Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1)

andrzejt17

A tak Twoim skromnym zdaniem.  

1 058 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak s?dzisz, jestem cz?owiekiem w stylu no-life?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Odpal bez zgodności albo z Windows NT 4.0

Jesteś wspaniały. + i 5

Dziękuję.

Opublikowano

To co dał kavillock działa pięknie :) Dzisiaj zamieszczę updata em2 z tym narzędziem i dam szeroki opis co jak ustawić by exp był jak najlepszy :)

iqqa - FAQ, I 22

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Sa ktos na megaupload mi pisze nie znleziono strony lub nie mozna wyswitlic strony ...

edit wloskiego MH

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

http://www.multiupload.com/7YRH1WYDIZ

Macie re-uploadowany MH tego co dał kavillock.

Skan w jego poście wyżej. ;)

Opublikowano

Andrzej napisałeś żebym poczekał bo plik nie ucieknie :P ale ja nigdy nie mogłem z mega upload pobierać, zawsze wyskakuje że coś pobieram ;]

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Przepraszam bardzo.. Na em2 będzie widoczny nowy npc z czekoladkami, który ma się pojawić lada chwila ?

Opublikowano

na EM2 nie działa mi DMG hack jak to naprawic? jak włącze normalnie metin2 to działa a pliki PC.eix i PC.EPK z DMG hacka mam skopiowane przeciez do Pack pomóżcie jak zrobic zeby DMG hack dzialal na EM2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Patrz załącznik..

592a49a4cf7a7_post-60820-127936450372.png

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Wy też macie takie coś że jak expi to podejdzie pod moba i trochę za daleko i leje w niego ale nie dostaje, expie ninją dagger z kozami a wcześniej takiego czegoś nie było i to bardzo przeszkadza bo dopóki się jakiś skil nie załaduje to może go bić ale nie trafia

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Kurde jestem na em2, podobno już jest NPC.. Ja nie widzę w jinno przed kapitanem. Będzie widać? Czy po prostu Go jeszcze nie ma ?

@Edit

Przepraszam, jeszcze nie ma.. Chyba będzie widoczny na em2

Opublikowano

Hmmm czy moglibyście mi powiedzieć czy jest jakiś sposób żeby nie cofało od sh? kiedyś był że się wł. 2 mulihacki czy jakoś tak ;p Proszę o pomoc

Za pomoc + ;]

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano
Hmmm czy moglibyście mi powiedzieć czy jest jakiś sposób żeby nie cofało od sh? kiedyś był że się wł. 2 mulihacki czy jakoś tak ;p Proszę o pomoc

Za pomoc + ;]

Którego hacka używasz? tego z kamer moda czy włoskiego?

Jak używasz włoskiego to powiedz na ile masz ustawione.

@edit

Włoski MH

http://www.unfair-gamers.com/forum/showthread.php?tid=4831

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale w poprzedniej jakiejś wersji ( 0.1.2.1385) normalnie mi wracał na spot po zakupach.

Ale tylko mi ;d Jak ustawiałem bota koledze, to jemu już nie wracał. Nie wiem dlaczego tak jest hehe Ciekawe czy teraz też będzie wracał.

Jeśli pomogłem daj minusa !! " - "

Opublikowano

O co tu chodzi? Niedawno jeszcze 4 dni temu działał mi EASYMT2. A teraz gdy jest nowszy już nie zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcja bo mi coś nie pasiło ZTORENTOWAŁEM-PATHA zrobiłem i włącza się okno logowania EasyMT2 z tymi nickami postaci itp. Nie mam teraz tam nic mam dostępne 3 okna. Daje URUCHOM GRĘ i nic się nie wyświetla kompletnie nic. Napiszcie o co tutaj chodzi jaki mam zainstalować NET FRAMEWORK i inne programy by działało. Mam system Windows XP Home Edition...

Opublikowano

Fajnie, fajnie... Tylko szkoda że MH nie działa.

Będzie ciężko ale najważniejsze że na Zuo będzio DH, wiiiii...

Masz tego +

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Mam pytanko...

Czy rejestracja na EasyMetin Beta - na tym bocie jest bezpieczna i darmowa?

Dobra już się zarejestrowałem...

Mam inny problem gdy już wchodzę do gry przez bota to zaraz na początku na ekranie logowania wyskakuje mi błąd - Init failed ( 1 )

SROking assert failed ; cos takiego .. help!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...