Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 godziny temu, ImNotForYou napisał:

Pierwsze godziny od startu serwera i niestety rozczarowanie. Mało graczy jak na start serwera, ale to już od dawna było powtarzane, że brakuje reklamy i wielu potencjalnych graczy nawet nie wie, że taki serwer działa. Grają więc tylko Ci którzy opuścili pierwszą Tamidię, aktualnie pustą totalnie. Ci którzy chcieli tam zostać, już widzą, że zrobili błąd.

Czego brakuje ? wpisz sobie paradise będziesz wiedział czemu mało graczy .

NIE POLECAM SERWA 1 2 3 KURW*

Opublikowano

Serwer zabezpieczony przed cheatami- M1 połowa botów na WH ale to nie ważne...

Ciekawe czy będą dalej banicje permanentne za zły humor admina jak było u mnie na s1....

Życzę powodzenia choć graczy i przyszłości jak na razie nie widać.

Opublikowano
18 godzin temu, ParadiseMC napisał:

Czyżbyś był od MPCforuma? XDDD MPCforum zawsze mówi Niekompetentna Administracja, jakoś mnie to nie rusza za to ten twój 1 post śmieszy... Jak bardzo trzeba nie mieć życia żeby specjalnie zrobić konto aby napisać ten 1 komentarz.

Widzisz mam konto od 2014r i widząc, że znowu startuje ten zjebany serwer ze spierdoloną administracją na czele ośmieliłem się napisać pierwszy post aby ostrzec graczy, że " nie będzie to serwer godny uwagi " :)

Opublikowano

To chyba serwery pomyliłeś, grałem na każdej odsłonie i takiego rozwoju sytuacji jak teraz nigdy nie widziałem.

Nie że bronie serwer, ale ewidentnie widać po was że na siłę próbujecie coś wmówić co nie jest prawdą. I pewnie jeszcze z multikont 

To zdjęcie o godzinie 2 w nocy

1.png

a to z m1, to są zwykłe shopy [Nie offline] tutaj offline nie ma ;d

2.png

Aby się ze mną skontaktować:

https://grzyb.ovh/

https://shop.gamecore.top/

Opublikowano

Panie Muchomor z tego co widzę nie jest pan zwyczajnym graczem, tylko osobom odpowiedzialną za reklamę serwera na You Tube, więc logiczne, że będziesz pan bronił projektu jak lew i powiesz wszystko by pokazać go z jak najlepszej strony. Start serwera to logiczne, że jest sporo ludzi, ale i tak "dowody" które pokazujesz nie są żadnym sukcesem. Na pierwszej Tamidii tyle sklepów było po kilku miesiącach od startu! Pogadamy jak minie trochę czasu i wtedy ocenisz jaki to cudownie oblegany serwer jest. Póki co pojawiają się problemy ze zmianą kanałów, pierwsze bugi, a gracze dostają bany do wyjaśnienia za przypadkowe i  niezamierzone z nich korzystanie.

Skoro piszesz, że jest tyle ludzi, spójrzmy na oficjalne forum Tamidii które jest wspólne dla obu serwerów. Można tam przeczytać, że w dniu 12 marca 2018 roku padł rekord największej ilości użytkowników na forum. Było ich 208. Podczas startu S2 z ciekawością obserwowałem czy ten wynik zostanie poprawiony, bo przecież niby takie duże zainteresowanie. Niestety, licznik dobił do 150-160 osób w "dniu premiery" po czym spadł do normalnego poziomu 80-90 użytkowników dziennie. Ja wiem, że forum to nie gra, ale dowodzi to, że nie grają tam nowi ludzie, nie było jakiegoś zalewu nowych graczy, a zwyczajnie starzy wyjadacze ze starej Tamidii, przenieśli się na nowy serwer. Grają intensywnie, biją się o topkę, ładują hurtowo smocze monety, ale to już długo nie potrwa i przewidywać można stagnację, bo jak już wcześniej pisałem ten serwer niczym nie przyciąga, nie ma na nim żadnych nowości.

Dałbym tutaj jeszcze zrzut ekranu przedstawiający ilość sklepów na starej Tamidii, ale chyba uwierzycie na słowo, że jest ich tam dosłownie garstka. Dziś rano byłem świadkiem jak gracz rozdawał tam eq +9 , dzika i inne bajery, bo kończył grę. Widocznie poszedł grać na Tamidię S2. Pytanie tylko po co było niszczyć jeden serwer by postawić drugi. Może bardziej chodzi w tym o kasę niż o radość tworzenia, w końcu na PLu kolejne serwery powstawały tylko po to, by zresetować rywalizację i zapewnić nowe zyski.

Podsumowując - na nowej Tamidii gra się świetnie, ale skoro stara wytrzymała rok czasu to tej nowej można dać maksymalnie pół roku. Nie, nie do upadku. Nic nie upadnie. Stanie się zwyczajnie niegrywalne tak jak teraz S1.

Opublikowano

a mnie na przykład przyciągają serwery bez nowości czego bym nie powiedział o serwerach z nowościami bo dla mnie to gówno a nie serwery metin2, co nie zmienia jednak faktu że graczy może być tak z 300 na oko niestety

Opublikowano
6 godzin temu, ImNotForYou napisał:

Panie Muchomor z tego co widzę nie jest pan zwyczajnym graczem, tylko osobom odpowiedzialną za reklamę serwera na You Tube, więc logiczne, że będziesz pan bronił projektu jak lew i powiesz wszystko by pokazać go z jak najlepszej strony. Start serwera to logiczne, że jest sporo ludzi, ale i tak "dowody" które pokazujesz nie są żadnym sukcesem. Na pierwszej Tamidii tyle sklepów było po kilku miesiącach od startu! Pogadamy jak minie trochę czasu i wtedy ocenisz jaki to cudownie oblegany serwer jest. Póki co pojawiają się problemy ze zmianą kanałów, pierwsze bugi, a gracze dostają bany do wyjaśnienia za przypadkowe i  niezamierzone z nich korzystanie.

Skoro piszesz, że jest tyle ludzi, spójrzmy na oficjalne forum Tamidii które jest wspólne dla obu serwerów. Można tam przeczytać, że w dniu 12 marca 2018 roku padł rekord największej ilości użytkowników na forum. Było ich 208. Podczas startu S2 z ciekawością obserwowałem czy ten wynik zostanie poprawiony, bo przecież niby takie duże zainteresowanie. Niestety, licznik dobił do 150-160 osób w "dniu premiery" po czym spadł do normalnego poziomu 80-90 użytkowników dziennie. Ja wiem, że forum to nie gra, ale dowodzi to, że nie grają tam nowi ludzie, nie było jakiegoś zalewu nowych graczy, a zwyczajnie starzy wyjadacze ze starej Tamidii, przenieśli się na nowy serwer. Grają intensywnie, biją się o topkę, ładują hurtowo smocze monety, ale to już długo nie potrwa i przewidywać można stagnację, bo jak już wcześniej pisałem ten serwer niczym nie przyciąga, nie ma na nim żadnych nowości.

Dałbym tutaj jeszcze zrzut ekranu przedstawiający ilość sklepów na starej Tamidii, ale chyba uwierzycie na słowo, że jest ich tam dosłownie garstka. Dziś rano byłem świadkiem jak gracz rozdawał tam eq +9 , dzika i inne bajery, bo kończył grę. Widocznie poszedł grać na Tamidię S2. Pytanie tylko po co było niszczyć jeden serwer by postawić drugi. Może bardziej chodzi w tym o kasę niż o radość tworzenia, w końcu na PLu kolejne serwery powstawały tylko po to, by zresetować rywalizację i zapewnić nowe zyski.

Podsumowując - na nowej Tamidii gra się świetnie, ale skoro stara wytrzymała rok czasu to tej nowej można dać maksymalnie pół roku. Nie, nie do upadku. Nic nie upadnie. Stanie się zwyczajnie niegrywalne tak jak teraz S1.

Youtube to youtube a po za nim to po za nim, niczego nie bronię jak lew ;d no chyba że byłby to mój projekt [A nie jest] jedynie wyraziłem to że mi się spoko gra, 2 nocki zrobione, walki o spoty i tyle. Aktualnie też pracuję nad projektem ale to bardziej 4fun bo cały silnik od zera lecę, może w 2050 roku skończę xDD wtedy będę mógł go bronić, teraz wszystko piszę tu dobrowolnie.

Aby się ze mną skontaktować:

https://grzyb.ovh/

https://shop.gamecore.top/

Opublikowano

Serwer moze jest przeciętny ale administracja głównie Paradasrise niestety okazał śię być zwykłym gówniarzem  ;/

Zachowanie podłe człowieka niegodne :)

Opublikowano

Shopów w m1 jinno na godzine 12:42 na oko ~100. Gdybym miał nadal premkę m2boba, to by mi podliczył, ale nie mam. Chat rusza się bardzo wolno bo może 3-4 wiadomości na 5 sekund + ludzie co piszą na wołaj to ci sami co chwila.

Więc ile tu może być? max 500, a dodajcie do tego, że te shopy nie są OFFLINE, a więc wchodząc tutaj musicie się liczyć z tym, że macie stawiać shopa, który wam po godzinie zlaguje i zrobi sie czarny ekran (uroki metina).

Zresztą wystarczy spojrzeć na chat i wiecie dla kogo to jest serwer - dla osób z identycznym IQ i kulturą co administrator serwera xD Screen muchomora to ukazuje (tyrają się jak dzieci), nazwy shopów to ukazują (dopiero co byłem i były w stylu twójstary/twojastara). Już wolę wejść na tysięczną odsłonę lanerisa, elo.

Opublikowano
Dnia 1.08.2018 o 18:52, soutering napisał:

Paraadise, gdzie masz twoją mega pro elo reklame?

Okłamujesz swoich graczy.. nie dobrze.

Cytując twoje slowa: ''jeśli macie Windowsa XP to nie będzie wam Tamidia S2 działała. za stary windows...''

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

To że ty się zatrzymałeś w 2008 nie oznacza że wszyscy! Skoro nie ma już wsparć dla xp to nie bardzo czaje dlaczego miał by być wspierany na serwerze...

Opublikowano
Dnia 1.08.2018 o 22:48, AdaleQ napisał:

Czego brakuje ? wpisz sobie paradise będziesz wiedział czemu mało graczy .

NIE POLECAM SERWA 1 2 3 KURW*

Graczy to jest blisko 1K ;] więc w błąd mi tu ludzi wprowadzasz.

To forum to już jest wysypisko tak za przeproszeniem same złe osoby tutaj siedzą ;] tam gdzie indziej robiłem reklamę tam jest lepiej ;) chcę przeprosić zainteresowane osoby tutaj zachowaniem osób które administracja dawno już powinna zbanować albo dać im zakaz udzielania się, bo gadają a nie znają prawdy i prawy nie poznają ale gadają.

Opublikowano
3 godziny temu, ParadiseMC napisał:

Graczy to jest blisko 1K ;] więc w błąd mi tu ludzi wprowadzasz.

To forum to już jest wysypisko tak za przeproszeniem same złe osoby tutaj siedzą ;] tam gdzie indziej robiłem reklamę tam jest lepiej ;) chcę przeprosić zainteresowane osoby tutaj zachowaniem osób które administracja dawno już powinna zbanować albo dać im zakaz udzielania się, bo gadają a nie znają prawdy i prawy nie poznają ale gadają.

Panie Paradise.

Na wstępie powiem ci tak naucz sie pisać

po 2 co z tego ze ma 1k na ile ? wspomnę ten post we wrześniu lub październiku.A nie chwila chwila w Listopadzie S3 zapomniałem 

Opublikowano
7 godzin temu, ParadiseMC napisał:

To forum to już jest wysypisko

Ech, Paradise, słoma Ci z butów wystaje. Wszyscy są źli tylko Ty jest dobry, nieomylny, najlepszy.

Opublikowano
Dnia 7.08.2018 o 14:12, SayTrue napisał:

To że ty się zatrzymałeś w 2008 nie oznacza że wszyscy! Skoro nie ma już wsparć dla xp to nie bardzo czaje dlaczego miał by być wspierany na serwerze...

To w takim razie to jest jedyny serwer, na ktorym nie dziala na xp. :O

nie mam XP'ka, good bye.

Opublikowano

Dnia 1.08.2018 o 11:07, ParadiseMC napisał:

Szacunku to ja nie mam do takich moczylep jak ty ;] co nie mają życia i ciągle tylko patrzą kto by czegoś nie zrobił żeby iść i mu komentarz napisać bo inaczej ciśnienie nie zejdzie. Gdyby było inaczej to byś siedział teraz przy obiedzie z rodziną i miał wyjebane w to kto co robi ;]

Gdyby było inaczej niż @Strik3r. napisał "to byś siedział teraz przy obiedzie z rodziną i miał wyjebane w to kto co robi" xD

Pisze wszystko w zapowiedzi :D

Jest napisane *

:D poziom inteligencji? mój poziom jest taki że do nikogo nie startuje ani nie prowokuje, więc na pewno jest wyższy od twojego, starając się prowokować kogoś xD

Skoro ty normalną opinię uważasz za prowokacje to twoje IQ musi wynosić 201

nie znam cie typie, ale jesli jestes w teamie to ten serwer upadnie szybciej niz powstał.

Nie polecam, tiruriru 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
Dnia 9.08.2018 o 17:02, Flourine napisał:

toolset 141 nie obsluguje xpka szpecjalisto wiec jak się nie podoba to wyjdź

''szpecjalisto'' wlasnie ze obsluguje, ale co Ty mozesz o tym wiedziec mierny typie?

Good bye.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam tego serwera.

Administracja nieogarnięta., zbanowali 2 konta z doładowaniem za 200 zł o 4 w nocy za wh... 

1- WH nie było uzyte nigdy na kontach

2- o 4 w nocy byłem w pracy...

3- Perm na TS serwerowym.

Ban niby za Wh o 4 w nocy a konto ostatni raz było zalogowane o 1 z groszem...

Tak wgl do jakiej firmy należy ten serwer?

temat juz znany bo nie tylko ja mam taki problem na forum tak smao kilku innych graczy ma ban za nic ... xD

Pozdrawiam i Życze powodzenia innym graczom.

Długo nie postoi serwer.

NIGDY WIECEJ NIE WBIJEMY NA TWÓJ SERWER.!!!!

Sam siebie pogrążasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...