Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gca- Rozmowy

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej jak ktoś mógłby mi podać passy to codziennie dawałbym mu plusy do końca działalności hacka :)

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja ci moge podac ale mam 12 postów i juz nie uzywam ;p dzialajace chcesz ? pisz na pw to ci podam

Opublikowano

up mozna 2 razy hmmm jak na 2 kompy przez router ;] wiem robilem tak z kumplem ;]

skoro łączycie się przez Router to zapewne macie to samo IP, inaczej dostał byś bana.

BlackTiger

ale co nową ?

Opublikowano

ale to że ktoś Ci wyśle gordona 1.3.0 to i tak nic nie da, bo musisz mieć konto na gordonsys.net z minimum 50 postami.

Opublikowano

jeśli macie jedno IP to tak ;) jeśli nie to peszek ;/

Opublikowano

Robią update servera , teraz będzie nowa wersja forum , i znowu będzie trzeba bić posty.

lolheadz.png
Opublikowano

Nie trzeba bic bo sprawdzałem :D.A teraz jaki pochrzaniony serwer error jak chce na loadera wbic.

Ok a tera moje pytanie.Mam już te 50postów i co mam nacisnąć jaki przycisk aby sie dało glitchować bo mam na 1 i nic...

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

Nie trzeba bic bo sprawdzałem :D.A teraz jaki pochrzaniony serwer error jak chce na loadera wbic.

Ok a tera moje pytanie.Mam już te 50postów i co mam nacisnąć jaki przycisk aby sie dało glitchować bo mam na 1 i nic...

X glitchujesz.

lolheadz.png
Opublikowano

Hmmm to dzieki masz plusa

@EDIT Wchodze caly czas na str gsys i pisze cos takiego: we will be back soon!. No cóżmożemy tylko czekać na loadera tez sie nieda wejsc.

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

eee chwalisz się czy żalisz ? co to że dostałeś bana ma wspólnego z GCA?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...