Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1)

andrzejt17

A tak Twoim skromnym zdaniem.  

1 058 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak s?dzisz, jestem cz?owiekiem w stylu no-life?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa mi tutaj DMGhack na dropku :(

Jest osoba, która wie w czym rzecz.. ? ;]

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że nie działa MH.

Ale, ale. W modzie kamera po wpisaniu /hack możemy ustawić move speed. ;) Tyle dobrze... Move speed + DMG Hack i efekt używania MH. :D

+ 4 u.

jak w modzie camera...? gdzie to jest?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
Mam problem gdy włączam START NEW GAME to wyskakuje mi taki błąd - Start_Service_Error(errorCode=202)

Pomocy !

Jaki masz system? Jeśli viste bądź 7 to włącz metina jako administrator i zaznacz win xp (SP 3)

Ściągnij NET.Framework

Może pomoże, lecz pewny nie jestem.

Opublikowano

Jest MH działające z EasyMetin. Jeszcze lepsze niż MH 8. Macie tutaj link

http://www.mpcforum.pl/topic/176840-multihack-v10-fixed/

Opublikowano
o co chodzi z błędem Init Failed (1) ??

Masz starą wersje em2.

Ściągnij tą z pierwszej strony i postępuj zgodnie z instrukcją.. Radzę jeszcze zrobić reinstalację metina.

Opublikowano

Mam pytanie do autora. Co jest przyczyną nagłego wylogowania się postaci, następnie kilku nieudanych próbach połączenia z serwerem (błąd łaczenia z serwerem), następnie komunikat "Twoje konto jest już połączone". Na każdej postaci, którą uruchomiłem dzieje się to samo. EM2 działa, ale jednak to mnie niepokoi. Czy ktoś ma podobnie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Szkoda ze nie dziala MH :(

Działa MH, lecz nie 8.0 :)

Link do MH

http://www.unfair-gamers.com/forum/showthread.php?tid=4831

Najpierw trzeba się zarejestrować i można ściągać.

Włącza się tak samo jak 8.0 czyli:

1. Uruchamiasz em2

2. Logujesz się na em2

3. Uruchamiasz grę

4. Wybierasz serwer i się logujesz

5. Wybierasz postać

6. Włączasz MH

//

Jeśli chcesz włączyć dwa boty na jednym kompie i chcesz na oby dwóch SH robisz dokładnie tak samo jak z 8.0..

Pamiętaj, nie zawsze złapie za pierwszym razem, ale mi się osobiście udaje za drugim. :)

Opublikowano

Ej koledzy o co chodzi w instrukcji "Po instalacji bota uruchomi się instalator patcha, zainstaluj do głównego folderu gry (FAQ, I, 22)" nie rozylem tego w nawiasie nie ma tam takich folderów specjalnie pobralem clienta 2010 ale nie ma coś.

Opublikowano

Dobra... ostatni raz ściągam EM2... jak mnie ktoś opierdoli znowu to zajumam <_< ...

Łap + za bota :D

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano
Ej koledzy o co chodzi w instrukcji "Po instalacji bota uruchomi się instalator patcha, zainstaluj do głównego folderu gry (FAQ, I, 22)" nie rozylem tego w nawiasie nie ma tam takich folderów specjalnie pobralem clienta 2010 ale nie ma coś.

FAQ, I, 22 to nie folder typeq :D

Posłuchaj..

1. Ściągnij clienta z metin2.pl (Już masz ściągniętego i zainstalowanego)

2. Włącz metina i wyłącz

3. Naciśnij CTRL + ALT + DELETE --> Procesy --> Zakończ proces metin2.bin

4. Zainstaluj EasyMetin2 na dowolnym dysku (Tylko nie w folderze metina) przykładowo: D:\Gry

5. Po instalacji EasyMetin2 wyskoczy Ci instalacja patcha, tam będziesz musiał wybrać ścieżkę do głównego foldera metina. przykładowo: D:\Gry\Metin2

6. Jeśli masz viste bądź 7 otwieraj em2 jako administrator i ustaw win xp (SP 3), jeśli masz windows xp nie będzie żadnego problemu.

Jeśli pomogłem daj +

Opublikowano

Wyskauje mi błąd gdy ustalam gdzie jest plik metin2.bin(jakiś taki)"ta wersja EM2 jets pzreznaczona wyłacznie do Polskiej wersji Co zrobić??

EDIT: już działa Wielkie dzieki andrzej!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz starą wersje em2.

Ściągnij tą z pierwszej strony i postępuj zgodnie z instrukcją.. Radzę jeszcze zrobić reinstalację metina.

niestety ciągle to samo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mnie jest wiele błędów nie wiem czym spowodowane ..

1. bota loga co chwile .

2.jak włączam ''start'' to bije wszystko ok ale 1 źle stoi w miejscu nie podchodzi do łuczników tylko przy lurowaniu jest ok .

3.To z tym sprzedawaniem nie działa nawet jak zaznaczę ze ma nie sprzedać to sprzedaje

( nigdy z żadna wersją nie miałem problemów )

Pozdro ale i tak + ;D

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

dzięki wielkie Andrzeju! Działa + , ale nie wiem dlaczego ale jak bije moby to postać zanurza się tak do połowy tułowia w ziemie, ale bije dalej. Nie wiem czy to przez tego easy metina czy przez jedynego działającego multihacka. Proszę o jakąś pomoc.

Borek_PL__player_406.png
Opublikowano

Mam windows xp home edition mam program net framework 4.0 sciagnalem sp3 i zainstalowalem a potem sp2 i nie moge system mowi ze nie ma takiej potrzeby instalowania go i mam błąd o co tu chodzi jak zrobic by działal mi easymetin2. Pomóżcie pliss napisze ktos strone z maszyna java dla mojego systemu? pliss???

Opublikowano

Jak chce pobrac EasyMetin2 5.1 dla wersji PL pisze na megaupload "Plik jest chwilowo niedostępny".

@edit

Poklikałem troche w ten link aż wkońcu weszło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...