Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gca- Rozmowy

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z okazji tego że powstała kupa naprawdę zbędnych tematów na temat nowego Gordona, zrobiłem ten temat, tutaj piszecie problemy z tym hackiem i takie tam inne gówna, jednym słowem wszystko ma być tutaj. tematy, posty i inne rozmowy na temat GCA poza tym tematem będą karane.

Dziękuję Lenart

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Mounthains
Opublikowano

Potwierdzam. Każdy inny topic założony będzie karany warnem.

Opublikowano

tak, pomogę

Sorry, registration has been disabled by the administrator.

Administrator zablokował możliwość rejestracji, gdyż ludzi robili spam na forum, żeby nabić te 50 postów

a to że super pomysł to ja wiem, bo jakoś trzeba ogarnąć dział, oraz doprowadzić niektórych do porządku a to jedyne co mogę zrobić

Opublikowano

może Administracja uznaje je za spam, albo piszesz w działach w których nie nalicza postów

Opublikowano

no tak, na prawdę lepiej, wbijasz na serwa i grać nie możesz

Opublikowano

tak, pomogę

Administrator zablokował możliwość rejestracji, gdyż ludzi robili spam na forum, żeby nabić te 50 postów

a to że super pomysł to ja wiem, bo jakoś trzeba ogarnąć dział, oraz doprowadzić niektórych do porządku a to jedyne co mogę zrobić

Patiu78 czytaj czasem co piszą ludzie

Opublikowano

mam kłopot odpalam gordona włączam combata wszystko ok luguje się wchodzę na chanel wchodzę na rooma daje start wchodzę do gry a tu jeb wyłącza się

Opublikowano

istnieje do tej gierki ambibot czyli samo na mierzane na glowe ze tylko hedy wali ale tylko ten jeda opcja

jak tak to powiedzcie czy jest na forum mpc

Opublikowano

tak, jest w tym hacku

normalnie go za darmo nie dostaniesz

Opublikowano

Haha , wygląda na to że wykryli Ciebie i kolege jak używacie 1 konta.

Czyli spsób obalony , 2 razy teko samego konta nie można użyć.

lolheadz.png
Opublikowano

up mozna 2 razy hmmm jak na 2 kompy przez router ;] wiem robilem tak z kumplem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...