Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osoby które piszą że nie warty uwagi pewnie dostały bana za WH i teraz mają spinę do końca życia, Polecam wejść samemu i sprawdzić czy serwer odpowiada jak słuchać buraczanych tekstów że coś nie jest warte uwagi, nie spróbujesz to się nie dowiesz, prosta piłka.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej. 

Obecnie po nowym starcie i nawet mi sie podoba, co prawda nie gralem na S1, i niewiem co sie tam stalo, ale strasznie duzo zlych opini leci na Tamidie. Na S2 gra mi sie bardzo dobrze i nie ma zadnych problemow.

Tak czy inaczej Polecam kazdemu.

nAPzfi8.png

Opublikowano

Gra się przyjemnie ale zdania o Adminie są podzielone przez co serwer traci no i brak takich rzeczy jak moby na pieski, Sklepy offline chociaż te 5h no boże to nie 2k9 lelzl

Opublikowano
Dnia 26.09.2018 o 21:18, KozakCryy napisał:

Gra się przyjemnie ale zdania o Adminie są podzielone przez co serwer traci no i brak takich rzeczy jak moby na pieski, Sklepy offline chociaż te 5h no boże to nie 2k9 lelzl

Serwer i tak ma dość sporo, jako to czym jest, a jest odwzorowaniem PL'a z 2012-2014r a Global do czasu dzisiejszego nie ma sklepów offline. ;d Myślę że prędzej czy później wszystkie serwery które sklepy offline mają walnął w kalendarz, nie bez powodu gameforge ich nie dodaje ;d

Opublikowano

Nie polecam bardzo serwera, z powodu administracji, którzy kolejny raz okradają graczy tworząc kolejny to serwer z rzędu.

Serwer totalne dno, bo i tak zamkną go i postawią kolejny pod inną nazwą.

Heniek.

Opublikowano
3 minuty temu, Flourine napisał:

XD... S1 stoi grubo rok. 

Poprawna forma "... administratorów, którzy..."  mordo.

Peace

Na s1 i na s2 jest po 100 online.

To kwestia czasu kiedy zawiniecie się z tym i otworzycie coś nowego, tylko po to by znów oszukać graczy.

Heniek.

Opublikowano
Dnia 9/29/2018 o 16:47, Flourine napisał:

Czym oszukać? 

P.S. wbiłem dziś z ciekawości na s2 i online jest 600,a nie 100 tak jak stwierdziłeś.

Mogę wiedzieć jak sprawdziłeś ile jest osób online :)? Byłbym wdzięczny za odpowiedź :). BO z tego co widze, nie maja nigdzie licznika.

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano
3 minuty temu, Flourine napisał:

Dla graczy liczba online nie jest widoczna nigdzie.

Jesteś z zespołu administracji serwera :P ?

Ale ogólnie to dobrze wiedzieć o ilości osób online :). Dzięki :)

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano
Dnia 20.09.2018 o 23:34, ParadiseMC napisał:

Osoby które piszą że nie warty uwagi pewnie dostały bana za WH i teraz mają spinę do końca życia, Polecam wejść samemu i sprawdzić czy serwer odpowiada jak słuchać buraczanych tekstów że coś nie jest warte uwagi, nie spróbujesz to się nie dowiesz, prosta piłka.

Pozdrawiam.

A ja nie dostałem bana i też napiszę, że ten serwer to syf, który w dodatku został wysrany z dupy przez małpę ze wścieklizną. Idźcie zagrać sobie na Vesterisie, przynajmniej technik coś umie, jest pomocny, administracja "aktywna".

Opublikowano

A ty z komentarza up to życia nie masz? że musisz hejta napisać bez faktów? To co u nas administracja nie jest aktywna? xD jakieś dowody? A może dowody też że ja nie umię? nic innego jak ferment i oszczerstwa bez dowodów. takich fermenciarzy co gadają bez potwierdzenia czegoś to powinno się zamykać bo jak wybory prezydenckie przyjdą to za 10 pln wybiorą tego gorszego który tylko doprowadzi naród do zguby jak tego lepszego dzięki któremu za jak wejdzie do urzędu to będzie się lepiej żyło.

Opublikowano
17 godzin temu, ParadiseMC napisał:

A ty z komentarza up to życia nie masz? że musisz hejta napisać bez faktów? To co u nas administracja nie jest aktywna? xD jakieś dowody? A może dowody też że ja nie umię? nic innego jak ferment i oszczerstwa bez dowodów. takich fermenciarzy co gadają bez potwierdzenia czegoś to powinno się zamykać bo jak wybory prezydenckie przyjdą to za 10 pln wybiorą tego gorszego który tylko doprowadzi naród do zguby jak tego lepszego dzięki któremu za jak wejdzie do urzędu to będzie się lepiej żyło.

Wiesz co Ty to się lepiej nie ośmieszaj bo ty wybierzesz tego samego prezydenta tyle że z powodu niskiego IQ. 

Dowody Serio?>

Mi to się wydaje że sam je dajesz stawiając serwer na którym ch*** zrobiłeś sam oto dowody na to że "SAM " To nie zrobisz nic, co będzie miało jakiś wpływ na serwer pondro ;].

Opublikowano

A skąd znasz moje umiejętności XD? jakoś nie widzę żeby ktoś przez całe moje życie siedział mi za głowa i patrzył co robię na komputerze, no chyba że masz wybujałe ego i zaraz powiesz mi tutaj że jesteś super manem który widzi wszystko.

Wez już się nie ośmieszaj bo bez dowodów to nawet na policji nic nie zrobisz., jesteś zwykłym hejtem co piana z pyska leci jak nie wciśniesz klawisza na klawiaturze pod czyimś postem na forum.

Opublikowano
7 godzin temu, ParadiseMC napisał:

A skąd znasz moje umiejętności XD? jakoś nie widzę żeby ktoś przez całe moje życie siedział mi za głowa i patrzył co robię na komputerze, no chyba że masz wybujałe ego i zaraz powiesz mi tutaj że jesteś super manem który widzi wszystko.

Wez już się nie ośmieszaj bo bez dowodów to nawet na policji nic nie zrobisz., jesteś zwykłym hejtem co piana z pyska leci jak nie wciśniesz klawisza na klawiaturze pod czyimś postem na forum.

XDDDDDD piszesz tak pod każdym który Ci tu prawde pisze chłopie, skoroś takie wyszczekany że wszyscy tylko Cię hejtują i jesteś dobrym technikiem który cokolwiek potrafi.

A nie dodać gotowca i odpalać go z 3x żeby zarobić jeszcze z 2x na tym samym To pokaż nam swoje umiejętności. jakiś zalążek upssssss. uprzedzę dowodów na takie cuda nie będzie bo piszę prawde  nigdy nic sam jako technik nie zrobiłeś tylko gotowe rzeczy wjebałeś do Clienta wiec nie szczyć się tak swoim EGO Pajacyku pozdrooooooo ..!..

Opublikowano

Nie polecam z powodu zbyt małej ilości graczy. Przez chwile po starcie było nawet w porządku. Teraz nie ma nawet juz od kogo itemów z IS za yangi kupować oraz wszędzie fish-boty. Pozdro 

Opublikowano
20 godzin temu, KozakCryy napisał:

XDDDDDD piszesz tak pod każdym który Ci tu prawde pisze chłopie, skoroś takie wyszczekany że wszyscy tylko Cię hejtują i jesteś dobrym technikiem który cokolwiek potrafi.

A nie dodać gotowca i odpalać go z 3x żeby zarobić jeszcze z 2x na tym samym To pokaż nam swoje umiejętności. jakiś zalążek upssssss. uprzedzę dowodów na takie cuda nie będzie bo piszę prawde  nigdy nic sam jako technik nie zrobiłeś tylko gotowe rzeczy wjebałeś do Clienta wiec nie szczyć się tak swoim EGO Pajacyku pozdrooooooo ..!..

Widać jaki masz skill ja do ciebie że masz zawyżone EGO a ty tylko potrafisz powtarzać po innych, za dużo ci się od czoła już w życiu odbiło (pozdro dla kumatych) następne to wyszczekany jest ten kto przychodzi i hejtuje, bo życia nie ma to wyszczekać w necie się z kimś musi, jakby to powiedzieć... ty przychodzisz i szczekasz pod moją prezentacją nie ja pod twoją, zachowujesz się jak cham i gbur, w internecie to komuś pod prezentacją potrafisz napisać coś chu.... a w realu do sklepu to byś już nie wszedł i nie wydarł mordy jakie tu chu***e produkty bo się cykasz. więc pozdro za szczekanie w necie.

Moje życie n aszczęście na tyle jest ciekawe że jeszcze NIGDY w życiu nie napisałem komuś pod jego prezentacją czy jego dziełem że coś jest chu.... NIE WAŻNE JAK GO NIE NAWIDZĘ TO NIE BĘDĘ NIKOMU ROBIŁ POD GÓRKĘ bo mam szacunek do pracy każdego I WOLE SWÓJ CZAS POŻYTKOWAĆ ROZSĄDNIEJ, a nie jak typowy spinacz z internetu który przychodzi sobie poszczekać.

Gotowca? Pozdrawiam. Widać od kogo przychodzisz, Zrób taki serwer i następnie szczekaj takie rzeczy w internecie bo takim gadaniem tylko pokazujesz jakim fermentem jesteś.

Jeśli odpowiedz na mojego posta że nie szczekasz tylko chcesz doradzić ludziom serwera to daj im wybrać samym a nie będziesz komuś drogę pokazywał.

Powiesz że nie polecasz bo boty/fishboty? - Pokaż serwer na którym nigdy nie było bota, Poza tym boty banowane są codziennie i to że ktoś się napotka na jakieś nie znaczy że musi szczekać bo boty są WSZĘDZIE jeśli chcesz grę bez botów to nie graj w Metin2.

Powiesz że gotowiec? - Zrób chociażby w 50% taki sam. Poza tym ja robię takie serwery jakie chce a nie jakie ktoś mi będzie mówił abym robił. Dodatkowo dodam że jeśli istnieją ludzie którzy lubią takie Klasyki to po jaki ch** będziesz pisał że ch***y nie podoba się? nie graj i nie marnuj czasu na tą prezentacje.

Bez odbioru.

Opublikowano

Nie polecam serwera, żadnej żywej osoby ani w m1 ani w m2, nie wspomnę o v1/v2 ;) Każdy cheat jaki istnieje odpalić można na tym serwie bez problemu, a także wbić topke na spokojnie, pograłem 2-3 dni, wbiłem 75 i stwierdziłem, że nie ma sensu samemu grać. Dodam, że serwer stoi na jakimś useless tanim VPS. A co do posta wyżej, CO Z TEGO, ŻE TO JEST TWOJA PREZENTACJA SKORO KAŻDA OSOBA, KTÓRA TU WCHODZI MA PRAWO ODDAĆ SWOJE ZDANIE NA TEMAT SERWERA, PO TO JEST WŁĄCZONE KOMENTOWANIE, ABY DODAĆ SWOJĄ OPINIE NA TEMAT SERWERA, PIS JOŁ

Opublikowano
23 godziny temu, ParadiseMC napisał:

Widać jaki masz skill ja do ciebie że masz zawyżone EGO a ty tylko potrafisz powtarzać po innych, za dużo ci się od czoła już w życiu odbiło (pozdro dla kumatych) następne to wyszczekany jest ten kto przychodzi i hejtuje, bo życia nie ma to wyszczekać w necie się z kimś musi, jakby to powiedzieć... ty przychodzisz i szczekasz pod moją prezentacją nie ja pod twoją, zachowujesz się jak cham i gbur, w internecie to komuś pod prezentacją potrafisz napisać coś chu.... a w realu do sklepu to byś już nie wszedł i nie wydarł mordy jakie tu chu***e produkty bo się cykasz. więc pozdro za szczekanie w necie.

Moje życie n aszczęście na tyle jest ciekawe że jeszcze NIGDY w życiu nie napisałem komuś pod jego prezentacją czy jego dziełem że coś jest chu.... NIE WAŻNE JAK GO NIE NAWIDZĘ TO NIE BĘDĘ NIKOMU ROBIŁ POD GÓRKĘ bo mam szacunek do pracy każdego I WOLE SWÓJ CZAS POŻYTKOWAĆ ROZSĄDNIEJ, a nie jak typowy spinacz z internetu który przychodzi sobie poszczekać.

Gotowca? Pozdrawiam. Widać od kogo przychodzisz, Zrób taki serwer i następnie szczekaj takie rzeczy w internecie bo takim gadaniem tylko pokazujesz jakim fermentem jesteś.

Jeśli odpowiedz na mojego posta że nie szczekasz tylko chcesz doradzić ludziom serwera to daj im wybrać samym a nie będziesz komuś drogę pokazywał.

Powiesz że nie polecasz bo boty/fishboty? - Pokaż serwer na którym nigdy nie było bota, Poza tym boty banowane są codziennie i to że ktoś się napotka na jakieś nie znaczy że musi szczekać bo boty są WSZĘDZIE jeśli chcesz grę bez botów to nie graj w Metin2.

Powiesz że gotowiec? - Zrób chociażby w 50% taki sam. Poza tym ja robię takie serwery jakie chce a nie jakie ktoś mi będzie mówił abym robił. Dodatkowo dodam że jeśli istnieją ludzie którzy lubią takie Klasyki to po jaki ch** będziesz pisał że ch***y nie podoba się? nie graj i nie marnuj czasu na tą prezentacje.

Bez odbioru.

Jesteś debilem nie pozdrawiam ;], Hejt? To była zwykła opinia. 2 nie wspomniałem nic o botach ale widac lubisz się tym chwalić. 3 mam prawo się wypowiedzieć prawda? Kmiocie.

"Widać jaki masz skill ja do ciebie że masz zawyżone EGO a ty tylko potrafisz powtarzać po innych, za dużo ci się od czoła już w życiu odbiło (pozdro dla kumatych) następne to wyszczekany jest ten kto przychodzi i hejtuje, bo życia nie ma to wyszczekać w necie się z kimś musi, jakby to powiedzieć... ty przychodzisz i szczekasz pod moją prezentacją nie ja pod twoją, zachowujesz się jak cham i gbur, w internecie to komuś pod prezentacją potrafisz napisać coś chu.... a w realu do sklepu to byś już nie wszedł i nie wydarł mordy jakie tu chu***e produkty bo się cykasz. więc pozdro za szczekanie w necie." 

szukasz zaczepki dobrze odpowiem Ci ;], prujesz dupsko do mojego ego to odbijam twój pusty bezpodstawny tekst w twoją strone pozdro dla KUMATYCH, po 2 nigdy w życiu mnie nie widziałeś a już byś osądzał kim nie jestem bo oceniłem twoje gówno XD, Człowieczku to tobie się chyba światy pomyliły że starasz się równać FORUM METIN2 Z REALNYM ŻYCIEM wiec to lepiej ty wyjdz z domu bo coś Ci pomyliło.

Każdy kto czyta te twoje tępe wypociny powinien sam wyciągnąć wnioski, tutaj kończe tą śmieszna wymiane zdań narazie.

Opublikowano

Ja już to zakończyłem 1 post wcześniej ;] więc nie masz co tutaj swoich dalszych wypocin z serduszka pisać. ja ci przedstawiłem fakty i nie chcesz w nie wierzyć to nie wierz, pokazuje tylko jak zadufany w sobie jesteś aby kombinować jak odpowiedzieć na mój post bo i tak większość z tego nie ma sensu, a moje przeczucia kim jesteś się tylko bardziej sprawdzają.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na zachowanie administracji. Na początku września miała być sonda dotycząca aktualizacji  na S1 z 105 lvl'em itp. i dalej sama aktualizacja,  a takowej dalej nie widać. Dodatkowo w temacie paradise odpisał , że na razie aktualizacji  nie będzie. Takie zjawisko można nazwać jedną emotikonką - :sex:

Opublikowano

@up twój post już zgłoszony jest.

Poza tym czemu ty patrzysz na moje zachowanie podczas gdy mnie hejcą? gdy ktoś ma do mnie szacunek, ja mam i do niego, to chyba oczywiste jest że butami sobie na twarz nie dam wjeżdżać.

@Refresh - bo edytowałem i poprawiłem kilka rzeczy w prezentacji.

Specjalista
Opublikowano
11 minut temu, ParadiseMC napisał:

@up twój post już zgłoszony jest.

Poza tym czemu ty patrzysz na moje zachowanie, podczas gdy cię hejcą? gdy ktoś ma do mnie szacunek, ja mam i do niego, to chyba oczywiste jest, że butami sobie na twarz nie dam wjeżdżać.

@Refresh - bo edytowałem i poprawiłem kilka rzeczy w prezentacji.

Jako przedstawiciel serwera powinieneś zachować zimną krew i olać hejty bez powodu. No ale Ty wolisz się szarpać, stąd masz taką opinię. Jeżeli mało online, no to coż nie pogram.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...