Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Easymetin2 I Błąd Client Send Fail

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Heh. Jak on będzie płatny to Farmbot z Epvp się pobierze. :D

Macie problemy?

To po FarmBota wyjazd z ePvP. :DxD

Oby to naprawili. ;)

Opublikowano

Ludzie uspokójcie się trochę... "no kiedy to będzie działać?!?!?!" "czemu nie działa?!? aaaa..." nie możecie wytrzymać 5 godzin bez bota? Zróbcie w tym czasie coś pożytecznego, a nie wpatrujecie się w monitor i tylko "kiedy kiedy kiedy"

Opublikowano

noix jak by ip zmienili to bys sie zalogowal ale by byly takie kropeczki kolo ch ... tak wgl byl update i pisze wam ze client cos tam cos tam na em.kom wstawia andrzej zrobi poprawki ze poty bedzie sie dalo kupywac i wszystko ok

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sul bo oni nie nadazyli by nas banowac(ChEATErOw) :D NAS JEST MILIONY I NIKT NAS NIE POKONA!! TO JAK WOJNA CHEATERZY-VS-SGM/GM;ddd

Moje nicki na privach

Iroshi

LukaS

Wafel

Opublikowano

Nie no szkoda,mi kowal wszystko spalił i chciałem zrobic drugiego bota (mój pierwszy to mental 27 lv),no i podropic trochę,poexpic itp ;pp.

Szkoda,jak bedzie płatne też nie będę grał . . . ;((

Edit: Tak,poczekajmy trochę,może za godzinke,dwie będzie już dobrze,bo wątpie żeby EM2 było płatne. . . ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wie ktoś co zrobić, jeśli wyskakuje błąd int failed? Potrzebne mi jest rozwiązanie tego problemu, bo robię obejście logowania. Udało mi się już uruchomić cały program, ale teraz muszę pozbyć się tego błędu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...