Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, kodowanie12 napisał:

Nie polecam tego serwera.

Administracja nieogarnięta., zbanowali 2 konta z doładowaniem za 200 zł o 4 w nocy za wh... 

1- WH nie było uzyte nigdy na kontach

2- o 4 w nocy byłem w pracy...

3- Perm na TS serwerowym.

Ban niby za Wh o 4 w nocy a konto ostatni raz było zalogowane o 1 z groszem...

Tak wgl do jakiej firmy należy ten serwer?

temat juz znany bo nie tylko ja mam taki problem na forum tak smao kilku innych graczy ma ban za nic ... xD

Pozdrawiam i Życze powodzenia innym graczom.

Długo nie postoi serwer.

NIGDY WIECEJ NIE WBIJEMY NA TWÓJ SERWER.!!!!

Sam siebie pogrążasz.

Miales ZMODYFIKOWANEGO KLIENTA GRY xDD

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
12 godzin temu, kodowanie12 napisał:

Administracja nieogarnięta., zbanowali 2 konta z doładowaniem za 200 zł o 4 w nocy za wh... 

temat juz znany bo nie tylko ja mam taki problem na forum tak smao kilku innych graczy ma ban za nic ... xD

Długo nie postoi serwer.

Sam siebie pogrążasz.

Ziomek jaki nick miałeś?

Opublikowano

Przecież to co się tutaj dzieje to dno... Chciałem wbić, ale jak widać nie warto - bo to jakaś komedia z dramatem.

Nie grałem na S1, tak samo nie zagram na s2, a w szczególności po tym co się tutaj dzieje.

Pozdrawiam NIE gorąco i owocnej rozgrywki . 

Opublikowano
Dnia 29.08.2018 o 21:24, kodowanie12 napisał:

Długo nie postoi serwer.

Sam siebie pogrążasz.

Sam jesteś nieogarnięty! 

Mówisz że nie miałeś WH ??? 

Chcesz robić antyreklamę? To ci się nie udało! 

Nie pozdrawiam 

[SGM]Arcan

Opublikowano

Kiedy wkoncu przejdziesz mutacje, nauczysz sie j. Polskiego (nie znasz podstaw chlopcze), kiedy zalozysz firme ("tamidia" zgloszona do odp. osob, takze czekaj na pismo, ktore przyjdzie do twoich opiekunow prawnych, amebo)

@ParadiseMC

Opublikowano
Dnia 10.08.2018 o 11:04, Strik3r. napisał:

Odkryj ukrytą treść

Taki technik a nawet NNO nie umie naprawić xD

Taki gracz, który nie wie że w metinie oryginalnie jest 10% na omdlenie?

7 godzin temu, VIBROMAX napisał:

Kiedy wkoncu przejdziesz mutacje, nauczysz sie j. Polskiego (nie znasz podstaw chlopcze), kiedy zalozysz firme ("tamidia" zgloszona do odp. osob, takze czekaj na pismo, ktore przyjdzie do twoich opiekunow prawnych, amebo)

@ParadiseMC

Pismo xdd weź ty się chociaż poszanuj i utkaj łeb

I z góry zaznaczam, nikogo nie bronię tutaj nie interesuje mnie wasza spina ale piszecie takie kurwa kocopoły, że jesteście bardziej śmieszni niż to co hejtujecie.

Pondro

Opublikowano
13 godzin temu, BezProcentów napisał:

Taki gracz, który nie wie że w metinie oryginalnie jest 10% na omdlenie?

Pismo xdd weź ty się chociaż poszanuj i utkaj łeb

I z góry zaznaczam, nikogo nie bronię tutaj nie interesuje mnie wasza spina ale piszecie takie kurwa kocopoły, że jesteście bardziej śmieszni niż to co hejtujecie.

Pondro

@BezProcentów Jak tam twoj serwerem, padl po tygodniu ? Widac jak nikogo nie bronisz, jedynie lizesz dupe gowniarzowi bez mutacji (czyt. paradise)

Ile online ?

Opublikowano
1 godzinę temu, VIBROMAX napisał:

@BezProcentów Jak tam twoj serwerem, padl po tygodniu ? Widac jak nikogo nie bronisz, jedynie lizesz dupe gowniarzowi bez mutacji (czyt. paradise)

Ile online ?

Twoje prowokacje są takie słabe jak próba wkur*ienie xPersergi przez graczy aby bana dostał.

To co podałem dowody i co nagle morda zamknięta że ban za free? 

Widać że jesteś typową pizdą co dużo  szczeka a mało robi 

Opublikowano
1 godzinę temu, VIBROMAX napisał:

Ile online ?

Chuj cie to boli pajacu, pismo mi wyślesz? :gaaay:Tylko tyle potrafisz napisać, bo żadnego pisma nikomu nie zafundujesz. Chuja się znasz, chuja wiesz i gówno dajesz.

Opublikowano
Dnia 1.09.2018 o 12:08, BezProcentów napisał:

Chuj cie to boli pajacu, pismo mi wyślesz? :gaaay:Tylko tyle potrafisz napisać, bo żadnego pisma nikomu nie zafundujesz. Chuja się znasz, chuja wiesz i gówno dajesz.

Tak, mnie boli chuj, a ciebie pizda syneczku, jestes pewien ze zadnego pisma ci nie zafunduje ? Lamanie praw autorskich tworcow, nielegalny zarobek, team exemir'a mowil co innego, gdy przyszlo wezwanie ;)

Jestes gownem, nie potrafisz normalnie, legalnie zarobic, takie osoby jak ty powinny dawno siedziec, jak to mialo miejsce w pewnych krajach ;)

Opublikowano

Nie polceam zakłądać konta na tym serwerze, administracja ma każdego w dupie. Paradise nigdy nie uzyskasz szacunku za Twoje chamskie, oraz odpychające zachowanie ;)
Szanuj innych a będą szanowali Ciebie ;)

Opublikowano

A co wy hurtem ten szajs robicie ?? Już widziałem wysyp "new"... new.Cortium, new.Tamidia, new.Diamond.... 1000 serwerów ten pajac na raz stawia znowu ?? Jeden Cortium nie wypał , reszta Cortiumów jeszcze większe niewypały... teraz nowa fala gówna i spamu na FB pod tytułem "new.Szajs bo na zeszyty brakło" ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Dusher napisał:

A co wy hurtem ten szajs robicie ?? Już widziałem wysyp "new"... new.Cortium, new.Tamidia, new.Diamond.... 1000 serwerów ten pajac na raz stawia znowu ?? Jeden Cortium nie wypał , reszta Cortiumów jeszcze większe niewypały... teraz nowa fala gówna i spamu na FB pod tytułem "new.Szajs bo na zeszyty brakło" ?? 

d193477e4dec9c4ee4569b0f9934

Jak długo istnieje s2?

Opublikowano
20 godzin temu, Every. napisał:

d193477e4dec9c4ee4569b0f9934

Jak długo istnieje s2?

Ten obrazek sobie wydrukuj smarku i powieś zamiast lustra - bo gówno za gównem sie stawia jak ten delikwent serwery metina. Co chwila coś innego - a to że coś stoi - nie znaczy ze jest dobre i kazdy doskonale o tym wie. Nie trzeba nic wiele pisac - s2, s500 - jeden szajs byle z dzieci kase zedrzeć. 

Zresztą już cieknie z tyłka... wysypuje się "biznes plan idioty". :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

No niestety serwer jest totalnym dnem, nie wartym uwagi :)

Zero szacunku i kultury administracji względem graczy, nawet nie warto zakładać tam konta :) Nie rozumiem co w tych czasach twórcy mają w głowach.. Chęć zarobienia na dzieciakach czy zrobienie porządnego serwera, na którym będzie grało się przyjemnie :)

Opublikowano
Dnia 3.09.2018 o 14:16, Flourine napisał:

ale co Cie boli typie? Jeżeli byłby nielegalny to nie byłby opodatkowany.

Aha, to lamanie praw autorskich jest legalne ? Idz do urzedu, powiedz ze zarabiasz na lamaniu praw autorskich, poczekaj chwilke na reakcje (nie zapomnij powiedziec w podstawowce, ze cie nie bedzie przez x lat)

P.S. Jak tam nadira zlodzieju ?

Opublikowano

@Ref!

Proszę moderatora o ogarnięcie tych komentarzy tutaj bo nie zerkałem na prezkę dość długi czas i widzę zrobili sobie tutaj czat. Co poradzisz... polska tak słabo wychowana :< czasami żałuje że nie urodziłem się w Kolumbii albo Stanach :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Własnie tez dostałem bana za humorki administracji.

Ale z ciekawości zapytam ile ludzi gra>?  bo spoko się grało na wcześniejszej edycji, pomijając ten incydent.

@ParadiseMC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...