Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gca- Rozmowy

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz sie da zalozyc konto

a ja bende gral uczciwe bo jak grasz z hackami szybko gra sie nudzi tak mialem z wr wbilem 3 lvl i juz mi sie znudzil ;p (na hackach )

Opublikowano

Teraz były massive bany , nie ma co grać na gordonie... na szczęście , wyszedł nowy VIP Hack GHBSyS i można ustawić aim fov - totalnie nie do wykrycia.

lolheadz.png
Opublikowano

Nie da rady.

Teraz GHBSyS mają nowego bypassa , chwała im. Gdyby projekt siadł po 4 dniach ludzie by ich zabili.... Poza tym , nexon EU aż tak częstych update nie robi. Jak wiadomo , są kilka miesięcy przed US , dlatego coderzy mogą zabezpieczać hacki na długi czas.

lolheadz.png
Opublikowano

Hmmm... A ja mam coś takiego wchodzę na loadera i pisze mi : Please uptade the newest version! No i szukałem szukałem i nie znalazłem. Możecie mi podać str do nowego loadera? Będzie +

Odpowie ktoś? Bo się już spam robi a nie odpowiedzi i pytania

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

Hmmm... A ja mam coś takiego wchodzę na loadera i pisze mi : Please uptade the newest version! No i szukałem szukałem i nie znalazłem. Możecie mi podać str do nowego loadera? Będzie +

Tu masz link do nowego loadera. Nie daje skana bo to stronka gordona...

http://forum.gordonsys.net/showthread.php?15975-Loader-for-all-new-hacks-by-gordonsys.net

Opublikowano

No dzięki macie plusy :D.

@EDIT

A tak z innej wajchy to gdzie jest ten hack na tej stronce ghbsys.net bo znalezc nie mogę

Baaaardzo przepraszam za spam.....

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

No dzięki macie plusy :D.

@EDIT

A tak z innej wajchy to gdzie jest ten hack na tej stronce ghbsys.net bo znalezc nie mogę

Baaaardzo przepraszam za spam.....

Musisz kupić VIP i pobrać Guid loadera z VIP Area.

@down

Dobra , panie "mistrzu" ... jakie masz KD ?

@edit

Fajnie , KD 0.66.

nie kozacz jak nie masz czym.

lolheadz.png
Opublikowano

grajcie bez hackow gra jest przyjemniejesza a tak to wam sie znudzi po 10 dniach gora

mnie dzsiaj wywali za uzywanie hackow bo wszystkich jechale ;p 9 do 5 a nie mialem hackow

ale jesli ktos chce uzywac hackow to niech nie gra tam gdzie ja ;p

nick mam mario431 jak widzicie ten nick nie grajcie ze mna bo jeszcze waz rozwale nie uzywajac hackow ;p

Opublikowano

skoro nie używasz hacków to po kiego tu jesteś ? nie baw się we mnie...

ja też mam ratio oklo 0.60 bo teraz każe siostrze włączać afk bota ;D i mi expi a ja mam wakacje ;P normalnie też mam ratio kolo 40-10 ;)

nocnywilk

to że ktoś nie odpisał to niestety tak już jest, zrobił się spam i nikt nie widział, albo nie chciało się nam szukać ;)

Opublikowano

skoro nie używasz hacków to po kiego tu jesteś ? nie baw się we mnie...

ja też mam ratio oklo 0.60 bo teraz każe siostrze włączać afk bota ;D i mi expi a ja mam wakacje ;P normalnie też mam ratio kolo 40-10 ;)

nocnywilk

to że ktoś nie odpisał to niestety tak już jest, zrobił się spam i nikt nie widział, albo nie chciało się nam szukać ;)

tu sa rozmowy nie tylko o hackach wiec domysl sie po co jestem

Bywalec
Opublikowano

i co dalej nic? Nikt nie ma linka do downloadu?? Bo to niby ukatywnia się samo na loaderze jak sie ma 50 postów niby nie?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Witam ja mam taki problem jak włączam gordona to po 1 sekundzie się wyłącza -.- co zrobic????? Dam + za pomoc

Serwer: Monastyr

Lvl: 49

Królestwo: chunjo

Nick: Leclerc

Postać: Wojownik Mental

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

Daj + ;]

Opublikowano

Witam koledzy. Mam problem z rejestracja na gordonsys.net wymagany jest invitation code bez tego rejestracja jest niemożliwa. Proszę więc osoby posiadające konto na tamtym forum o zaproszenie mnie bądź podanie tego kodu. Z tego co wiem wymagany jest meil więc podaje: [email protected]. Dzięki z góry.

Opublikowano

@Uzu

linka do czego ?

@kwas1

zainstaluj .Net Framework 4.0 - znajdziesz go na stronie microsoftu

@mario431

hmm to po co piszesz że nie warto hackowac etc. jesteś na forum o hackach to lepiej tak nie mów, bo sporo osób dostaje za takie gadanie warna/bana (zobacz w zbanowanych)

Opublikowano

nie wiem czy ktoś da Ci tak sobie ten kod, jeśli jest jednorazowego użycia to ja bym zrobił sobie drugie konto, na wszelki wypadek

zresztą minęło dopiero 30 minut. poczekaj do jutra, może ktoś Ci da kod

Opublikowano

Witam Mam problem z rejestracja na gordonsys.net wymagany jest invitation code bez tego rejestracja jest niemożliwa. Proszę więc osoby posiadające konto na tamtym forum o zaproszenie mnie bądź podanie tego kodu. Z tego co wiem wymagany jest e-mail więc podaje [email protected] . Dzięki z góry.

JESLI POMOGŁEM

DAJCIE MI MINUSIKA-

Omega1111.png

Opublikowano

witam ;) czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie chce mi się uruchomić gordon? mam windows vista i uruchamiam przez administratora, potem wszystko tak jak wcześniej robiłem i zawsze mi się uruchamiał... Dzisiaj włączył mi się hack ale już menu hacka w CA się nie pojawiło... Proszę o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...