Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Easymetin2 I Błąd Client Send Fail

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu ludzie nie umiecie grać bez exp botów , ogarnijcie się trochę,

Aha i niemiejcie problemów do andrzejt17 bO on go tylko spolszcza ;)

reflink

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde .. Jak em2 Będzie płatny to też koncze z metkiem :) jak sie tak stanie to pisac do mnie . Na endurionie oddam 2 postacie 1 72 lvl woj body eq +9/9 i 2 ppstać 69 ninja dagger eq+9/9

Opublikowano

Kurdeee już chciałem botka zastawić na imha ;d

edit: Nawet jak będzie płatny andrzej znajdzie obejście ;d

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

Witam niektórzy się pytali czy na wszystkich jest ten problem odp brzmi TAK xD mam instalki więc zacząłem przeinstalowywać :>

PS Kurde ciekawe co się stało bo na pewno nie chodzi o IP Noix (czy jakoś tak) :P

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Powiem tak em2 dobra sprawa ale do czasu jak widze 10 mentali na dzikusach to dochodze do wniosku ze powinni zrobic platnego bota i tyle , nie ma jak zarabiac na serwie jak malze z 1kk do 150k 3 toboly z ribami i fms po smiesznych cenach , czasami sie zastanowcie co z tym botem robicie .. rozumiem ze to mpc itd sam uzywam bota ale z umiarem

Opublikowano

Wina stoi po ich stronie tzn producenci EM2, ja myślę że jakiś problem techniczny czy coś :)

Ale chyba niedługo to naprawią ;)

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

Ciekawe czy wgl naprawi ktoś to może za rok :P,teraz tylko trzeba czekać na jakieś postępne ruchy od strony easy metin2 :].

reflink

Opublikowano

eh ludzie z tego co mi wiadomo to Andrzej nie umie żadnego języka programowania więc gówno zrobi;p On tylko dodaje servery czyli zmienia nazwy i takie tam;p Spolszcza i zmienia pare rzeczy ale nie programuje więc obejścia raczej też nie zrobi do tego bota;p Ciekaw jestem czy ten bot jest dobrze zabezpieeczony i czy bez logowania można coś zdziałać:)

Po prostu coś im się z serverami spieprzyło bo za dużo ludzi gra;p zresztą wejdźcie na ich oficjalną strone i zobaczcie jak się powolno ładuje bo nie mają skąd kasy wziąć

mam nadzieje że nie będzie płatny:)

eh...

Opublikowano

wiekszosc was nie potrafi grac w metka.. ogarnijcie sie... gdzie te czasy co sie samemu expilo co? co wbijanie lvlu bylo przyjemnoscia a nie zostawianiem bota na pare H zeby sam wbil? bez tego bota polowa z was pewnie 40 by nie wbila... konczcie gre prosze bardzo jak nie naprawia tego... najlepiej by bylo zeby EM2 byl w koncu platny zmniejszy sie ilosc ulomnych graczy ktora nie potrafi nic osiagnac sama... nq!!! wiem ze teraz mnie zwyzywacie ale wiecie co? wisi mi to, moze ktorys z was mnie zrozumie...

Opublikowano

Ja i mój kolega też mamy takie same błędy. ;/

Zostaje nam tylko czekać

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...