Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Easymetin2 I Błąd Client Send Fail

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chacie od Andrzeja Kafu (chyba on) pisał że zrobił obejście ale nie powie jak...

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szanowny moderatorze Merkon, jakim prawem dostałem warna za spam? Wydaje mi się że ty (nie chcąc obrażać twojej szanownej wiedzy) nawet nie masz zielonego pojęcia, co to jest spam!!!

Więc szanownemu moderatorowi zacytuję słowa wszechwiedzącej wikipedii:

"Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:

1 Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.

2 Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.

3 Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy."

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

Nie tylko polski em2 ma problem,też w innych krajach em2 nie działa (w Turcji i Niemczech z tego co wiem),na facebooku można się troszkie więcej dowiedziec,są tam Polacy i może od nich się czegoś dowiecie.

Edit: Teraz pisze coś takiego ,operating,please wait'

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

z obejsciem sie wstrzymajcie jeszcze nic niewaidomo, a nuz bedzie dzialac za 1h? kolga UP jak ty sie we wszystkim kierujesz wikipedia to masz 10 lat <_<

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

Opublikowano

Niby skąd takie przypuszczenie?

Czytam to co jest napisane na fb (facebooku)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Bardzo dobrze ;] Bo normalnie wbijecie 5lvl i narzekacie " Ale filki mao ekspa dajom", Zarabiac nie umiecie tylko na dh latacie ;]

Pozdro i narazie oby nigdy sie nie naprawil ten szajs i 12 latkowie ktorzy beda mnie pojezdzac posluchajcie : wiem ze musicie sie dowartosciowywac ale odpocznijcie od tej gry, idzcie na dwor pograc w pilke albo zjedzcie troche kapusty no nie wiem... Ale jak chcecie grac w metina to bez cheatow, a to forum jest zalosne, jak juz musicie dodawac boty to wezcie zrobcie od 200 postow bo te neosy wkurzaja ;] Pozdro dla normalnych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jemu chodziło o tego co skopiował definicje spamu z wikipedi chyba

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

Jak jeszcze grałem normalnie,bez cheatów to boty i hackerzy byli wkurzający,teraz też są,najbardziej drop hacki. . .

Teraz i ja jadę na hackach,na Phobosie,to serwer botów moim zdaniem. . .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie, nie kieruje sie całe zycie wikipedią, tylko wtedy kiedy musze, i odrazu uprzedzam twój nastepny post że baaaaardzo rzadko.

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

Dobra,dobra,nie chciałem się nawet Ciebie zapytac jak często,ja tak samo,wtedy kiedy musze,facebook a wikipedia to nie to samo;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nieoficjalnie sie dowiedzialem ze gf kupilo projekt em2 i teraz aby katywowac em2 bedzie trzeba wplacic 160 sm na tydzien :)

Kolego jakby mieli pobierac oplaty za EM2 to nie pobierali by w sm tylko w PLN albo w $ wiec nie opowiadaj głupot moim zdaniem jakąś nawa funkcje wprowadzaja:):) narazie trzeba czekac i cieszyć sie tym co działa:):P

10qgaic.png DIABLO 2 FOR EVER

beztytuutgt.jpg

Opublikowano

surender to bylo osmina a poaztym osmin nie powinienes pouczac moda....

info facebooka to nic pewnego... miejmy nadzieje ze bedzie tak jak dawniej :unsure:

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

Opublikowano

Hehe a mi dział, bo mam od ponad 28 godzin włączonego easy metin2 i skoro mówicie, że błąd przy logowaniu, to go nie będę wyłączał ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...