Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Easymetin2 I Błąd Client Send Fail

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej, a może jednak da się ominąć logowanie? Jesteś pewny, że serwer odsyła jakiś hash potrzebny do botowania? Może da się zrobić żeby bot łączył się z innym adresem który mu prześle spreparowaną odpowiedź.

pierdut.pl/pytanie-27-oddam_konto_do_metina_za_darmo

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejdzcie na facebooka i zobaczcie,tam jest napisane. . .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Facebook-między narodowa nasza klasa xD

Easymetin2 ponoc mają załatwic ten problem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

kurde a ja mam co stakiego na poparcie togo co wczesniej w tym temacie napisalem, bo widzialem ze nie wierzycie

Jesteś noobem czy tylko udajesz?

Opublikowano

na oficjalen stronie metin2 mozna rpzeczytac w nowościach ze od 1-08-2010 bedzie moziiwosc zakupu w IS licencji na tydzien na EASY METIN 2, no to w koncu po problemie sytuacja wyjasniona , temat mozna chyba zamknac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak komus uda sie dostac nowa wersje i bedzie ona dzialac to milo bedzie gdy wstawicie linka bo jak narazie to tylko czekac i wlasnorecznie expic ;p

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

dzieki xD

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

Niby wyszła nowa wersja ale i tak mają jakieś problemy. Ich strona strasznie muli a nowa wersja pobiera się z predkością 60 b/sec.

Jeszcze nic nie jest tak do końca pewne.

Opublikowano

snout podaj link do tych nowości gdzie to wyczytałeś, bo ja dogłębnie sprawdziłem wszystkie tematy i nic o takowej lcencji nie wyczytałem.

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Pasjonat
Opublikowano

@UP ja też szukałem i nic nie znalazłem... Moje przypuszczenia się potwierdziły... On jest N00bEm :)

Opublikowano

<PL> EasyMetin2(PL) old version close up

Udostępnij

15 lipiec 2010 o 11:17

EasyMetin2 old version close up

We decide to close up all old version of EasyMetin2 PL , sorry for any inconvenience caused.

EasyMetin2 PL current version: 0.0.7.1510

Visit www.EasyMeint2.com to download latest PL version.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha,no tak niezauważyłem,wybacz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

za 5 min bede miec juz tego easy najnowszego ;] zobacze czy dziala

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

za 5 min bede miec juz tego easy najnowszego ;] zobacze czy dziala

Życzę powodzenia, serwery też im sam naprawisz?

Sądzę że jeszcze w tym miesiącu to ruszy ; d łącza mogły im popadać i tyle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...