Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gca- Rozmowy

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Klaus aka Black
Opublikowano

Jeżeli ktoś chce to mogę odstąpić moje konto na gordonie ( Bez bana i ma 50 postów)

Oczywiście aby go dostać trzeba przekazać symboliczna opłatę.

NIE PISAĆ MI TU ZBĘDNYCH POSTÓW ŻE ZAKAZ SPRZEDAŻY ! Ja nie sprzedaje !! ( ZNAM REGULAMIN :D )

JBC moje gg jest tutaj :

1234549

Opublikowano

jeśli ktoś chce invitation code to mogę odsąpic 4 do konca tygodnia,

wymagane,

nie założenie żadnego tematu o Gordonie,

minimum 200 postów (w tym 100 w dziale CA)

nie mieć ze mną na pieńku.

pisac na pw jeśli spełniasz wymagania. zaproszenia wysyłam do soboty do 22 gmt +2 gdyż muszę wybrać najlepszych kandydatów

Dziękuję, dobranoc

Opublikowano

Hmm... zrobię tak jak Lenart , tylko dodam do wymagań IQ +90 i znajomość j. pol minimalnie na poziomie gimnazjum.

lolheadz.png
Opublikowano

bo chodzi o to żeby nooby które tylko czekają na gotowce nie dostały go za darmo. więc myślę że to dobry sposób ;)

Opublikowano

Siema, mam problem, mam 50 postow itd wszystko zrobilem (stronka sie wlacza) ale gdy wlaczam CA, to klikam f12 i insert i nic .

Moze ktos pomoc?

Opublikowano

bo chodzi o to żeby nooby które tylko czekają na gotowce nie dostały go za darmo. więc myślę że to dobry sposób ;)

Lenart ta akcja ci nie wyjdzie gdyż widziałem na pewnej stronie zcrackowanego Gordona :) jak gościu mi da linka wrzuce tu do download...

Opublikowano

a co mnie to obchodzi, że ktoś crackuje gordona ... dobra teraz sobie pogra na hacku, a potem ? wyjdzie kolejny gordon i trzeba będzie mieć pewnie więcej postów, dojdą kolejne ograniczenia i osoby bez konta będą w czarnej dupie ;)

Opublikowano

Kurcze dostałem bana mając 36 postów. A wcale nie spamowałem tylko albo coś tam próbowałem pomóc albo dziekowałem za hacki i tym podobne

Opublikowano

przydatny temat caly czas biore odpowiedzi

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

ale ludzie..:D alez po wielu poszukiwaniach i wysilku jaki wlozylem ........(cos mi sie nalezy) moge wam powiedziec ze znalazlem gordona na ktorym nie potrzebne jest 50 postow zeby go uruchomic xD fajnie nie?.... mysle ze chcielibyscie go otrzymac a wiec pytanie czy chcecie go miec???

jest tylko jedna sprawa:

poniewaz na publiku wymaga on 50 postow wiec chceci bym wystawil go dla kazdego ??czy tez dla osob prywatnych(tzn. tylko na tym forum) ;p

wybór nalezy od was

Nie wiesz jak cos znalesc ?

Pomoge:

1.Otworz Przegladarke

2.Uzyj www.Google.pl

Czyz to bylo az takie trudne? oczywiscie ze nie....... Powodzenia

sprawdz moj user bar :D

ZAL: Lepjej nie wchodzi xD....

ostrzegalem

Opublikowano

człowieku chcesz to wystaw nie chcesz to nie. to jest Twoja indywidualna sprawa. nie wiem po co ten post, czy chciałeś się pochwalić czy narobić nam smaku.

Opublikowano

nie chodzi o to zeby narobic smaku albo.....sie pochwalic lol...chodz i to ze jak chcecie sie natrudzic i robic te posty to prosze bardzo a jak nie to powiedzcie i wystawie...po drugie

nie wiem jak sie robi tego scana jak mozesz pomoc(sorry off topic)

Nie wiesz jak cos znalesc ?

Pomoge:

1.Otworz Przegladarke

2.Uzyj www.Google.pl

Czyz to bylo az takie trudne? oczywiscie ze nie....... Powodzenia

sprawdz moj user bar :D

ZAL: Lepjej nie wchodzi xD....

ostrzegalem

Opublikowano

ok to robisz tak.

wchodzisz na tę stronkę :

http://www.virustotal.com/pl/

klikasz przeglądaj

wybierasz plik

klikasz wyślij plik

czekasz aż się załaduje i dajesz nam linka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...