Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GGCodes.com - oficjalny partner forum! KONKURS!

GGCodes.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wk2LXw7.png

Witajcie!

Miło nam zakomunikować, że dzięki ustaleniom rozpoczynamy oficjalną współpracę z MPCforum.pl

GGCodes.com to sklep internetowy oferujący dostęp do najwyższej jakości kluczy do gier oraz innych cyfrowych doładowań. Dzięki współpracy z oficjalnymi dystrybutorami gwarantujemy 100% satysfakcję oraz klucze ze sprawdzonych, legalnych źródeł.

Na przełamanie pierwszych lodów chcielibyśmy zaproponować Wam mały konkurs z okazji nawiązania współpracy.

Konkurs wygląda następująco:

Co trzeba zrobić, żeby wygrać?

Zadanie jest banalnie proste. Napisz na co wydasz nagrodę, a my wybierzemy 3 najbardziej kreatywne zgłoszenia. Minimalna długość tekstu to 250 znaków. 

Co można wygrać?

Do wygrania są kody na Paysafecard w wysokości 100, 50 oraz 30 PLN!

Nagradzamy 3 najlepsze zgłoszenia (1. miejsce 100 PLN, 2. miejsce 50 PLN, 3. miejsce 30 PLN)

Jak wziąć udział?

Swoje zgłoszenia wysyłajcie na nasze konto w wiadomości prywatnej.

Do kiedy trwa konkurs?

Konkurs trwa od momentu ogłoszenia do 11 lutego 2019 roku, do godziny 19:00

Kiedy ogłosimy zwycięzców?

Tego samego dnia po godzinie 21:00

Powodzenia i zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu!

Sklep GGCodes.com

• Makin zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Mam nadzieję, że teraz pojawi się więcej ciekawych konkursów i innych inicjatyw wartych uwagi, ale nie będziemy zdradzać szczegółów :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Yaesthy napisał:

Gites, ile prowizji bierzecie? :v

Zapraszam na stronę do zapoznania się z ofertą :) Ceny mamy konkurencyjne, a baza produktów jest regularnie powiększana o znane oraz nowe tytuły :)

Opublikowano

Fajnie, że forum podejmuje współpracę z zewnętrznymi firmami, które pomogą trochę je rozruszać oferując swoją ofertę. Z tego co widzę sklep ma dobre opinie w internecie i ceny na poziomie innych tego typu sklepów internetowych. Sukces zależy teraz tylko od podejścia do klientów i odpowiedniej promocji serwisu, powodzenia ?? 

Opublikowano
1 minutę temu, Yaboku napisał:

Znaków czy słów?

Anyway, powodzenia we współpracy.

Znaków :) Wkradła się delikatna literówka, już poprawiona, dzięki za czujność :)

Opublikowano

Chętnie wezmę udział. A ze strony kilka ofert można wyhaczyć np 7 days ma fajną cenę.

Opublikowano
3 godziny temu, Issia napisał:

Fajna inicjatywa. Gdybym była choć trochę kreatywna, to może i bym wzięła udział. :54_hushed: Powodzonka!

Też bym wziął, ale wszystko co wygram to przepierdzielę na LoLa, więc gdzie tu kreatywność. :upside_down:

Opublikowano

Bym to wydał na mój rozwój w pisaniu pluginów/skryptów w minecraft

Opublikowano

Powodzenia, mam nadzieję, że będzie więcej konkursów tego typu.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Powodzenia, miło że wszystko idzie w dobrą stronę ;).

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• Makin zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...