Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gca- Rozmowy

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy ma więc to zbędne pytanie. Jest jakiś problem na forum i admin musi go naprawić.

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm...Ok stronka gordon sys już działa więc możecie dalej maniaczyć i nabijać xp w ca :D. Dobrego grania bez banowania

Opublikowano

nie dubluj, na forum jest opcja "Edytuj"

tak sobie pomyślałem że afkbot + aimbot ustawiony na klate to niezły sposób na dobrego expa, i małą utratę k/d na noc ;)

może ktoś skorzysta z tej rady ;)

Opublikowano

Sma :D Dajcie Downloada po 1 po 2 jak mam rejestra na gordon sys stronie to mam konto loguje sie po tem wpisuje dane id i haslo i mi pisze ze zle zal ... ten hack zjebany hyba abo wirus albo cos wezcie dajcie downloada do gordona ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam taki problem gdy uruchamiam Loader na W XP 32 SPIII wyskakuje mi coś takiego po wyłączeniu się Loadera:

73821687.png

Co mam zrobić z tym ? xD

Ps. Dodam że na laptopie W7 64 działa bez zarzutów gdy otwieram jako admin

Opublikowano

Ej no wszystko działa nie wiem co u was ale u mnie działa bez zarzutu....

Opublikowano

a grales na nim juz ?? czy pierwszy raz go wlonczasz bo mam 1 opcje jak go wlonczales

Pierwszy raz go włączałem

Opublikowano

Im się już stronka rypie chyba jak widzę cały czas error itp.

Opublikowano

o żesz ale mam farta zarejestrowalem sie na gordonie zanim admina zablokowal logowanie

ale wtedy jeszcze po stara wersje ktora juz niedzialala przedwczoraj X_X

ma fuksa :D

jedyne co mnie denerwuje to czekanie 4 minut zeby zaakceptowac reguamin x_x

no a dzis pred chwila gralem z gosciem z gordonem najnowszym ...

ale wymiatal :D

kurde co trzeba wpisac w loaderze w id? bo ja moge tylko nuer jakis wpisac...

heh kurwa 7 postow na minute ... jakby tego nie ograniczyli to pewnie serwer crash by zaliczyl :D

Cheaty biore z MPC 4um

18706.pngoperauser.png

Gram w Runes of Magic

34034.jpg9045.gif

sy5sgh.png

Pomoglem?Daj + | ^_^ |

Opublikowano

musisz wpisac swoj numer użytkownika, wbijasz na swoj profil i powinieneś mieć mniej więcej coś takiego :

http://www.mpcforum.pl/user/1310-lenart/

w tym przypadku numerem użytkownika jest 1310

Opublikowano

boże... co za słownictwo niektórzy mają... ;p

jak to pszeciesz stronka nie działa
j jak to morzliwe rze stronka mi niedziala a nahaku sie normalnie loguje
ok dzieki morze mi niedziala bo mam bana za spamowanie
(z ortografii się pośmiać można)

wtedy stronka przez jakiś czas nie działała no ale poczekać już nie można... tylko forum i spam ;p (nie bierzcie tego do siebie

szczerze to nie interesuje mnie pisanie 50 postów (7 postów/h)

no ale jak tam lubicie

Opublikowano

Takie jest życie. Noobek będzie zawsze dążył do swojego, nawet jeżeli będzie musiał zlamić się niemiłosiernie.

50 postów to dla takiego "gracza" o wiele za dużo. Imho dobrze Gordon zrobił. Za spam będą leciały bany , więć żaden dzieciak hacka nie dostanie. Na to mogą liczyć tylko normalni gracze :]

lolheadz.png
Opublikowano

Takie jest życie. Noobek będzie zawsze dążył do swojego, nawet jeżeli będzie musiał zlamić się niemiłosiernie.

50 postów to dla takiego "gracza" o wiele za dużo. Imho dobrze Gordon zrobił. Za spam będą leciały bany , więć żaden dzieciak hacka nie dostanie. Na to mogą liczyć tylko normalni gracze :]

Wątpię że normalni gracze używają hacków. A to że trzeba wbić 50 postów to nam polakom nie pomaga (albo na pewno nie mnie) :[ jedyne co to słownik albo tłumacz Google ... ale to też może się nie przydać jak robią byki inni użytkownicy

Opublikowano

Pisząc normalny , miałem na myśli takiego , który skończył podstawówkę i ma IQ 90+. Co niestety nie jest rzeczą częstą.

lolheadz.png
Opublikowano

Ja nie mogę założyc konta ;/ na stronce żal. Ma ktoś może jakies konto z 1 postem czy coś na oddanie

mca.png
Opublikowano

Hmmm... A ja mam coś takiego wchodzę na loadera i pisze mi : Please uptade the newest version! No i szukałem szukałem i nie znalazłem. Możecie mi podać str do nowego loadera? Będzie +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...