Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1)

andrzejt17

A tak Twoim skromnym zdaniem.  

1 058 użytkowników zagłosowało

1. 1. jak s?dzisz, jestem cz?owiekiem w stylu no-life?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

mi em2 dział ale nie da sie właczyc mh

sciagnołem mh z forum http://www.mpcforum.pl/topic/176840-cheat-multihack-v10-fixed/

ale i tak nei da sie właczyc em2 i mh naraz.

czy jest to spowodowane ze mam metina pl em2 pl a mh włoskie ??

sciagnołem sobei em2 us i dało sie właczyc oba naraz ale brakowało bota na em2 nic is enie pokazało na nim, zadne ustawienie tp.

jesli ktos to zrozumiał prosze o odp pozdro :D

p.s nie moge sie zalogowac na em2 od andrzejt17 - nie da sie właczyc mojego konta ani te konta co on podał pisze ze złe hasło

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem z pobraniem EM2 DLA UK (angielski) Sciągnołem go itd zrobiłem all jak trzeba metina i gdy chce zaisntalowac EM2 MOD 5.1 Dla UK Wystepuje taki błąd gdy właczam normalnie:nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32. a jak właczam jako administator to pisze:nieprawidłowy dostęp do komurki pamięci !! MAM NET FRAMEWORK 3.5 SP 1, Windows Vista ;/ za pomoc daje +

Moje nicki na privach

Iroshi

LukaS

Wafel

Opublikowano

Zainstalowałem bota w Metku 2010, wskazałem plik metin2client.bin. Kiedy odpalam pierwszego bota liczba dostępnych procesów spada mi z 3 od razu na 0 i nie mogę odpalić kolejnego bota. Jak mam zrobić by móc odpalać więcej niż 1 bota? Proszę o pomoc.

Opublikowano

No to napiszę raz a dobrze

Andrzejt17 niema ponieważ dał kompa na gwarancje i nie wiadomo kiedy go oddadzą

Opublikowano

Siemka mam taki mały problem:)

Otóż gdy zainstalowałem em2 z tego tematu wszystko działa dobrze po za jednym nie chodzi na Almanachu(s7) i kilku innych serverach. Chodzi mi tylko o s7 gdyż właśnie tam gram:P

Proszę o odpowiedź dam + lub - co tam kceta. Jeżeli nie ma na to sposobu ponieważ Andrzej go nie wynalazł to napiszcie też dam +/-.

PS. Na starych wersjach wszystko ładnie śmigało.

Opublikowano

Siemka mam taki mały problem:)

Otóż gdy zainstalowałem em2 z tego tematu wszystko działa dobrze po za jednym nie chodzi na Almanachu(s7) i kilku innych serverach. Chodzi mi tylko o s7 gdyż właśnie tam gram:P

Proszę o odpowiedź dam + lub - co tam kceta. Jeżeli nie ma na to sposobu ponieważ Andrzej go nie wynalazł to napiszcie też dam +/-.

PS. Na starych wersjach wszystko ładnie śmigało.

Ten temat powinien Ci pomóc: Patch

cooltext468028654.png

Opublikowano

no sciagnolem na metin2.co.uk i jak ztorentuje zaistaluje all to i tak jak wlacze gre i loguje sie na postac wylacza mi sie metek

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Wszystko dziala ten em2 jest pro elo elo sam a z niego korzystam XDDD :P

pokub.png

34469.jpg

41892649.jpg

Jeśli Uwazasz że justin to pedał to daj ++++ STOP biebierowi !!!!!! :)

3621780428.png

Opublikowano

elo mam pytanie co do bota ponieważ mam problem z uruchomieniem go na metin2 us a mianowicie gdy klikam uruchom gre wyskakuje mi błąd "LoadLocaleError(locale/de/locale_game.txt) ? co mam zrobić ?

Opublikowano

elo mam pytanie co do bota ponieważ mam problem z uruchomieniem go na metin2 us a mianowicie gdy klikam uruchom gre wyskakuje mi błąd "LoadLocaleError(locale/de/locale_game.txt) ? co mam zrobić ?

Dobre pytanie.. też szukam na nie odpowiedzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żal.Mi pisze błąd podczas połączenia z serwerem. help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Mam taki problem:

Instaluje EM2, instaluje patcha i mam niedziałające serwery, więc ściągam te pliki do działających serwerów i podmieniam pliki, a tu kiedy próbuje uruchomić EM2 wyskakuje komunikat: "Błąd! Nie można odnaleźdz pliku: metin2.client.bin!". Więc wskazuje mu ten plik a on mi pisze że ta wersja EM2 nie może odpalić tego clienta i musze zaaktualizować, ok aktualizuje i wyskakuje w tym okienku:

Chceck Version - i po kilku sekundach

Can not connect to server - i się wyłącza.

Dodam że mam najnowsze EM2 i zainstalowałem Patcha 4.1 <_<

Pozdrawiam! Będą za pomoc + i 5.

sygnanampc2.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Andrzej szacun,ale powiedz mi jak robie tego Metina 2.us i robie to i z Metinem PL i z Metinem US i nic z tego,z PLem jak robie to mi wyskakuje logowanie do Metina2.pl a jak robie z Metinem Usem to mi wylancza sie tak odrazu Metin,po kliknieciu w EasyMetinie start nowa gra... to mi wlancza sie okno czarne tylko widac i w natychmiastowym trybie sie wylancza,prosze o pomoc.Andrzeju :)

Opublikowano

nie dziala zadna kombinacja,zeby mi dzialal, US tylko PL mi sie robi,ale nie chce PLa,zawsze wedlug instrukcji robi mi sie PL,prosze o pomoc bedzie + prosze pisac na nr gg:11404328 bede wdzieczny

Opublikowano

ee siemka ;/ wlanczam em 2 loguje sie i daje uruchom gre i wskakuje metin2client.bin i pisze <ta wersja jest tylko do metin2 pl > lol2 mam zainstalowany patch 4.2 na all servery ... prubowalem tez z 3.0 i 4.1 i 3.5

Zbieram

minus.png?1213632569

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...