Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1)

andrzejt17

A tak Twoim skromnym zdaniem.  

1 058 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak s?dzisz, jestem cz?owiekiem w stylu no-life?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Andrzejjjj , potrzebuję pomocy ;)

po zainstalowaniu EASYMETIN2 , pojawia mi sie problem taki iż , naciskam URUCHOM GRĘ , poczym pojawia sie ,że nie odnaleziono metin.2.client.bin pokazuję poraz kolejny jego lokalizacje i dupa , pokazuję sie komunikat : BŁĄD WERSJA EASY METIN 2 JEST WYŁĄCZNIE PRZEZNACZONA DLA POLSKIEJ WERSJI METIN2 metin2.de. nic nie rozumiem móglbys jakos temu zaradzić ;) ? :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzejjjj , potrzebuję pomocy ;)

po zainstalowaniu EASYMETIN2 , pojawia mi sie problem taki iż , naciskam URUCHOM GRĘ , poczym pojawia sie ,że nie odnaleziono metin.2.client.bin pokazuję poraz kolejny jego lokalizacje i dupa , pokazuję sie komunikat : BŁĄD WERSJA EASY METIN 2 JEST WYŁĄCZNIE PRZEZNACZONA DLA POLSKIEJ WERSJI METIN2 metin2.de. nic nie rozumiem móglbys jakos temu zaradzić ;) ? :P

Jeśli ktoś coś może zaradzić to tylko Ty sama ;) Jak? FAQ, I, 22 ;]

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Jest problem wszystkie serwery mam wykropkowane na EM2 a normalnie to dzialaja co jest?

EDIT: ok reinstallem i pyka

POMOGŁEM?cooltext463327201.gif

Peda*om mówimy NIE , jeżeli uważasz ze Justin Bimber :D to Peda* daj + jeżeli odwrotnie daj -

Kocham mpcforum.pl!!! 18706.png

28119.png21495.png

21246.jpg21571.jpg

Opublikowano

Jest problem wszystkie serwery mam wykropkowane na EM2 a normalnie to dzialaja co jest?

Nie umiecie instalować! Większości działa mi też to coś wy psujecie!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

no to tak...

mam tego EM2... dropie sobie na imha... no i pelny schowek... gosc leci do m2.. podchodzi do handlary i nic.. wraca do imha... z pelnym schowkiem.. ustawienia EM2 handel: nie sprzedawaj z bonusem w tym specjalnych, sprzedawaj ponizej +3... o co cho?

bo po prostu nie udaje mu sie handlowac z handlara ustaw zeby kupowal zawsze 1 niebieska miksture np. i bedzie handlowal i bedzie sprzedawal

Pomogłem? To daj + ;)

Vido-Tutorial DMGhack!

Opublikowano

Da się zrobić tak, żeby wyłączyć hacki i żeby tylko to okienko co wskazuje moby, metiny i bossy było? Bo Mam eq dzięki któremu mam 190 speeda bez zębów, a przez hacki jest tak, ze speed attack i speed move trzeba zmieniać ręcznie i to jest ten problem. Przy każdym włączeniu berka, zmienieniu eq itp, musiałbym ręcznie ustawiać speed. A na głównej postaci, którą chodzę na metki nie chcę używać mh, bo eq tam jest kosmiczne.

Więc czekam na odp. z góry dzięki.

Pozdrawiam

Opublikowano

"Endrjiu"

Mam problem wczoraj wszystko normalnie dziś chcę wbić uruchamiam EM2 i "Client Send Fail"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...