki zapytania oraz 'tak' 'nie', rzecz jasna daję 'nie' ;-)

Wie ktoś co to może być? (+ lub -) :rolleyes:

Opublikowano

Bot cudo ddziala all tylko dlaczego nie wyzoca mi martwych karasi... tak zaznaczylem wyzucanie przedmiotow :PP

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Wszystko robie raczej dobrze , odpalam metina spatchowanego patchem 4.1 , loguję się a jak odpalam FB 2.7 to wyskakuje mi tylko metin 2 fenster ... i nic wiecej

Kocham mpcforum.pl!!!
18706.png

Opublikowano

Czy ten FishBot łowi w ziemi ??? Jeżeli nie to prosze o linka do jakiegoś bota który łowi w ziemi (sharkbot 4,0 na obejsciu wywala pytajniki)

widzewsygname.jpg
Opublikowano
Mam takie nubskie pytanie;p

Jak mam wędkę +4 to czas wynosi 2650 i w xangelbocie jest takie coś: Wyciąg wędkę po: i Zanurz wędkę po:

I tu moje pytanie. W tych 2 okienkach mam wpisać 2650 dla wędki +4 czy tylko w jednym okienku jak tak to, w którym?

Nigdy nie używałem takiego FB dlatego te pytanie;/

A co do bota to śmiga +

Jak masz tak to dolne okienko (zanurz) ustaw na 5000 a tylko górnym manipuluj

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

1007799868.png

Fikacie?? ;d

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje, bo jest tak że zostawiam z 8 FB i każde łowi, lecz gdy przychodzę za jakieś 5h to zawsze zastaje błędy w których treścią są znaki zapytania "?????" wtf?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja mam to samo co tomek.jkbsk

" Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji. "

Mam frameworka 4.0

Service Pack 3

Proszę o pomoc .

Z góry dzięki

Opublikowano

Mam Problem a mianowicie :

Włączam Mt2

Wybieram Postać

Idę na Pomost

Ustawiam Się

Kamerę Przybliżam i Biorę nad Głowę

I wszystko jest dobrze ale Raz Zarzuci Wyłowi

I potem już tylko stoi i nic nie robi ... Pomocy !

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Wszystko robie raczej dobrze , odpalam metina spatchowanego patchem 4.1 , loguję się a jak odpalam FB 2.7 to wyskakuje mi tylko metin 2 fenster ... i nic wiecej

Po pierwsze używaj opcji edytuj. Po 2 fishbota nie odpala się razem z EM2. Po 3 Najpierw włącz metina, następnie fishbota. Gdy wyskoczy komunikat od fishbota klikasz 'OK' i następnie maksymalizujesz metina. Wtedy wyskakuje tam okienko do fishbota. Ustawiasz odpowiednio 2900/4200 i jazda! Jeśli pomogłem daj + ;-)

NASTĘPNY:

Mam Problem a mianowicie :

Włączam Mt2

Wybieram Postać

Idę na Pomost

Ustawiam Się

Kamerę Przybliżam i Biorę nad Głowę

I wszystko jest dobrze ale Raz Zarzuci Wyłowi

I potem już tylko stoi i nic nie robi ... Pomocy !

w ustawieniach fishbota ustawiasz odpowiednio 2900/4200 lub wedle tabeli/5000

Jeśli nie pomaga. Zatrzymujesz prace fishbota, wyciągasz wędkę i włączasz fishbota znowu.

Kolejny Pan:

super, działa, mam pytanko jak najlepiej ustawić sekundy żeby dobrze łowiło??

2900/4100 lub 4200 działa elegancko. ;-) Do tego proponuję czytać marmur rybaka co 20 minut ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...