Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Valorant

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Jak każdy wie nowa gra Valorant rośnie bardzo szybko a handel kontami do bety kwitnie w najlepsze. Myślę że utworzenie działu do tej gry byłoby szansą na odbicie MPC od dna i potencjalne przyciągnięcie nowych użytkowników.Może forum wyskoczy w google gdy ktoś będzie szukać informacji o tej grze. Zostawiam to zagadnienie administracji do przemyślenia 😉 

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ogólnie jestem za, pytanie czy ma to sens na tym etapie, bo moim zdaniem na razie 90% tematów to byłyby pytania jak dostać dostęp do bety.

Opublikowano
2 godziny temu, carbonx napisał:

Ogólnie jestem za, pytanie czy ma to sens na tym etapie, bo moim zdaniem na razie 90% tematów to byłyby pytania jak dostać dostęp do bety.

Myślę że ma nawet na tak wczesnym stadium możliwe że dzięki valorant forum dostałoby zastrzyk nowych użytkowników nawet jeśli by pytali tylko jak dostać się do bety to może przy okazji zostaliby w jakimś innym dziale.

Opublikowano

Jako znany i bardzo szanowany użytkownik forum jestem za.

@edit no dobra troche mi może odjebało. Ale to nie powód że to nie prawda.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano
1 godzinę temu, Yaboku napisał:

Widziałem może dwa tematy, brak wielkiego zainteresowania. Nie.

2 tematy ale stałych użytkowników a gdyby był dział Valorant to jest większa szansa że google pokaże akurat MPCforum ktoś zajrzy i zapyta. Myślę ze gdyby znalazł się moderator który porobiłby pare fajnych tematów dyskusyjnych plus jakieś oklepane z wymaganiami sprzętowymi to byłby większy % na pokazanie się w google więc i zainteresowanie byłoby większe.

Uważam że ocenianie zainteresowania na podstawie aktualnych użytkowników jest zupełnie nie miarodajne gdy są to głównie sali bywalcy.

Opublikowano

W sumie czemu nie spróbować, zawsze to jakaś odskocznia. Tak

call of duty zombies GIF by Omaze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...