Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tamidia.pl [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, CheritMT2 napisał:

Najgłupszy z GM jakich widziałem który wyżej szczeka niż dupe ma @muchomor321

Wyłapałem perma na s1 za to że na wołaczu pisałem o tym żeby nie wprowadzali szarf, Paradise zarzekał się że s1 ma być w typowym starym stylu bez szarf itp po czym jego kumpel z osiedla Sebix Perserga zażyczył sobie szarf i cyk, każdy kto nie był za i pisał o tym wprost dostawał bany i w grze i na forum i mnie też to nie omineło....nie mogąc w jakikolwiek skontaktować się z administracją postanowiłem zapytać o co kaman Muchomora w komentarzu pod jego filmem, opisałem całą sytuację po czym komentarz pod filmem wyparował a na moje drugie konto poleciał perm xD Oni są po tych samych pieniądzach , im nie zależy na tym aby na serwerze byli gracze tylko na tym żeby załadować w is i się żegnamy

5 minut temu, AMBOSS napisał:

ty kurwiszonie jebany wypierdalaj stąd huju zjebany krzywo robiony bez zębów nie grasz nie podoba ci się to napisz swoją opinie a nie obrażasz tu mnie pizdo nolife jakbym ci zajebał to byś się przykleił do tego monitora plemniku niedojebany

Czyli multikonto Paradałana xD Nie zesraj się od tego spinania czasem xD Ps takim zachowanie pokazujesz swój poziom a co za tym idzie pokazujesz jak można ufać Twoim poleceniom co do serwera xD Polecam czopka na noc to temperatura opadnie :D:D:D

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestem tu na forum od 2013 r. troszkę dłużej niż ty bo z tego co widzę założyłeś dzisiaj konto żeby obrażać innych ludzi a w tym mnie bo napisałem swoją własną opinię o serwerze ? powinni ci dać tu perma mam w dupie paradajsa czy muchomora nie znam ludzi po prostu podoba mi się ten serwer i tyle

Opublikowano

Droga administracjo nie chcemy tu reklamy takiego syfu jak Tamidia ani żadnego innego serwera przy którym pracują Paradise&Perserga 

Opublikowano

Czy Wy jesteście poważni? W tym temacie, tak jak w każdym innym, obowiązuje regulamin, a niektóre z komentarzy tutaj sięgają poziomem dna. Pozwolę sobie zacytować swojego posta z zapowiedzi tego serwera, bo już naprawdę nie chce mi się powtarzać.

Cytat

Wpadłam uprzedzić, że do każdego kolejnego ostrzeżenia za flamewar tutaj dołączam w gratisie tygodniową blokadę konta. Nikogo za negatywną, a nawet skrajnie negatywną opinię na temat serwera i administracji karać nie będę, ale bez przesady, darujcie sobie w końcu te wycieczki typowo personalne. Oczywiście dotyczy to też autora zapowiedzi, ale myślę, że w zasadzie nie muszę już o tym informować.

Śmiało, piszcie, że Waszym zdaniem administracja projektu jest niekompetentna, ale skończcie już z wycieczkami personalnymi i tekstami typu "administrator jest niepełnosprawny umysłowo", bo to jest spore przegięcie. Ostrzeżenia za flamewar poleciały, pierwszy ban też i uprzedzam, że taryfy ulgowej w tym temacie nie będzie.

Opublikowano
5 minut temu, Aive napisał:

Czy Wy jesteście poważni? W tym temacie, tak jak w każdym innym, obowiązuje regulamin, a niektóre z komentarzy tutaj sięgają poziomem dna. Pozwolę sobie zacytować swojego posta z zapowiedzi tego serwera, bo już naprawdę nie chce mi się powtarzać.

Śmiało, piszcie, że Waszym zdaniem administracja projektu jest niekompetentna, ale skończcie już z wycieczkami personalnymi i tekstami typu "administrator jest niepełnosprawny umysłowo", bo to jest spore przegięcie. Ostrzeżenia za flamewar poleciały, pierwszy ban też i uprzedzam, że taryfy ulgowej w tym temacie nie będzie.

Aive czegoś nie rozumiem bo piszecie że np nie chcecie u siebie widzieć zapowiedzi serwerów tworzonych przez Mentosa/Perserge ale Paradise jest już ok, i co z tego że serwer jest zwykłym naciąganiem graczy na kasę bo ostatnio co 3-4 miesiące wychodzą kolejne odsłony i niczym innym nie różną się od serwerów choć by Mentosa....Perserga też działa cały czas przy Tamidi.....jak widać gracze chcą ostrzec przed tym aby na takie serwery wbijać bo jest to zwykłe oszustwo...też nie jestem za wyzywaniem a za konstruktywną krytyką ale w przypadku Paradaisa ciężko mi nie zgodzic się z stwierdzeniami poprzedników chociaż sama nie mam zamiaru go wyzywać....

Opublikowano

To co odwala się na serwerach od Sylwka (Paradise) to są jaja.

Dodawanie lvla przez GM. Organizowanie prywatnego OX zeby zgarnac nagrody. Przechodzenie DT z pomocą GMa. Raz GM się wkurzył na Paradise to sobie pół serwera pobanował - efektem tego była cofka prawie jednodniowa. Jak walczy się o spota/bossa i akurat trafi się na osobę trzymającą się blisko teamu to padnie się od komendy ;). Ew. złapie bana. Bugi... Swego czasu za każdym razem wywalało z DC. Naprawiał to dobre kilka razy i za każdym razem była ta sama śpiewka: "Bug został naprawiony, to już nie jest wina serwera tylko waszego łącza" - tak bo każdy gracz którego wywala ma to samo łącze. Podręcznik Kowala dawał 100% na ulepszenie. Zanim to ogarnął to już itemki +9 na serwerze latały. Przypominam, że to są "serwery HARD" :D. 

To jak Paradise traktuje graczy to masakra. "Ban za nic" w tym wypadku rzeczywiście jest za nic. Zniknął Ci wierzchowiec z ISa z powodu bugu? Twój pech. Sam nie zachowuje za grosz kultury, ale od innych wymaga szacunku. 

Do tego kłamie. Zanim jeszcze pojawiła się polityka prywatności na forum zapytałem go jakie dane przetwarza. Odpowiedział, że te tylko te podawane przy rejestracji. Jak poprosiłem go o udostępnienie wszystkich danych (o co musiałem prosić kilka razy) okazało się, że poza ID hasłem i mailem przetwarza także Imię nazwisko i numer telefonu. Tak więc jeśli zaczniecie dostawać spam na telefon to już wiecie dzięki komu ;) Jak go poprosiłem o usunięcie wszystkich moich danych to skończyło się TYLKO na usunięciu konta z postacią. Potem oczywiście kłamał, że usunął wszystko - standard w jego przypadku.

Co do reszty problemów z bazą. Na Denerisie miałem ID i Hasło takie samo jak później na innym prywatnym serwerze. Dostałem włam na to konto i została usunięta postać (sklep 1 lvl). Kod usunięcia postaci nie był 1234567. Ktoś zatem wykorzystał dane z tej bazy aby to zrobić. Pół biedy jeśli był to sam Paradise (Choć byłby to trochę żałosny sposób na walkę z konkurencyjnymi serwerami). Jeśli ktoś inny to ciekawe w jaki sposób wszedł w posiadanie tej bazy. 

Ogólnie szczerze odradzam grać na jakimkolwiek serwerze od Sylwestra B. Bazuje on na nostalgii do dawnych czasów świetności metina i za jej pomocą chce wyrwać jak najwięcej kasy od nieświadomych graczy. I nie byłoby to jeszcze aż tak złe gdyby te serwery i ich obsługa była na odpowiednio wysokim poziomie - Nie są. Oj bardzo nie są.

Opublikowano
1 godzinę temu, maxbad napisał:

To co odwala się na serwerach od Sylwka (Paradise) to są jaja.

Dodawanie lvla przez GM. Organizowanie prywatnego OX zeby zgarnac nagrody. Przechodzenie DT z pomocą GMa. Raz GM się wkurzył na Paradise to sobie pół serwera pobanował - efektem tego była cofka prawie jednodniowa. Jak walczy się o spota/bossa i akurat trafi się na osobę trzymającą się blisko teamu to padnie się od komendy ;). Ew. złapie bana. Bugi... Swego czasu za każdym razem wywalało z DC. Naprawiał to dobre kilka razy i za każdym razem była ta sama śpiewka: "Bug został naprawiony, to już nie jest wina serwera tylko waszego łącza" - tak bo każdy gracz którego wywala ma to samo łącze. Podręcznik Kowala dawał 100% na ulepszenie. Zanim to ogarnął to już itemki +9 na serwerze latały. Przypominam, że to są "serwery HARD" :D. 

To jak Paradise traktuje graczy to masakra. "Ban za nic" w tym wypadku rzeczywiście jest za nic. Zniknął Ci wierzchowiec z ISa z powodu bugu? Twój pech. Sam nie zachowuje za grosz kultury, ale od innych wymaga szacunku. 

Do tego kłamie. Zanim jeszcze pojawiła się polityka prywatności na forum zapytałem go jakie dane przetwarza. Odpowiedział, że te tylko te podawane przy rejestracji. Jak poprosiłem go o udostępnienie wszystkich danych (o co musiałem prosić kilka razy) okazało się, że poza ID hasłem i mailem przetwarza także Imię nazwisko i numer telefonu. Tak więc jeśli zaczniecie dostawać spam na telefon to już wiecie dzięki komu ;) Jak go poprosiłem o usunięcie wszystkich moich danych to skończyło się TYLKO na usunięciu konta z postacią. Potem oczywiście kłamał, że usunął wszystko - standard w jego przypadku.

Co do reszty problemów z bazą. Na Denerisie miałem ID i Hasło takie samo jak później na innym prywatnym serwerze. Dostałem włam na to konto i została usunięta postać (sklep 1 lvl). Kod usunięcia postaci nie był 1234567. Ktoś zatem wykorzystał dane z tej bazy aby to zrobić. Pół biedy jeśli był to sam Paradise (Choć byłby to trochę żałosny sposób na walkę z konkurencyjnymi serwerami). Jeśli ktoś inny to ciekawe w jaki sposób wszedł w posiadanie tej bazy. 

Ogólnie szczerze odradzam grać na jakimkolwiek serwerze od Sylwestra B. Bazuje on na nostalgii do dawnych czasów świetności metina i za jej pomocą chce wyrwać jak najwięcej kasy od nieświadomych graczy. I nie byłoby to jeszcze aż tak złe gdyby te serwery i ich obsługa była na odpowiednio wysokim poziomie - Nie są. Oj bardzo nie są.

No nowej s1 podczas zuo wywalał mnie z gry ponieważ jego kumpel z gildi Persergi nie mógł dać sobie ze mną rady xD Nie wspomnę już o tym że przydupasy od Persergi zawsze latały w najlepiej wybonowanym eq co nie powinno dziwić xD Kiedy kumpel z gildi wszedł na tsa żeby wyjaśnić w jaki sposób dostał bana w momencie kiedy nie grał ponad tydzień to usłyszał tylko masę obelg w swoim kierunku i został wywalony z tsa.....już nie wspomnę o tym że każdy pomysł Persergi jest traktowany jako złoty środek i każdy sprzeciw wobec tych pomysłów grozi banem.... tyle w temacie sebixów bo inaczej ich nazwać nie można.....ehh szkoda tylko że ktoś pozwala jeszcze na reklamowanie tego ,,skoku na kasę'' 

23 godziny temu, AMBOSS napisał:

jestem tu na forum od 2013 r. troszkę dłużej niż ty bo z tego co widzę założyłeś dzisiaj konto żeby obrażać innych ludzi a w tym mnie bo napisałem swoją własną opinię o serwerze ? powinni ci dać tu perma mam w dupie paradajsa czy muchomora nie znam ludzi po prostu podoba mi się ten serwer i tyle

Dobry jesteś xD wyraziłeś swoją opinię o serwerze a koleś o Twojej wypowiedzi po czym wylatujesz na niego z masą wyzwisk xD Bana to powinni wlepić Paradałnowi żeby tu więcej nie naciągał nieświadomych graczy :D

Opublikowano

XDDDDDDDDDD Wyjdzie w końcu z domu bo serio niezła tu karuzela się rozpędziła.

image.png

Opublikowano

Tak sobie czytam te posty i się zastanawiam co odpisać xD jak patrzę na te wymyślone teorie spiskowe to bardziej jestem zażenowany niż chcieć się kłócić. Jeszcze jakby chociaż jedna rzecz była prawdziwa to mógłbym dyskutować ale sęk w tym że czuje się jakbym czytał teorie spiskowe ? Jeszcze ktoś mi wmawia że usuwam komentarze a nigdy w życiu na youtube komentarzy nie usuwałem to dopiero jest magik hah

Aby się ze mną skontaktować:

https://grzyb.ovh/

https://shop.gamecore.top/

Opublikowano
Dnia 3.08.2019 o 15:23, muchomor321 napisał:

Tak sobie czytam te posty i się zastanawiam co odpisać xD jak patrzę na te wymyślone teorie spiskowe to bardziej jestem zażenowany niż chcieć się kłócić. Jeszcze jakby chociaż jedna rzecz była prawdziwa to mógłbym dyskutować ale sęk w tym że czuje się jakbym czytał teorie spiskowe ? Jeszcze ktoś mi wmawia że usuwam komentarze a nigdy w życiu na youtube komentarzy nie usuwałem to dopiero jest magik hah

Na jednej grupie związanej z metinem był post z ssami na których jakiś koleś pisze pod Twoimi filmami z prośbą o wyjaśnienie sytuacji w której dostał bana kiedy nie było go w grze a następnego dnia po tych komentarzach nie było śladu + dostał bana na forum i inne konta xD Święty nie jesteś xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Krajewa napisał:

Na jednej grupie związanej z metinem był post z ssami na których jakiś koleś pisze pod Twoimi filmami z prośbą o wyjaśnienie sytuacji w której dostał bana kiedy nie było go w grze a następnego dnia po tych komentarzach nie było śladu + dostał bana na forum i inne konta xD Święty nie jesteś xD

Pamiętaj, że komentarze pod filmem można samemu sobie usunąć. Więc jest słowo przeciwko słowu.

image.png

Opublikowano
11 godzin temu, ILui napisał:

Pamiętaj, że komentarze pod filmem można samemu sobie usunąć. Więc jest słowo przeciwko słowu.

Poziom muchomora jest taki sam jak poziom jego serwera Velirium.  

Byłem wczoraj na serwie i w tym momencie jest chyba najmniej osób jak na wszystkich wcześniejszych podgrzewkach tego kotleta (na s1 to było mniej jeszcze to w koncu 1 edycja xD, nie licząć denerisa oczywiście XD) więc to SE to raczej: Shitest Edition. 

Serwer to dno i metr mułu, taki miał być dopracowany to po co Paradzban już miesza w plikach ? Bugi i tylko Bugi. 

Opublikowano
37 minut temu, GismoTDI napisał:

Poziom muchomora jest taki sam jak poziom jego serwera Velirium.  

Byłem wczoraj na serwie i w tym momencie jest chyba najmniej osób jak na wszystkich wcześniejszych podgrzewkach tego kotleta (na s1 to było mniej jeszcze to w koncu 1 edycja xD, nie licząć denerisa oczywiście XD) więc to SE to raczej: Shitest Edition. 

Serwer to dno i metr mułu, taki miał być dopracowany to po co Paradzban już miesza w plikach ? Bugi i tylko Bugi. 

Ja piszę o komentarzach pod filmem, a nie o poziomie muchomora...

image.png

Opublikowano

Tak jak pisałem tak też się stało Paradown dalej atakuje kotletami xd

1...2...3... leci hejt że mam EXMODERATORA  xD 

Poprostu lepiej grać na serwerach Asfena i Mentosa (gdzie stoją do 1msc) bo nie ma takiej faworyzacjii jak na tym syfiec zwanym Tamidia poprostu ciężko iść do pracy I lepiej kraść pieniądze od naiwniakow ?

A co do muchomora- broni serwer bo ma gma więc to normalne wczesniej był Nismo i uciekł bo wiedział na co stać tego idiote xd (Paradowna)

Więc słowami końcowymi nie polecam tego sicierwa (Serwera) bo Paradown nic nie umie poza liczeniem do 3 i wyzwania graczy , nie potrafi przyjąć krytyki oraz przyznać się do błędu,  Elo 

image.png

Opublikowano
Dnia 8.08.2019 o 01:45, Molirol napisał:

Tak jak pisałem tak też się stało Paradown dalej atakuje kotletami xd

Poprostu lepiej grać na serwerach Asfena i Mentosa (gdzie stoją do 1msc) bo nie ma takiej faworyzacjii jak na tym syfiec zwanym Tamidia poprostu ciężko iść do pracy I lepiej kraść pieniądze od naiwniakow ?

A co do muchomora- broni serwer bo ma gma więc to normalne wczesniej był Nismo i uciekł bo wiedział na co stać tego idiote xd (Paradowna)

Więc słowami końcowymi nie polecam tego sicierwa (Serwera) bo Paradown nic nie umie poza liczeniem do 3 i wyzwania graczy , nie potrafi przyjąć krytyki oraz przyznać się do błędu,  Elo 

Nismo uciekł? Raczej został wyrzucony z TEAM za nadużywanie praw GM i robi to dalej i nawet na swoim serwerze to jest ciekawe co ty opowiadasz 

Co szczycisz się exmoderatora  gdzie i tak jesteś nikim na tym forum?  Śmieszne 

Opublikowano

Pograłem trochę a raczej pobociłem i do tej pory nie mam bana, ludzi coś tam jest, myślę, że jakieś 400 online. Rozgrywka dość przyjemna, może dlatego, że lubię tego typu serwery. Jeśli ktoś szuka harda gdzie gra trochę osób to mogę polecić, administracji nie oceniam bo nie wiem jak tam wygląda u nich sprawa z banowaniem botów ale widziałem sporo owych botów co sobie do tej pory latają. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer SE "Tamidia" przypadł mi do gustu. Po bardzo długiej przerwie MT2(serwer Astral) porównałem global i ten prywatny serwer. Po tygodniu gry na globalu MT2 dla porównania założyłem konto na Tamidia SE. Gra znowu zaczęła mi sprawiać frajdę.  Zadania  dobrze nagradzane adekwatnie do lvl, pomysłowo pomyślane zdobycie konia bojowego (obecnie lvl 39 Maruder) więc konto na dorobku. Ilość tobołków na s1 w Jinno dość spora więc początkujący gracze spokojnie mogą liczyć na zarobek , chodź widzę że kU wartość ich szybko spada. W m2 nie spotkałem botów jak na globalu (a dziennie tam piłuje metki zazdrości).  Kowal jak palił tak pali więc nie wyszedł z formy. Kultura graczy w moim przekonaniu jak na mt2  dobra. Znajdzie się jakaś menda ale to metin więc kto grał wcześniej nie będzie jest jakość zdziwiony. Trudno mi pisać o DT, Grocie czy innych lokacjach bo narazie konto na dorobku zarabia na bestach  i metkach zazdrości, (złote klucze ( FMS i RIBY słabo już schodzą) ale ku pomału jeszcze kupują  Widoczna jest różnica  między  dodatkowym dropem a brakiem szczególnie w łatwym lochu małp widziałem jak słabo dropiły medale. Ale  wypadają z mobów serwerowe złote skrzynki z których czasem wypada pierścień doświadczenia lub rękawica złodzieja na 30 minut. Co do Administracji nie mogę się wypowiedzieć bo czas jaki poświęcam na grę jest znikomy więc nie było okazji ocenić eleokwencji  Administracji Serwera. Co prawda na czacie były prośby graczy a "GM" na noc by boty wyłapał ale ja takowych nie zauważyłem. Jak długo postoi serwer trudno powiedzieć, pewnie póki będzie się opłacało założycielom. Pozdrawiam Nick Maruder lvl 39.

Opublikowano
10 godzin temu, Shen00 napisał:

ok wejdzcie na serw, polecam ?

Po co tam wchodzić jak graczy coraz mniej. 

I to tłumaczenie Paradzbana, że reklamy nie ma bo GF banuje. 

A filmiki Nayl wrzuca non stop z Nerwii i się da. Ale Dzban jak to dzban, pusty jak zwykle. 

Jak już nawet o topkę się nikt nie bije to znaczy, że jest degrengolada i metr mułu na tym serwie a nie klimat dawnego harda. 

Mówiłem, że tak będzie. 

Ba nawet koleżka dzbana Pieserga poszedł na feniksa to już jest śmieszek na sali na maxa. 

Opublikowano
5 godzin temu, GismoTDI napisał:

Po co tam wchodzić jak graczy coraz mniej. 

I to tłumaczenie Paradzbana, że reklamy nie ma bo GF banuje. 

A filmiki Nayl wrzuca non stop z Nerwii i się da. Ale Dzban jak to dzban, pusty jak zwykle. 

Jak już nawet o topkę się nikt nie bije to znaczy, że jest degrengolada i metr mułu na tym serwie a nie klimat dawnego harda. 

Mówiłem, że tak będzie. 

Ba nawet koleżka dzbana Pieserga poszedł na feniksa to już jest śmieszek na sali na maxa. 

Poszedł tam bo każdy jego pomysł to dla "Feniksa" złoty środek ?

żenada1 — kopia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...