Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tamidia.pl [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, SiureK™ napisał:

Poszedł tam bo każdy jego pomysł to dla "Feniksa" złoty środek ?

ej szanuj ich koleżko bo gdyby nie oni to dział zapowiedzi na tym trupie stałby pusty 

to jak paradise maybe go fuzja s1 s2 s3 s4 i go s5?????? :))))))))))

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak się składa, że Perserga nie ma nic do powiedzenia. I nie będzie miał. To informacja dla tych wróżbitów tutaj.

Opublikowano
38 minut temu, Miun napisał:

Tak się składa, że Perserga nie ma nic do powiedzenia. I nie będzie miał. To informacja dla tych wróżbitów tutaj.

To ciekawe, skoro Hayso cały czas tylko z nim siedzi na kanale i ciągle tylko mówi jaki to on jest zapracowany ?

Poza tym jako zwykły gm pewnie mało masz tam do powiedzenia tak samo jak ten drugi, który jako jedyny przejawiał fragmenty inteligencji więc jego zdanie było olewane ?

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Napewno mam tam więcej do powiedzenia niż Ty. Co do Hayso nie siedzi z Perserga na ts, zresztą skąd to możesz wiedzieć jak cie tam ani razu nie było. A to kim ja jestem to nie tobie to oceniac.

Opublikowano
57 minut temu, Miun napisał:

Napewno mam tam więcej do powiedzenia niż Ty. Co do Hayso nie siedzi z Perserga na ts, zresztą skąd to możesz wiedzieć jak cie tam ani razu nie było. A to kim ja jestem to nie tobie to oceniac.

Niestety ale nie masz racji bo byłem tam i za każdym razem kiedy tam byłem to Hayso siedział na kanale z Persergą, także w obu punktach sie mylisz.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
2 minuty temu, SiureK™ napisał:

Niestety ale nie masz racji bo byłem tam i za każdym razem kiedy tam byłem to Hayso siedział na kanale z Persergą, także w obu punktach sie mylisz.

Ale hayso na ts nie ma od 3-4 dnich, więc co ty w ogóle gadasz xd

image.png

Opublikowano

Czyli standardowo robi to co z Tamidią? Czyli wykończył ten serwer i poszedł na inny. XD 

Administracja feniksa się nie przyzna ale z tego co wiem to Pieserga dostał tam troszkę SMków, więc za darmo raczej nie ma. 

Poza tym każdy wie, że połowa itemów ww pana była kręcona przez Paradzbana. O hełmie piesergi z s1 już dawno ucichło a każdy wie ze 2 czy tam 3 na orki wchodzi tylko dodatniem. 

Robta tak dalej to Feniksa też ugotuje. xD 

Opublikowano
41 minut temu, SiureK™ napisał:

Perserga jedynie co mógł to płakać, przecież mieliśmy z niego pompe, że nie może berana ubić ? Więc nie mów mi, że on cokolwiek tam robi bo to smiech na sali. Dodatkowo też obniżyliśmy mu lvl postaci bo nam pewniej rzeczy nie zgłosił. Dodatkowo sam tego dopilnowałem. Podsumując wole skoczyć z mostu  niż to żeby pers cokolwiek tam robił. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Miun napisał:

Perserga jedynie co mógł to płakać, przecież mieliśmy z niego pompe, że nie może berana ubić ? Więc nie mów mi, że on cokolwiek tam robi bo to smiech na sali. Dodatkowo też obniżyliśmy mu lvl postaci bo nam pewniej rzeczy nie zgłosił. Dodatkowo sam tego dopilnowałem. Podsumując wole skoczyć z mostu  niż to żeby pers cokolwiek tam robił. 

Byleś nie skakał do Wisły bo wiadomo co teraz tam pływa. 

Opublikowano
5 godzin temu, ILui napisał:

Ale hayso na ts nie ma od 3-4 dnich, więc co ty w ogóle gadasz xd

Połącz kropki sprzed kilku dni, to może ogarniesz "o czym ja w ogóle gadam"

żenada1 — kopia.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można śmiało zamknąć bo pan Paradzban zamyka powoli swoje serwery, S1/S3 już nie ma, konta pokasowane, nawet tych coś chcieli grać single player na serwerze. 

Opublikowano
19 godzin temu, GismoTDI napisał:

Panowie z MPC myślałem że s**nie serwerami jest zabronione. 

https://belugia.pl/

https://forum.belugia.pl/topic/18-oficjalna-prezentacja-belugiapl/

nowy projekt jak SE jeszcze nie upadł? 

To by były jaja - zwierzaki z IS które się kupowało na 3 miechy w Tamidii nie zostałyby wyeksploatowane przed zamknięciem.  Pożyjemy zobaczymy. Miejmy nadzieje że to tylko inny projekt nie mający nic wspólnego z Tamidia, bo wtedy administracja byłaby dla mnie niewiarygodna i już nigdy bym nie zagrał na ich projekcie.

Pozdr. (Maruder aka Tamidia)

Opublikowano
17 godzin temu, Thor77 napisał:

To by były jaja - zwierzaki z IS które się kupowało na 3 miechy w Tamidii nie zostałyby wyeksploatowane przed zamknięciem.  Pożyjemy zobaczymy. Miejmy nadzieje że to tylko inny projekt nie mający nic wspólnego z Tamidia, bo wtedy administracja byłaby dla mnie niewiarygodna i już nigdy bym nie zagrał na ich projekcie.

Pozdr. (Maruder aka Tamidia)

Serio myslisz ze paradise będzie rozwijał Dalej Tamidie? To zmiana nazwy serwera, specjalnie bo Tamidia się wypaliła a raczej Paradzban ją ugotował.  Kretyn myśli że na Belugie czy inne padło ludzie pójdą i będzie 2 Nerwia. Paradise to ty jesteś problemem twoich serwerów. Nic nie zrobisz zap...laj na budowę 

Opublikowano
14 godzin temu, karwasz7 napisał:

Zajrzałem na serwer. Pustki. Kilkanaście osób na krzyż na głównym kanale na kole w m1. Nie polecam, strata czasu.

spokojnie już niedługo Belugia s1, s2, s3, s3 rework i belugia SE ;))))))

Opublikowano
Dnia 29.09.2019 o 12:14, ReIz napisał:

spokojnie już niedługo Belugia s1, s2, s3, s3 rework i belugia SE ;))))))

Zobaczymy dzisiaj fuzja z serwerem 1.  Fakt że coraz mniej tobołków w m1 Jinno.  Ale nie oszukujmy się  każdy kto zagląda na priv  to tylko z sentymentu że kiedyś grał na globalu. O globalu nie ma co języka strzępić bo to dno i kilo mułu (moja osobista ocena) Czy to był serwer wakacyjny - wszystkie znaki na niebie wskazują że takt ale zostawię końcową ocenę po tygodniu gry po fuzji. No ox konkursie wczoraj trochę osób było nawet jeśli podzielę przez 2 liczbę graczy.

Pozdr. z Tamidii Senior Maruder.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 30.09.2019 o 19:55, Thor77 napisał:

Czy to był serwer wakacyjny 

Taka mała aktualizacja. Stało się to co niestety część forumowiczów przypuszczała. Skończyły się wakacje  i wraz z nimi część graczy odeszła. Została nieliczna garstka. Co nie zmienia faktu jak ktoś chce sobie pograć na spokojnie to wszystko działa. Sklepików mało więc handel taki sobie. Zostali Ci co maja chęć pograć kolejną klasą postaci.  Tak szybko gracze osiągają maks lvl że się nudzą i później zniechęcają innych. 99 lvl to gracz osiągnął chyba w mniej niż 10 dni - pewnie z cewnikiem siedział ? -oczywiście żartuję. Nie rozumiem poza względami ekonomicznymi  w takiej samej postaci  otwierania kolejnych edycji skoro odpływ graczy w  przeciągu  dwóch miesięcy jest tak duży. Kończąc  takie małe podsumowanie ewenty w ten weekend odbywały się normalnie więc jak ktoś chce spokojnie pograć bez tłoku to znajdzie odprężenie (poza m1 w Jinno bo tam maks lvl z nudów walą se skili we wszystko co się rusza).

Pozdrawia z Tamidii Senior Maruder  ?

Opublikowano
1 minutę temu, Ivern napisał:

Tak jak Twój "Lirium international" który się wyjebał po tygodniu drogi Florianie xD

ty chyba pijany. 2 miechy stał i zarobił więcej niż ty przez całe życie lol (50k euro w 1 miech dokładnie.)

Opublikowano
3 minuty temu, Lirium napisał:

ty chyba pijany. 2 miechy stał i zarobił więcej niż ty przez całe życie lol (50k euro w 1 miech dokładnie.)

Płacz dalej że przypadkiem na serwer wleciały rzeczy które miały być przed aktualizacją xD

+/- 4kk SM

Wiarygodne info od Storm'ów xD 

A Ty jedyne co robiłeś to stałeś w m1 xD

Idź tam rób Tanticala S4, bo widocznie Nukey i Imagusiowy chuja zdołali osiągnąć prowadząc ten serwer xD

Opublikowano
2 minuty temu, Ivern napisał:

Płacz dalej że przypadkiem na serwer wleciały rzeczy które miały być przed aktualizacją xD

+/- 4kk SM

Wiarygodne info od Storm'ów xD 

A Ty jedyne co robiłeś to stałeś w m1 xD

Idź tam rób Tanticala S4, bo widocznie Nukey i Imagusiowy chuja zdołali osiągnąć prowadząc ten serwer xD

a chuj mnie to boli XD zarobiłem? zarobiłem .XD możesz jedynie wylewać swoje żale w temacie

uwazaj bo zara s2 lirium wiec bedziesz mial podwójne pieczenie

Opublikowano
1 minutę temu, Lirium napisał:

a chuj mnie to boli XD zarobiłem? zarobiłem .XD możesz jedynie wylewać swoje żale w temacie

uwazaj bo zara s2 lirium wiec bedziesz mial podwójne pieczenie

Mnie nic nie piecze drogi Florianie xD

Powodzenia, że 50k euro zarobiłeś, jak 3/4 GM tureckich itp, SM sprzedawało na lewo xDD

Jedyne co zarobiłeś, to 3 niewypał serwera w ciągu 3 miesięcy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...