Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Co kupić?

lukaszowy98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Zbliżają się jakieś sale na steam możliwe, że 1.11 / 11.11 / 26.11 (black friday) i raczej któregoś z tych dni będą przeceny na większość tytułów. 

Co polecacie kupić? Zakupy za 300-400zł tyle, że liczę na -50/75 więc może być dużo propozycji :). 

[Nie polecac tych tytułów ponieważ mam: Rocket Liga, Rust, Hurtword, Cs:go, Cs:1.6, GtaV, Ets, Dirt, TDW, stronghold, farming simulator, pubg. Jak cos sie zmieni lub przypomni edytuję :P]

Opublikowano
Dnia 19.10.2018 o 08:36, lukaszowy98 napisał:

Siemka. Zbliżają się jakieś sale na steam możliwe, że 1.11 / 11.11 / 26.11 (black friday) i raczej któregoś z tych dni będą przeceny na większość tytułów. 

Co polecacie kupić? Zakupy za 300-400zł tyle, że liczę na -50/75 więc może być dużo propozycji :). 

[Nie polecac tych tytułów ponieważ mam: Rocket Liga, Rust, Hurtword, Cs:go, Cs:1.6, GtaV, Ets, Dirt, TDW, stronghold, farming simulator, pubg. Jak cos sie zmieni lub przypomni edytuję :P]

Szczerze, to dla mnie to o co prosisz nie ma sensu. Ale jeśli, bardzo chcesz żeby ktoś Ci podpowiedział w wyborze gry, to podaj chociaż gatunek. Produkt, który chcesz zakupić powinien być twoją świadomą decyzją. 

1.gif

Opublikowano
11 godzin temu, Blaidd. napisał:

Szczerze, to dla mnie to o co prosisz nie ma sensu. Ale jeśli, bardzo chcesz żeby ktoś Ci podpowiedział w wyborze gry, to podaj chociaż gatunek. Produkt, który chcesz zakupić powinien być twoją świadomą decyzją. 

Jeśli ktoś interesuje się grami to wywnioskuje mój styl z podanych tytułów ;}

Opublikowano
5 godzin temu, lukaszowy98 napisał:

Jeśli ktoś interesuje się grami to wywnioskuje mój styl z podanych tytułów ;}

Cs - gra fps, Rocket League - gra sportowa, ETS - gra symulacyjna, Rust - gra survival, Stronghold - gra strategiczna, GTA V - gra akcji, Dirt - gra wyścigowa. Interesuje się grami i nie widzę tutaj części wspólnej.

1.gif

Opublikowano

Od siebie polecę Slime Rancher i Farm Together. W pierwszą z tych gier przegrałam ~70 godzin żeby ukończyć w 100%, jest naprawdę wciągająca i na Steamie jest jej darmowe demo - możesz zagrać godzinę i sprawdzić, czy Ci się spodoba, aczkolwiek najlepsza część gry jest wtedy, kiedy podstawowe rzeczy masz już rozbudowane. :) W drugi z tytułów jeszcze nie grałam aż tyle, ale też myślę że jest godny uwagi - zwłaszcza, że jest stosunkowo nowy i pewnie będzie jeszcze rozwijany. Poza tym fajnymi tytułami są Planet Alpha i Moonlighter, ale na podstawie podanych przez Ciebie tytułów nie mogę wnioskować, czy mogłyby Cię zainteresować.

Opublikowano

Don't Starve Together jeśli masz z kim grać lub zwykły Don't Starve. Bardzo dobra gra typu survival z dużym zapleczem warsztatu Steam. Jeśli lubisz gry z przetrwaniem z odrobiną humoru, trochę przerysowane ale świetne w swojej budowie to ten tytuł powinien Cię zaciekawić :ninja:

Opublikowano

The Witcher 3: Wild Hunt jedna z najlepszych gier rpg jakie kiedykolwiek wyszły. 

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Dying Light, Tomb Rider (2013+), Life is Strange, trylogia Wiedźmińska, Dead Cells, The Forest, World War 3, TES V Skyrim 
Moim zdaniem tymi grami warto się zainteresować. Każdy tytuł ma w sobie coś specjalnego i na pewno zapadnie w pamięci. 

185241494535326637230.png

Opublikowano
Dnia 25.10.2018 o 05:48, Kaori. napisał:

The Witcher 3: Wild Hunt jedna z najlepszych gier rpg jakie kiedykolwiek wyszły. 

Poprzednie części też polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...