Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1)

andrzejt17

A tak Twoim skromnym zdaniem.  

1 058 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak s?dzisz, jestem cz?owiekiem w stylu no-life?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie zobaczcie na datę założenia tematu.

Napisano 17 lipiec 2010 - 02:43

Od tamtej pory bardzo dużo się zmieniło.

Polecam wam tutaj zajrzeć.

http://www.mpcforum.pl/topic/208758-informacje-na-temat-obejcia-exp-bota-niewidzialnego-eq-i-innych-po-aktualizacji-i-wprowadzeniu-hs3-dodane-obejcie-od-kamera-oraz-andrzejt17/

Zbierałem - ponieważ + były przereklamowane, ale skoro już nie ma - to dajcie lubie ;)

Opublikowano

Nie wiecie co moze byc jesli po kliknieciu uruchom gre odpala sie okno z gra ale wyskakuje mi komunikat init failed (1) jesli klikne w tym okienku ok pokazuje mi sie nastepne o wiele wieksze z jakimis napisami nie chce mi sie pisac xD i mam do wyboru yes lub no jesli klilne no zamyka sie jesli klikne yes tez xD, a metin jest ciagle zlagowany ze nie mozna na niego wejsc. Nie wiece co moze mi pomoc? Mam win 7 i .net framework 4.0. Zapomnialem dopisac xD robie to na metinie us od gameforge.

Dajesz + czy - i tak mi to wisi i powiewa.

Opublikowano

Ja pierdole nie chce mi sie tego komentowac ale musze ten EM juz nie dziala jest nowy sciagnijcie z oficjalnej strony www.easymetin2.com

Opublikowano

Omg. jak masz ta mapke >> EM2 nie ?

Klikasz na taki klucz. i u gory w 1 zakladce masz skille Musisz zaznaczyc zeby byly ptaszki na zielono

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...