Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gca- Rozmowy

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno pytanko....Po co ciągnąc dalej ten temat skoro Gordon nie dziala?Niepotrzebny spam.Jesli uważacie że mój post to też spam to go usuncie.

Opublikowano

no tak, może gordon nie działa ale ktoś jak

MacioSM

może chcieć zaproszenie na gordonsys, a spamem było by zakładanie nowego tematu

Opublikowano

Chciałem się zarejestrować na tym forum bo jak przeglądałem go to widziałem pare ciekawych tematów, z których chciałem skorzystać a jest to utrudnione przez brak konta.

Niedlugo wyjdzie nowa wersja gordona, którą można będzie sciągnąć i z niej korzystać szybciej jak ma się zalożone konto więc proszę o podanie "invitation cod".

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Jeśli tak sie krempujesz dać linka google prawda nie boli Kazdy wpisze sobie gordon 1.3.0 cracked i jest za darmo :)?? I jaka tu filozofia !?

Ja nie musialem nabijać Postów na Gordonsys.net mialem go za darmo dzisiaj z jakiejs tam stronki ^ ^ Widać Ludzie to zywioł Podzielą sie z tobą ^ ^

A ty tu tylko piszesz ^ ^ Pozdro

76561198375594763.png

Opublikowano

nie pisz posta pod postem, używaj opcji Edytuj.

Nie wiadomo, zapytaj gordona to się dowiesz.

Opublikowano

ludzie najlepiej żeby wyszedl nowy gordon albo z patchowali tego gordona to wtedy bedzie super to jest jedeny hack za free i z najleprzymi rzeczami jak TELEKILL lub GHOST MODE moje 2 funkcje ktorych używam najcześniej xD

Opublikowano

Jakoś to nie pomaga bo jakoś dużo lduzi daje tematy typu "Pomocy! Gordon mi nie działa!" OMG

bbc2hero.png

Opublikowano

A ja wam powiem tak, aby korzystać z jakiegokolwiek gordona nie trzeba mieć 50 postów na gordonsys, heh...

Co się lipisz ? ^^

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś wysłać zaproszenie na gordonsys? na emile- [email protected]

z góryd zięki dam plusa tylko napsizcie że wysłąliście

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

Jedno pytanie : Po co wam te zasrane zaproszenia? Mogę komuś wysłać ale powiedzcie po co :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...