Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Plk] Xangelbot 2.7 - Działa Na Patchu 4.1

andrzejt17

Skorzystasz?  

716 użytkowników zagłosowało

1. 1. Skorzystasz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

człowieku nie wiesz co mówisz, bo twój mózg jest tak mały że prawdopodobnie nie ogarnia tego że andrzejt17 tylko spolszczył em2 ... to co ty robiłeś, jakie hacki inne ściągałeś to już twoja sprawa, i wątpię że tyle SM miałeś bo jesteś dziecko i na życie jeszcze nie zarabiasz....

Opublikowano

Mam Takie Pytanie Dlaczego jak mam EasyMetin2 Z Angelbotem 2.6 Czy 2.7 tym najnowszym i MH Wyskakuje mi Init Failed (1)

Jeśli Śądzisz że Justin Biber To Ciota i Pedał Jebnij + jeśli nie jebnij - ;D

Opublikowano

Ja mam to samo co tomek.jkbsk

" Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji. "

Mam frameworka 4.0

Service Pack 3

Proszę o pomoc .

Z góry dzięki

usuń metka, ściągnij nowego, zainstaluj, spathuj, zainstaluj path 4.1 by andrzejt17 a następnie fishbota. Odpalasz w konfiguracji 2900/4200 lub 4100. I w rozdzialce 800x640.

Kurcze, mam problem, mam windows 7 i jak włączam tego botqa, nawet przez em2 i norm i moda to wywala mnie, jest takie okienko i znaki zapytani ;p, plss help ;p

Poczytaj DOKŁADNIE pierwszego posta w tym temacie.

Podpowiem:

• Jeżeli wyskakuje Ci błąd ze znakami zapytania to zainstaluj patcha 4.1 jeszcze raz, do skutku, aż dobrze zainstalujesz...

Opublikowano

u mnie wszystko w 100% działa i odpalam przez obejście

dlaczego nie przez em2?

dlatego że na em2 moze działac tylko 3 konta i strasznie em2 zamula kompa więc radze łowić przez obejście albo przez kamer moda

do6qfp.jpg

Opublikowano

Siema, mam do ciebie lub do innyxh forumowiczów pytanie, a mianowicie ściągnąłem sobie tego twojego angelbota, wszystko zrobiłem, no i włączam go, wpisuje t, pisze mi że się włącza, pojawia się metin2, loguje się, i potem nie wyskakuje mi żadne okno gdzie mógłbym rozpocząć i ustawić pracę FB, proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Witam

Mam EM2 z MH i wszystko działa jak należy teraz pobrałem FB i jak klikne na niego pojawia się okno aby wybrać metina wybieram i nic.

Prosze o pomoc

Opublikowano

nie no człowieku jesteś wieli :D 2 zaje*isty hack plusik leci jak strzałą

a czy ten botek bedzie działąć na patchu 2.7 ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

[inie bądz huj daj minusa ;D ----------------------------------------

Opublikowano

czemu po zainstalowaniu patchu 4.1 nie widze mi 4 serwow? 16,17,18,19 ??

Ruch_Chorzow-logo-D0829B2938-seeklogo.com.gif

24604.jpg

ZAWSZE WIERNI I ODDANI PO KRES ŻYCIA PSYCHOFANI

19

psycho_fans_02.jpg20

Opublikowano

witam od dzisiaj została przeprowadzona aktualizacja oprogramowania na ( metin2 uk ) co z tym się wiąże fisbot przestał działać :angry:

Opublikowano

Niestety mi nie działa :(

Włączam grę wszystko ustawiam klikam F6 i metin się wyłącza i wylatują znaki zapytania ..

Co robić ? :mellow:

Opublikowano

oto link do ss http://img827.imageshack.us/f/asdgu.jpg/ jak daje start pisze mi : blad Keine Kòder gefunden! to mi pisze pomocyyyyyyyyyyyyyy!! 25062241 gg jestem caly czas prawie

mam sprawę bo mi ten Angel dziś nie lowil i taki błąd wyskoczył a tak kto z rana i cala noc lowilo git i nagle takie cos:/ poradzi ktos cos??

592a5cc829054_post-229671-0462090001282657767_thumb.jpg

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

ej a na jakiej rozdzielczości działa ten fisch bot na pl ten 1?? ja włanczam i nie chce działac wyskakuje to 1 okienko i potem nic (nie wyskakuje okno ze startem i stopem) jak ktoś mi chce pomóc to może napisać na gg lub tu moje gg 4688106 lub po wiecej info :D prosze pomóżcie dam +

Click It Or DIE

Opublikowano

U mnie działa wszystko się włącza tylko jak tylko jak klikam ''f6'' start to pisze ''nie mogę tu łowić ryb'' wtf ? mam tak jak w tut no i oczywiscie stoje nad wodą prosze o szybką odp .ps widziałem już kilka takich pytań jak moje ale bez odpowiedzi .

e6f347deb9b7f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...