Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Easymetin2 I Błąd Client Send Fail

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi działa ponieważ trochę pozmieniałem ale bot nie ma tych kłódek .... a tak ogólnie to śmiga:)

Raczej wam nie powiem jak to zrobić choć to łatwe bo minusujecie mnie strasznie , jak zrobie tuta to tylko krytykujecie, ogółem bokiem mi to wychodzi :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie będzie płatne,bosh...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Samii123 nie wiem czym ty chcesz zaimponowac... zrobiles ? dziala? fajnie ;] moze bys powiedzial jak tego czynu dokonales a jezeli nie chcesz powiedziec to po co to piszesz?? a wiesz ja zrobilem czołg z samolotu ale tez nie powiem jak... wiec kazdy moze pisac co chce... chyba ze tylko posty sobie nabijasz...

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Tak działa bo przerobiłem , chciałem powiedzieć jak ale skoro nadal mnie krytykujecie i minusujecie posty to marzenia :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Hehe tak bardzo sie tymi minusami przejmujesz?? straszne to moze zacznij zbierac minusy zamiast plusow ;] lepiej ci to wyjdzie

Ok nie robmy offtopicu wiec jezeli naprawde to zrobiles to kazdy bylby ci wdzieczny gdybys sie tym podzielil z userami ;]

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

A jak tobie cos nie odpowiada to proponuje ci zrobic to co nam wlasnie powiedziales , a nie bedziesz sie hamsko o kims wypowiadal chcą to niech piszą po prostu trzeba czekac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a Patrzyl ktos inne wersie ???

Na pierwszej stronie tego spamu były sprawdzane inne wersje.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

NIE MOŻNA TAK BEZCZYNNIE SIEDZIEĆ IDE NA EPVPERS.DE ...

JAK COŚ ZNAJDE DAM ZNAĆ JAKIEŚ FARM BOTA <_< <_< <_< <_<

2401477507.png\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...