Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1)

andrzejt17

A tak Twoim skromnym zdaniem.  

1 058 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak s?dzisz, jestem cz?owiekiem w stylu no-life?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błąd:Nie można obsłużyć tej wersji gry ,możliwe,że jest przestażała.Chcesz aktualizowąć grę? daje tak i nie działa mi dalej niech ktos pwoei co zrobic tu na forum albo na gg 9459123

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

Andrzej, jesteś poprostu wielki działa wszystko ok. Wiedziałem, że Ci się uda

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Błąd:Nie można obsłużyć tej wersji gry ,możliwe,że jest przestażała.Chcesz aktualizowąć grę? daje tak i nie działa mi dalej niech ktos pwoei co zrobic tu na forum albo na gg 9459123 POWIE KTOS CO Z TYM ZROBIC

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/files/23408656/EasyMetin2_PL_Ver_0.1.6.1509_Mod_5.1_Metin2_PL_setup.exe

bardzo prosz. a co muszę zrobić gdy przy odpalaniu US wywala mi LoadLocaleError(locale/de/localegame.txt)

dodam, że dopiero ściągnąłem klienta. :P

spongebob1.png

Opublikowano

Up, skanik proszę ^^

skanik pliku skanowanego przez Andrzeja, chyba on dodawał skan.. ja tylko wrzuciłem na speedyshare..

KTO MI POMOŻE JEŚLI NIE CHCE MI SIĘ ODPALIĆ METIN2 US PO WGRANIU PLIKÓW?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaad.jpg

muszę coś ściągnąć, czy co? ;>

spongebob1.png

Opublikowano

Błąd:Nie można obsłużyć tej wersji gry ,możliwe,że jest przestażała.Chcesz aktualizowąć grę? daje tak i nie działa mi dalej niech ktos pwoei co zrobic tu na forum albo na gg 9459123 POWIE KTOS CO Z TYM ZROBIC

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ej co się dzieje wszystko robie dobrze i nagle loguje ns postac jest proces logowania trwa i wyłącza mi sie metek.

Z gory dzięki.

Rozdaje + Za pomoc

Opublikowano

wgraj metka, spatchuj i zainstaluj EM2 do nieruszonego spatchowanego metka. :P

daj - za pomoc. :D

@down. nie działa żadne MH na metku z najnowszym EM2, ponieważ nie ma narazie niczego na ominięcie HackShielda. :P

spongebob1.png

Opublikowano

andrzejt17 jestes bossem plus ode mnie i 5

Moje konto sydney223.gif

Konto brata siemapol.gif

Proszę o plusika jeśli pomogłem :)

Opublikowano

Jak ja pobieram go na pulpit,to od razu moj Norton Internet Security go usuwa bo wykrywa zagrozenie...co zrobic???

wyłącz Nortona..

spongebob1.png

Opublikowano

Mam problem. Po zainstalowaniu tego em2 kiedy chce się zalogować wyskakuje błąd : Client Send Fail. Z góry dzięki za pomoc.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Mam problem. Po zainstalowaniu EM2 , jak klikam na " uruchom grę " nic się nie dzieje , tzn, gra się nie włącza , a pod tym napisem " uruchom grę " mam napisane " liczba dostępnych procerów :3 ".. co mam zrobić , żeby zaczęło normalnie działać ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...