Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1)

andrzejt17

A tak Twoim skromnym zdaniem.  

1 058 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak s?dzisz, jestem cz?owiekiem w stylu no-life?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PROBLEM

Da się gdzieś zmienić jakąś wartość żeby postać podchodziła bliżej do moba podczas pvm ?? bo mi podchodzi za daleko i bije kilka cm od niego i nie trafia leje kozikami i to dlatego ale powinno być coś z tym zrobione, za jakąkolwiek pomoc dzięki

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Już skopiowałem ten plik z devil.dll do folderu z metinem i co .... Uruchamianie tej aplikacj nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono Devil.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem. Nadal nie chce sie uruchomić jaka lipa pls HELP HELP HELP !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jam mam pytanie. Jak włąnczam bota i UG multihacka 8.0 to wyskakuje błąd ze znakami zapytania i tylko gdy włanczam MH bez działa normalnie :-). Da sie bota uruchomić z MH jakim kolwiek ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

stara wersja byla lepsza a nie dzial mi nowa ciezko zrozumiec?? Ramzes666

Nie Zbieram + i Nie Zbieram - :D

Phobos Jinno

75vl+ Ninja Dagger ON

Opublikowano

Wczoraj pięknie expił w nocy, a teraz już mi się nie uruchamia, w EM2 pisze "Uruchamianie gry, czekaj", na ekranie z metka widać otoczenie i mapkę, ale nie pokazuje się postać i nie można ruszać widokiem... całość stoi...

czyżby tak szybko poradzili sobie z nowym EM2 ? ma ktoś tak jeszcze ?

Opublikowano

ej ja mam inny problem robie all z instrukcj a jak wlacze EM2 ok a poznie wlacz gra i ze mam jakas stara wersje i nie mozna jej obsluzyc???

ocb ?? i wyskakuje komunikat z nie jest o glownym folderze metina ??

[

Opublikowano

Mi Ten Bot Nie Działa Pomógł by ktoś jak bym dal numer gg? prosił bym o pomoc bo nie wiem o co chodzi z tym Muj Nr GG :25021840

Tylko Odjazd Kolek da *5 A Głupi Da ------ ![/snapback]

Opublikowano

Andrzej wiem że twoje spolszcenie jest bardzo dobre, lecz ma i wielką wadę której oryginał nie posiada, a mianowicie: "Próby logowania" Jeżeli tak Się zrobi na twoim exp bocie, to jest mała szansa że wejdzie, najczęściej są coraz to nowsze próby. A na oryginalnym exp bocie taki problem nie występuje, napraw to proszę.

Opublikowano

ProNuupPL - na oryginalnym polskim czy niemieckim? To jest spolszczenie niemieckiej wersji nie poprawka polskiej.

tokrzys16 - Yy ?

kamaa - skanuje swój jeszcze raz.

loras17 - uszkodzony instalator, pobierz ponownie.

Parapa - może by tak więcej info?

bluboo - ja nie mam takich akcji o.O jesteś pewien, że zrobiłeś wszystko poprawnie? Bo ja wątpię.

pasqdek - reinstallnij patcha i metina..

Pozytywny - na mojej wersji nie ma tego błędu.. jest, że nie jest dla wersji metin2.de, napewno mówimy o mojej modyfikacji??

Kylie - co ja na to poradzę :( Tam przecież nic nie ma :<

ProStoWRyj - FAQ, I, 31 -,-

foxi1995 - a chuja! Odpalajcie w zgodności Win NT 4.0

MaSSey38 - da się ;]

hubibossek - patcha zainstaluj jak trzeba człowiecze! FAQ, I 22!.

laszko16 - nie da się.

EDIT:

kamaa - Faktycznie jest jakiś trojan o.O To pewnie za sprawą nowych baz danych o wirusach -,-

EDIT2:

Najśmieszniejsze jest to, że w jedynym pliku exe w tym bocie nie ma żadnego wirusa ;O Czyli wychodzi na to, ze ten trojan jest niby w samym pliku instalatora a to nie możliwe o.O

http://www.virustotal.com/pl/analisis/c7a1ccce39a692892bb91b50f323ad75f7580f085cbe06f08b2f36b5c0a32a44-1279494108

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Szkoda ze nie dziala mh 8.0 ,ale tak supcio poszedl+

Bedzie jakas aktualizacia ze mh bd dzialac?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

ozi711 - tak zaraz będzie update z MH.

Zapraszam tych co chcą wersję z MH do tego tematu :)

Opublikowano

[quote name=Bzyk_xD' date='19 lipiec 2010 - 07:34 ' timestamp='1279517665' post='1181718]

Witam a tak dokładnie to kiedy będzie upad z MH :P :)

Witam, człowieku weź się ogarnij bo już jest od kliku godzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...