Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Easymetin2 I Błąd Client Send Fail

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd Niby mamy wsiąść tą nową wersje ?

//Zbyt duża sygnaturka.

Opublikowano

Kurdeee już chciałem botka zastawić na imha ;d

edit: Nawet jak będzie płatny andrzej znajdzie obejście ;d

Ta zgadzam się : ) napewno andrzej coś znajdzie że będzie darmowy już tyle nakombinował z tym wszystkim że masakra ; )

P.S. Zbieram - (serio walić)

Opublikowano

Ten błąd mają wszyscy bo serwer do logowania jest WYŁĄCZONY. Póki co nic nie wiadomo o tym, czy to się z mieni i kiedy. Ja sam na to wpłynąć nie mogę i logowania nie da się ominąć. Amen.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

czyli teraz każdy, który chciał zarwać nockę musi sam machać :D

Pasjonat
Opublikowano

Ja tam expiłem botem do 50lvl :P Teraz mam 59 i expie sobie sam :P Ale bocik by sie przydał... Tak to był AP, i WH :P

Opublikowano

Ej a da sie jakoś zmienić liste serwerów do metin2 bo ja gram też na holenderskim (NL) i też chętnie bym sobie bota użył.

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

Ja zaczołem grac na bocie jak kowal spalił mi całe eq,więc chciałem się dorobic czegoś na botku,ale lipa,mam nadzieje że em2 przetrwa xD. . .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

we are waiting for this.

Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii

Opublikowano

niestety rowniez tak mam... a po instalacji easymetin kompuyter mi sie chyba zawirusowal ;p nic sie nie da odpalic EM2 musze insatalowac co restart komputera tak samo wszystkie inne rzeczy wiecie o co chodzi ?

Pomogłem ? Daj Plusa !+

Opublikowano

<PL> EasyMetin2(PL) old version close up

EasyMetin2 old version close up We decide to close up all old version of EasyMetin2 PL , sorry for any inconvenience caused. EasyMetin2 PL current version: 0.0.7.1510

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...